Wkunl

Hoe maak je inbreken in een Windows-gebruikersaccount met behulp van de opdracht net user

Ben je ziek van het proberen uit te werken wachtwoord van iemand om hun Windows-account? Nou, volgt u deze eenvoudige stappen om te leren hoe te hacken op hun rekening. Wees ervan bewust dat deze hack werkt alleen als u een beheerder bent. Je zou ook deze techniek te gebruiken als u uw wachtwoord bent vergeten.

Opmerking: Je moet al toegang (ingelogd) hebben verleend aan Windows voor het begin van deze taak.

Stappen

Hoe maak je inbreken in een Windows-gebruikersaccount met behulp van de opdracht net user. Ga naar "run" op het start menu.
Hoe maak je inbreken in een Windows-gebruikersaccount met behulp van de opdracht net user. Ga naar "run" op het start menu.
 1. 1
  Ga naar "run" op het start menu. (Of druk op Win + R, Windows-toets en de letter R)
 2. 2
  Eenmaal op "run", typ "cmd" in het tekstvak.
 3. 3
  "Command Prompt" zou opduiken. Het helpt om het venster te maximaliseren, zodat het groter worden.
 4. 4
  Typ vervolgens net user {username} * waar {username} vertegenwoordigt de gebruikersnaam die je wilt hacken, en druk op ENTER.
 5. 5
  Nu mag je een wachtwoord in te vullen, kun je niet zien uw het typen, maar het is er, dus zorg ervoor dat u juiste spelling. Druk op ENTER twee keer om het wachtwoord van de account te verwijderen, zodat de rekening geen wachtwoord heeft.
 6. 6
  Log uit en log weer in met de gehackte rekening
 7. 7
  De hele instructie, met john als accountnaam is: net user john *

Met een batch-bestand

 1. 1
  Gebruik dit als je geen toegang tot de opdrachtprompt, maar je doet aan klembord. (Werkt alleen als command prompt niet wordt uitgeschakeld!, Alleen worden gestart door middel van regelmatige snelkoppelingen)
 2. 2
  Open kladblok en typ:
  @echo off
  net user {username} *
  Nogmaals, ter vervanging {username} met de gebruikersnaam die je wilt hacken.
 3. 3
  Hieronder waar u de naam voor het bestand, wijzigt u het veld (drop-down box) naar "alle bestanden" in plaats van tekst (. Txt) bestanden en opslaan als "naam.BAT" (batch-bestand), in dit geval de titel van het bestand maakt niet uit, zolang het eindigt met een extensie. bat.
 4. 4
  Wanneer u dubbelklikt op het. Bat bestand (openen / uitvoeren) is een command prompt scherm moet openen en vragen om een nieuw wachtwoord in te voeren.

Tips

 • Dit is geweldig voor het verwijderen van ouderlijk toezicht!
 • U moet voldoende rechten voor dit te laten werken, is het goed om de computer te vangen terwijl iemand met beheerdersrechten is ingelogd
 • Als u wilt, laat een soort van grappig bericht op dat gebied iemands 'commentaar user'. Je kunt het doen zoals zo:
  net user / UserComment: "{commentaar}" {user}


Het vervangen van {commentaar} met het commentaar, en {user} met de gebruikersnaam.

Waarschuwingen

 • Dit kan je in een hoop problemen als je betrapt tijdens het hacken een admin of iemand die niet kan lachen om deze grap.
 • Hacken computers die niet van jou zijn zonder toestemming is illegaal. Gebruik deze gids voor educatieve en / of persoonlijk gebruik.