Wkunl

Hoe om gebruikers van CMD voegen

Er kan een moment waarin je nodig hebt om gebruikersaccounts te beheren via ouderlijk toezicht of een onbruikbaar komen, en u heeft geen toegang tot het bedieningspaneel hebben. Deze ervaring kan frustrerend zijn, dus lees verder om erachter te komen hoe je toegang tot het configuratiescherm kan herstellen.

Stappen

Hoe om gebruikers van CMD voegen. Ga naar "mijn computer" en het item te wijzigen in de zoekbalk op "Configuratiescherm".
Hoe om gebruikers van CMD voegen. Ga naar "mijn computer" en het item te wijzigen in de zoekbalk op "Configuratiescherm".
 1. 1
  Ga naar "mijn computer" en het item te wijzigen in de zoekbalk op "Configuratiescherm". Heb aanhalingstekens niet gebruiken bij het typen. Als u geen toegang tot 'Mijn Computer' of dit niet werkt hebben, ga dan naar stap 2.
 2. 2
  Ga naar het start menu, klik dan op een van beide instellingen of het bedieningspaneel. Dit geeft je snel toegang tot het bedieningspaneel. Als dit niet werkt, of deze opties niet bestaan ​​in het start menu, ga naar stap 3.
 3. 3
  Ga naar het startmenu en klik op run, of druk op de Windows-toets + R om toegang te RUN. Typ in het "Configuratiescherm", zonder de aanhalingstekens. Als om wat voor reden dit niet lukt, of als u geen toegang te lopen hebben, ga dan naar stap 4.
 4. 4
  Open de command line. Menu Start> programma's> Accessoires> Opdrachtprompt. Typ in het "control panel" zonder de aanhalingstekens. Mocht dit mislukken, laat het commando venster te openen en ga naar stap 5.
 5. 5
  In de opdrachtregel, gebruikt u de net-opdracht. Typ "net" voor informatie, en te leren van de syntaxis. Een aantal basisprincipes voor de opdracht net...
  • Om een ​​wachtwoord te wijzigen, typt u "net user (username) *". Typ niet de aanhalingstekens, en vergeet niet de ster.
  • Om een ​​gebruiker toe te voegen, typt u "net user (gebruikersnaam) / ADD". Typ niet de aanhalingstekens.
  • Om een ​​gebruiker te verwijderen, typt u "net user (gebruikersnaam) / DELETE". Typ niet de aanhalingstekens.
  • Typ "net accounts /?" voor hulp over het commando net rekeningen. U kunt dit gebruiken om logoffs dwingen en stel vervaldatum keer op gebruikersaccounts.
  • Als u nodig hebt om veel meer te doen, probeer te typen in al de voorgestelde netto-opdrachten met een "/?" eind. Probeer te kijken op een zoekmachine voor hulp bij het programma te gebruiken.

Hoe maak je een gebruiker in Windows met behulp van command-modus toe te voegen

 1. 1
  net user [gebruikersnaam [wachtwoord | *] [opties]] [/ domain]
 2. 2
  gebruikersnaam {wachtwoord | *} / add [opties] [/ domain]
 3. 3
  gebruikersnaam [/ delete] [/ domain]

Waarschuwingen

 • U moet worden met een account met beheerdersrechten om een ​​ander account te maken met beheerdersrechten.