Wkunl

Hoe te downloaden met usenet

Net zoals we een keer gedebatteerd tussen Blockbuster en Hollywood Video, hebben we veel keuzes als het gaat om het downloaden. Een van de oudste en beste downloaden van sites is Usenet. Usenet downloadt vanaf een enkele server, waardoor het een van de veiligste en snelste manieren om te downloaden. Het is iets ingewikkelder dan andere opties, en het heeft wel een klein prijskaartje, maar het is het waard: Usenet heeft een schat van media, het is veilig, en dankzij de strikte beleid Usenet's, het risico van piraterij is laag. Het volgende artikel zal u begeleiden door het proces downloaden met Usenet en krijg je op weg om te genieten van de uitgestrekte Usenet-gemeenschap.

Stappen

Hoe te downloaden met usenet. Hier krijg je een usenet account.
Hoe te downloaden met usenet. Hier krijg je een usenet account.

Het opzetten van uw account en computer

 1. 1
  Hier krijg je een usenet account. Bezoek Usenet.net en kies uit een van de twee plannen aangeboden:
  • Plan A: 15€ 0,99 per maand (10€ 0,99 eerste maand); Gratis 5 dagen, 10 GB Trial; Onbeperkte toegang, onbeperkte snelheid; 30 Aansluitingen, 256-bit SSL-encryptie.
  • Plan B: 15€ 0,99 per maand (10€ 0,49 eerste maand); Gratis 5 dagen, 10 GB Trial; Onbeperkte toegang, onbeperkte snelheid; 15 Connections.
 2. 2
  Hier krijg je een newsclient. Newsclients (ook bekend als nieuwslezers) sorteer en zoek vervolgens elke nieuwe groep. Groepen zijn gesorteerd op onderwerp, auteur, datum en andere relevante identificerende informatie. Sommige newsclients zijn gratis, anderen zijn via een abonnement, en een opzoeking op internet zal u helpen vinden die bij u past. Enkele suggesties zijn NewsBinPro, Grabbit en Mozilla Thunderbird.
 3. 3
  Meer informatie over NZB-bestanden. Alle belangrijke releases op Usenet te komen met NZB-pakketten.
  • NZB-bestanden zijn pakketten die verwijzingen naar bestanden geplaatst op Usenet bevatten, en die het proces van het downloaden door het elimineren van headers te vereenvoudigen en alleen het leveren van de inhoud (headers tonen van het artikel onderwerp, waar het werd geplaatst, de datum waarop het is gemaakt, de auteur, origineel server en het pad, om een ​​paar te noemen).
  • Overweeg het gebruik van een afzonderlijke dienst te catalogiseren de NZB-bestanden. Er zijn gratis en betaalde opties.
  • Om de NZB downloaden, klikt u op het vakje ernaast en selecteer "Create NZB". Dit zal het NZB bestand naar uw computer te downloaden.

Downloaden

 1. 1
  Log in op uw usenet account.
 2. 2
  Open uw nieuwslezer.
 3. 3
  Kies een usenet nieuwsgroep service provider. Bijvoorbeeld Giganews, nzb.cc of FindNZB.
 4. 4
  Download het bestand naar uw computer. Zoek het bestand dat u wilt downloaden en klik op het, het zal naar uw computer downloaden.
 5. 5
  Download het bestand in je newsreader. Zoek het gedownloade bestand, klikt het, en het zal beginnen te downloaden in je newsreader.

Tips

 • Als je kunt veroorloven ongeveer een dollar per week, overweeg dan om een ​​service aan uw NZBs vinden.
 • Nieuwsgroepen zijn gemeenschappen met hun eigen gedragsnormen. Deze normen verschillen, en het is verstandig om te controleren of er een charter of lees de FAQ sectie, om te vinden wat de verwachtingen zijn.
 • Houd in gedachten dat nieuwsgroepen zijn divers; bij de communicatie met andere leden, gelieve dan rekening met de verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven.
 • Misbruik melden aan abuse@usenet.com.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat je antivirus bescherming.
 • Onlangs zijn er klachten geweest dat de inhoud is verdwijnen uit servers en dat het wordt onder auspiciën van de DMCA (Digital Millennium Copyright Act) takedowns verwijderd.
 • Gebruikers zijn verantwoordelijk voor het vaststellen van de rechtmatigheid van hun downloads. Sommige gebruikers hebben misbruikt auteursrecht, en Usenet is niet in staat om de informatie die stroomt door het systeem te controleren.
 • Usenet rekeningen van tevoren. Als u wilt annuleren, zo ook de maand voor. Evenzo, als je gebruik hebt gemaakt van de gratis proefperiode, maar niet wilt abonneren, moet u onmiddellijk te annuleren.