Wkunl

Hoe maak je een Windows-pc te zetten in een mac

Hou je van de Mac, maar worden gedwongen om te werken op een PC? Maak je geen zorgen, dit is een gemeenschappelijk probleem, maar we kunnen laten zien hoe je dingen een beetje makkelijker te maken! Deze how-to zal je leren hoe je je Windows net zo uitzien als een Mac. Dat omvat alle echt coole functies, zoals het dok, de unieke login-scherm, vensters, menu's en wallpapers.

Stappen

Hoe maak je een Windows-pc te zetten in een mac. Downloaden.
Hoe maak je een Windows-pc te zetten in een mac. Downloaden.
 1. 1
  Download ObjectDock. Dit is een programma gemaakt door Stardock. Dit programma zal een geanimeerde, Mac-geïnspireerde dock die je toegang geeft tot snelkoppelingen toe te voegen, en kan uw taakbalk vervangen als u wenst.
  • Om iconen toe te voegen, gewoon slepen en neerzetten. Volg de instructies op het scherm om de instellingen die u wenst te wijzigen bewerken.
  • ObjectDock werkt op Windows XP, Vista en 7
 2. 2
  Download windowblinds, ook van Stardock. Dit stelt u in staat om het thema van uw computer te wijzigen. Zodra u hebt gedownload en geïnstalleerd WindowsBlinds, Download een huid die ervoor zorgt dat uw pc eruit als een Mac. U kunt alle details van Windows Blinds wijzigen door het volgen van de instructies op het scherm.
  • WindowBlinds is bijgewerkt tot juli 2012.
 3. 3
  Downloaden. Dit zal u toelaten om de cursor te wijzigen op vele verschillende manieren.
  • Zodat het lijkt alsof het Mac OS cursors, download dan de volgende set:.
  • CursorFX werkt met Windows XP, Vista en 7.
 4. 4
  Downloaden. Dit programma maakt het mogelijk om het login scherm voor uw computer te configureren.
  • Om de Mac OS login gebruiken, download dan de volgende thema:. Tweaks kan nodig zijn om te worden toegepast op het thema voor verschillende computers, maar ze kunnen gemakkelijk worden beheerd door het selecteren van het thema, een keer gedownload, en het selecteren van de optie Bewerken.
  • LogonStudio werkt met Windows XP, Vista en 7.
 5. 5
  Tweak de interface. Nadat u hebt gedownload en geïnstalleerd alle software hierboven genoemde, zijn er slechts een paar tweaks gelaten. Verplaats de menubalk aan de bovenkant van het scherm als een Mac.
  • Ook kunt u de achtergrond wilt veranderen naar een meer Mac-juiste beeld. Een Google zoektocht zal resulteren in miljoenen opties. Een goede plek om te beginnen is AppStorm.
 6. 6
  Gefeliciteerd! Deze stappen moeten hebben getransformeerd je saaie PC in een krachtige Mac-achtig beest. Uw eindresultaat moet er ongeveer zo uitzien:

Waarschuwingen

 • Installeer geen Flyakite OS X. Hoewel dit programma heeft de mogelijkheid van het veranderen van de manier waarop uw computer zoekt naar een Mac, het is bekend om verschillende DLL's nodig te verwijderen voor Windows goed te laten draaien, waardoor computers erg traag en instabiel.