Wkunl

Hoe je computer onderhoud te doen en te verminderen problemen met de computer

Het is geen rocket science en u hoeft niet te worden een IT-professional om uw pc in goede vorm te houden. Elke computer gebruiker kan volgen de richtlijnen die ik hieronder heb vermeld, en kunnen hun pc-problemen drastisch verminderen.

Stappen

Hoe je computer onderhoud te doen en te verminderen problemen met de computer. Gebruik een goede anti-virus programma.
Hoe je computer onderhoud te doen en te verminderen problemen met de computer. Gebruik een goede anti-virus programma.
 1. 1
  Gebruik een goede anti-virus programma. Dit is het belangrijkste stuk van het werk in preventief onderhoud. De anti virus programma installeren is niet goed genoeg. Je moet je het volgende doen ook:
  • Set-up van het programma om updates automatisch te downloaden en installeren.
  • Plan periodieke volledige scan van het systeem.
  • Controleer de virusdefinities datum, regelmatig en zien of het up-to-date.
 2. 2
  Set-up van uw pc naar "windows updates" automatisch te downloaden en installeren. Windows-updates zijn besturingssysteem patches voor bugs en pc-beveiliging-gerelateerde onderwerpen. Deze patches kunnen veel onbekende problemen met de computer te verminderen.
 3. 3
  Installeer anti-spyware programma om spyware gereedschappen detecteren.
 4. 4
  Installeer een personal firewall. De meeste van de anti-virus programma's worden gebundeld met Persoonlijke firewalls deze dagen. Persoonlijke firewall is een barrière tussen uw pc en de buitenwereld. Dit kan uw pc te beschermen tegen hackers en spyware gereedschappen.
 5. 5
  Heb onbekende software niet downloaden en installeren vanaf internet. Dit is de grootste fout die de meeste van de pc-gebruikers doen. Sommige van deze software kan het Windows-register, die veel fouten veroorzaken schade.
 6. 6
  Verwijdert onnodige programma's geïnstalleerd op uw PC.
 7. 7
  Wees zeer voorzichtig als u van muziek van het internet te downloaden. Altijd vasthouden aan een betrouwbare website.
 8. 8
  Voer Scandisk periodiek om de harde schijf te controleren.
 9. 9
  Verwijder tijdelijke internetbestanden. Om deze bestanden in IE9 automatisch te verwijderen, ga naar Extra - Internet-opties - Tweede ene klik erop en selecteer alles. klik op toepassen dan ok dan zal alles verwijderen
 10. 10
  Indien mogelijk, probeer niet om internet explorer gebruiken omdat het belangrijke inbreuken op de beveiliging, die schadelijk kan zijn voor uw systeem zou kunnen zijn. Twee alternatieve webbrowsers die je kunt proberen zijn Mozilla Firefox en Opera of bij. Java om de nieuwste Java downloaden te krijgen.
 11. 11
  Download web bewaker bij web bewaker of download de SiteAdvisor plug-in, zowel u te beschermen tegen de meeste web-based security bedreigingen en ergernissen. Beide geven u een veiligheids-rating voor de sites die u bent op en geven een cijfer op uw Google-zoekopdrachten als goed, van groen (veilig) tot rood (gevaarlijk). Web Security Guard zal een pop-up te zeggen dat als een bepaalde website is gerapporteerd als gevaarlijk. U kunt ervoor kiezen om door te gaan en ga naar de website of ga niet naar de site. Een voorbeeld van een gevaarlijke site is central.com. Een voorbeeld van een veilige site is. Web Security Guard zal ook een gouden "schild" of de website is gemeld, maar is niet ernstig gevaarlijk en geeft je geen pop-up over de website. Dit zal helpen om te voorkomen dat u het bezoeken van sites die waarschijnlijk uw computer beschadigen. SiteAdvisor is te vinden op Siteadvisor

Tips

 • Het advies inwinnen en zelfs helpen van een IT-professional als dat nodig is.
 • Avast en ZoneAlarm zijn zeer goede gratis anti-virus en firewall software, respectievelijk.
 • Firefox-gebruikers hebben toegang tot een van de meest krachtige web-security tools in het bestaan ​​- NoScript. het kan worden gevonden op de add-ons pagina: https://addons.mozilla.org. Het blokkeert alle Internet scripts worden uitgevoerd, tenzij uitdrukkelijk toegestaan ​​door de gebruiker. U kunt ook blacklist elke site.
 • doubleclick.net zou goed zijn om commentaar wilt geven op blacklists zijn.

Waarschuwingen

 • Stroomkring