Wkunl

Hoe om internet te krijgen op je PSP (eenvoudige versie)

Heb je ooit gekeken naar gidsen voor instructies over hoe je internet op je PSP Slim of PSP? Bij het lezen van het, heb je wel eens verward over al die woorden in het artikel, en uiteindelijk gaf? Nou, met dit artikel, kunt u internet op uw PSP Slim of PSP met behulp van een eenvoudig te gebruiken gids.

Stappen

Hoe om internet te krijgen op je PSP (eenvoudige versie). Schakel uw PSP en ga naar de rubriek "instellingen".
Hoe om internet te krijgen op je PSP (eenvoudige versie). Schakel uw PSP en ga naar de rubriek "instellingen".
 1. 1
  Schakel uw PSP en ga naar de rubriek "instellingen".
 2. 2
  Scroll helemaal naar beneden en je zal "netwerkinstellingen" vinden. Druk op X.
 3. 3
  Selecteer "hoeft op mode", druk op X.
 4. 4
  Selecteer een verbinding te bewerken. Selecteer [Nieuwe verbinding].
 5. 5
  Selecteer "scannen", en ofwel druk op X of druk rechts op de d-pad.
 6. 6
  Selecteer de verbinding gevonden. Het zal de naam van de verbinding, (SSID), The Security Code Type, WEP, en de signaalsterkte weer te geven.
 7. 7
  Selecteer de verbinding (en) die u wilt dat uw PSP aan te sluiten op elke keer dat u uw browser gebruiken. (Deze kunnen worden veranderd: Als u meer dan een verbinding, selecteert u het wanneer het u vraagt ​​wat u wilt gebruiken bij het gebruik van uw browser.)
 8. 8
  Laat de SSID van de manier waarop het is, of noem het wat je wilt als mijn internet. Doorgaan met de X-toets, of rechts op de D-PAD.
 9. 9
  Als je een WEP-sleutel, of een van de soorten vermeld toetsen, scroll naar beneden om het en druk op X of rechts op de d-pad te blijven.
 10. 10
  Voer de WEP-sleutel vergeten, of een van de andere vormen van toetsen. (Deze toetsen zijn te vinden onder uw router. Dit is niet uw gebruikersnaam wachtwoord.) Daarna verder met de X-toets of de rechter knop op de D-PAD.
 11. 11
  Test uw verbinding. Als de verbinding succesvol is, dan is een lijst moeten verschijnen met alle informatie over uw Key en uw verbinding.
 12. 12
  Ga naar internet browser en voer een website door bestanden te selecteren, en ADRESINVOER. Voer een website, en een lijst moet verschijnen nadat u op ENTER. Die lijst bevat je connecties hebt gemaakt. Selecteer de verbinding en de website moet aansluiten op het internet. ook op WLAN voordat u begint

Tips

 • Als u meer dan een verbinding wanneer u scant, selecteert een en noem maar op iets als Internet. Later, selecteert de andere en houd het zoals het is. Dit maakt het makkelijker om te onthouden te maken.
 • Wanneer u verbinding maakt uw psp op een draadloos internet router zou je de meeste kans om het te verbinden gemakkelijker 2wire332 of Linksys of geen verbinding met het internet.
 • Sommige sites vereisen javascript en flashplayer dus zorg ervoor om ze in te schakelen.

Waarschuwingen

 • Als je een verbinding hebt, kun je niet buiten uw huis of onderweg toegang tot internet, tenzij er een WiFi-locatie.
 • Met behulp van het toegangspunt van uw buurman is illegaal zonder toestemming.