Wkunl

Hoe om permanent gevoelige bestanden en gegevens te verwijderen van een computer

Verwijderde bestanden kunnen eenvoudig worden hersteld! Dus als je nodig hebt om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke bestanden en gegevens niet kunnen worden hersteld (misschien bent u de verkoop van uw oude computer), volgt u deze stappen en de gegevens zullen voor altijd verdwenen.

Allereerst weten dat bij het verwijderen van een bestand, dat u niet daadwerkelijk te verwijderen het is, je bent alleen maar een verwijzing naar het wissen van het bestand in de Master File Table (MFT). Dit betekent dat de gegevens eenvoudig kunnen worden hersteld door te kijken naar de schijf met de gegevens deel.

Om volledig veeg uit de gegevens van het bestaan, moet u het gedeelte van het station met de gegevens ten minste 35 maal met pseudo-willekeurige getallen overschrijven.

Stappen

Hoe om permanent gevoelige bestanden en gegevens te verwijderen van een computer. Gebruik een "veilig verwijderen" softwarepakket aan de prive bestanden te verwijderen.
Hoe om permanent gevoelige bestanden en gegevens te verwijderen van een computer. Gebruik een "veilig verwijderen" softwarepakket aan de prive bestanden te verwijderen.
 1. 1
  Gebruik een "veilig verwijderen" softwarepakket aan de prive bestanden te verwijderen. Op een Mac, dit is ingebouwd. Gewoon de bestanden in de prullenbak, kies dan 'Leeg prullenmand veilig "uit het menu" Finder ". Voor een pc, check google naar "veilige file delete" en kopen, ofwel bepaalde software of zoek een freeware versie. Een goede optie zou ereaser zijn http://www.heidi.ie/eraser/.
 2. 2
  Een andere optie is gewoon om de bestanden op de gebruikelijke manier (en leeg de prullenbak / prullenbak) te wissen. Zodra ze zijn verwijderd, kunt u ervoor zorgen dat ze niet kunnen worden hersteld... Zoek gewoon een zeer groot bestand en of kopiëren naar de harde schijf in kwestie, of een of andere manier krijgen het op de schijf (1 tot 2 gigabyte zou moeten doen). Nu, alles wat je hoeft te doen is een heleboel kopieën van het dossier tot het vult uw schijf. (De computer zal u vragen wanneer dit gebeurt). Nu, uw bestanden zijn volledig overschreven en niet meer! Gewoon verwijderen alle gekopieerde bestanden die u hebt gemaakt en je bent klaar (hoeft niet veilig te verwijderen voor deze stap, tenzij misschien heb je een bestand met gevoelige gegevens te kopiëren gebruikt). Wees ervan bewust dat dit is alleen goed als je weet dat er geen professionele bestand herstel deskundige werpt een blik op het station.
 3. 3
  Als je gevoelige data op cd-rs of DVDR schijven, kunt u een compact disc gum krijgen -. Www DiscEraser.com - om permanent veeg uit uw oude schijven.
 4. 4
  Een andere manier om ervoor te zorgen dat de gegevens is gegaan is om de harde schijf volledig te bedekken met extreem sterke magneten en bewegen de magneten rond op de schijf.

Tips

 • Formatteren en fDisking uw schijf niet permanent uw gegevens gewist, tenzij "low-level format" is geselecteerd. Dus, rekening houden met uw gegevens kunnen nog worden gekeken.
 • Opnieuw installeren van uw besturingssysteem zal ook niet voorkomen dat mensen herstellen van uw gegevens.

Waarschuwingen

 • Als de harde schijf bedrijfsgeheimen of andere zeer gevoelige informatie bevat, streven naar een professioneel data vernietiging instituut. Alleen op die manier is de data 100% gerecupereerd.
 • Wees voorzichtig bij het verwijderen van uw gegevens, en back-up bestanden op een veilige locatie voordat u permanente wijzigingen. Soms de verkeerde bestanden worden op ongeluk gewist, die kunnen zeer pijnlijke.