Wkunl

Hoe opnemen op een ipod gratis


Heb je ooit wilde om audio op te nemen met uw iPod? Volg deze stappen om het te doen.

Stappen

Hoe opnemen op een ipod gratis. Open gesproken memo's.
Hoe opnemen op een ipod gratis. Open gesproken memo's.

iPod Touch

 1. 1
  Open gesproken memo's. Gesproken memo is een app die zal komen voorgeladen op uw iPod. Vind het onder Utilities.
 2. 2
  Tik op de rode knop aan de linkerkant op te nemen. Je zult in staat zijn om je volume te zien op de meter in het midden. Gebruik de iPod ingebouwde microfoon, de microfoon op je oordopjes of een bluetooth microfoon op te nemen.
 3. 3
  Tik op pauze te stoppen. De rode opnameknop aan de linkerkant een rode pauzeknop te worden terwijl u opneemt. Tik erop als u klaar bent.
 4. 4
  Afspelen van uw opname. Tik op de lijst-knop aan de onderkant rechts van het scherm. Selecteer uw opname en tik erop om het af te spelen.
 5. 5
  Label uw opname. Tik op de blauwe pijl aan de rechterkant van de opname. Tik in het vak informatie aan een label, of typ uw eigen selecteren.
 6. 6
  Delen van de opname. U kunt aandeel tikken aan de onderkant van het scherm om de opname via iMessage, of over e-mail als je in een WiFi-hotspot.
  • Download de opname op iTunes. Als alternatief kunt u de opname volgende keer opslaan op uw computer uw iPod synchroniseren met iTunes. Klik op de tab 'Muziek' aan de bovenkant van het scherm, selecteer 'Synchroniseer muziek', en vink "Inclusief gesproken memo's."

iPod Nano (5e generatie)

 1. 1
  Zoek gesproken memo's. Het wordt vermeld onder Extras.
 2. 2
  Selecteer "record". Gebruik je oordopjes microfoon of een externe microfoon aan uw spraakmemo op te nemen.
 3. 3
  Selecteer het menu, dan "stoppen en op te slaan."
 4. 4
  Synchroniseer de gesproken memo's op itunes. Onder het tabblad Muziek, selecteert u 'Inclusief gesproken memo's. " Klik op "Sync Music."

Oudere iPods

 1. 1
  Installeer ipod linux. Als je een eerste-, tweede-of derde-generatie iPod hebt, kan dit eenvoudig worden gedaan door middel van de downloads en de instructies op de link hieronder. Enkele andere oplossingen bestaan ​​voor de nieuwere iPods, maar ze zijn niet "officieel" ondersteund door de iPod Linux. Zie externe links hieronder voor meer informatie.
  • Als je een 1G, 2G, of Mini, zult u niet in staat zijn om op te nemen, hoewel de iPod Linux zal installeren en alle andere functies zal er zijn.
 2. 2
  Opstarten in linux vanaf uw iPod. Om dit te doen, uit te werpen en uw iPod los te koppelen. Het moet automatisch gereset. Als dit niet gebeurt, reset het dan (flick de hold-schakelaar aan, dan uit, en houdt u "MENU" en "Select" tot hij reset). Zodra u het Apple-logo, flick op de hold-schakelaar. Na het Apple logo gaat, moet u in het kort zien een afbeelding van een pinguïn bedrijf een iPod. Dan is een heleboel tekst moet zoeven voorbij. Nu kun je de hold-schakelaar uit te schakelen. Als je de nieuwe boot loader gebruikt het geeft je een menu te kiezen welk besturingssysteem op te starten in te geven.
 3. 3
  Nadat de tekst is verdwenen, moet uw iPod op te starten in ipod linux. Zelfs als de backlight was op toen de tekst ging voorbij, het zal waarschijnlijk af nu schakelen. Houd de toets "MENU" om deze in te schakelen. Scroll naar beneden naar het menu "Extra" (net zoals je zou normaal) en selecteer "Recordings." Klik op de select knop.
 4. 4
  Pas de instellingen aan. Scroll naar beneden naar de bodem, waar het zegt "Sample Rate" en klik op de knop select om het te veranderen. 8 kHz is de standaard instelling en produceert de laagste-kwaliteit audio. Zelfs zo, het geluid is goed leesbaar en klinkt OK, maar een beetje wazig. Het maximum is 96 kHz, dat is een uitstekende kwaliteit, maar maakt enorme files en soms slaat een stuk. In plaats van deze, ga dan voor de 32, 44,1 of 88,2 kHz opties. Probeer ze uit om te zien wat je het beste bevalt (zie onderstaande tips).
 5. 5
  Beslissen hoe je gaat opnemen. U kunt de "Mic Opname" of de "Line In Record" opties te gebruiken. "Mic record"-functies met behulp van een microfoon of hoofdtelefoon aangesloten op de koptelefoonaansluiting, en "Line in Record" werkt door je iPod inpluggen in een dock, en dan inpluggen koptelefoon of microfoon voor het opnemen van doeleinden in de lijn uitgang op je dock ( gewoonlijk in het midden van de achterkant van het dok).
 6. 6
  Record.
  • Als je "Mic Record," dan sluit zowel een microfoon of de Apple oordopjes (andere koptelefoons zijn minder makkelijk te gebruiken) in de hoofdtelefoon-poort hebt geselecteerd. Kies nu "Mic Record" en klik op de select knop. Druk op de select knop en begint met opnemen. Om dit te doen, schreeuwen, gillen, praten of zingen in de linker oordopje (gemarkeerd met een "L") of schreeuwen, schreeuwen, praten of zingen in de microfoon als u aangesloten een in plaats daarvan.
  • Als u "Line In Record" hebt geselecteerd, sluit uw iPod in een dock (zorg ervoor dat het dock is aangesloten) en de stekker van een microfoon of een koptelefoon op een lijn uitgang van het dock. Druk op de Select-knop om de opname te starten, en schreeuwen, schreeuwen, praten of zingen in de microfoon-of linkerkanaal van de hoofdtelefoon.
 7. 7
  Om de opname te pauzeren, drukt u op play / pause, en druk nogmaals op de actie-knop wanneer de opname is afgelopen.
 8. 8
  Afspelen van uw bestand. Ga terug naar het menu "Recordings", selecteer "Playback", en naar beneden scrollen om het bestand te vinden. (Bestanden worden genoemd voor als zij geschapen werden; het nieuwste bestand zou moeten zijn aan de onderkant.) Je kunt ze ook afspelen met behulp van de iPod standaard systeem. Herstart je iPod, laat standaard OS load Apple, ga dan in het menu Extra en vervolgens het menu 'Gesproken memo's' en selecteer uw opname.

Tips

 • U kunt ook tapes, cd's, of rechtstreeks van een gitaar of andere elektrische input door de stekker van een line-out kabel rechtstreeks in uw iPod-dock op te nemen tijdens het gebruik van de "line-in"-methode. (Wees voorzichtig met deze.)
 • Als u opneemt op een frequentie hoger dan 8 kHz, moet u 5-10 seconden wachten nadat de opname begint voordat u daadwerkelijk beginnen met praten.
 • Microfoons zijn minder gevoelig en zal stiller geluiden te produceren, maar zijn meer effectief in het filteren van ruis. Hoofdtelefoons hebben een betere ingang, maar niet effectief filteren ruis.
 • Als het volume van uw bestanden is te laag, ze te bewerken met een programma als Audacity kan dit probleem eenvoudig op te lossen.

Waarschuwingen

 • Het gebruik van uw oordopjes op te nemen kan je iPod beschadigen, vanwege een onjuiste impedantie, wat kan resulteren in het uitblazen van uw chauffeur. (Technische noot: de meeste microfoons zijn ongeveer 32 ohm, en de meeste oordopjes zijn over 60ohms [ohm is een eenheid van impedantie]).
 • Een 3G iPod loopt Apple-software versie 3.2 zal juist alleen bij een sample rate van 8 kHz opnemen. Pogingen om op te nemen tegen andere sample rates zal opleveren corrupte, niet-afspeelbare bestanden die bovendien niet zal worden overgedragen aan de afspeellijst 'Gesproken memo's.
 • Laden iPod Linux kan uw garantie vervallen. Echter, kan uw garantie worden hersteld met een simpele restore.

Dingen die je nodig hebt

 • iPod
 • Microfoon of oordopjes