Wkunl

Hoe maak je een wachtwoord beschermde computeraccount hacken + prank

(Voor Windows) Wil je een computer prank trekken aan een vriend, maar hun account is beveiligd met een wachtwoord? Vrees niet omdat deze eenvoudige stap-voor-stap how-to gids zal u helpen inbreken in hun persoonlijke account en geven u de keuze om ofwel te verwijderen van het wachtwoord of wijzigen. Dat gecombineerd met een andere grap kan uw vriend gefrustreerd en verward, maar zal hopelijk laat ze lachen samen met u na afloop.

Stappen

Hoe maak je een wachtwoord beschermde computeraccount hacken + prank. Herstart de computer en het een keer opnieuw opgestart, houdt u F8 op het toetsenbord totdat uw computerscherm toont een lijst met opties om uw computer op te starten.
Hoe maak je een wachtwoord beschermde computeraccount hacken + prank. Herstart de computer en het een keer opnieuw opgestart, houdt u F8 op het toetsenbord totdat uw computerscherm toont een lijst met opties om uw computer op te starten.
 1. 1
  Herstart de computer en het een keer opnieuw opgestart, houdt u F8 op het toetsenbord totdat uw computerscherm toont een lijst met opties om uw computer op te starten.
 2. 2
  Blader met behulp van de op-toets op uw toetsenbord om "safe mode", die de eerste optie op de lijst zou moeten zijn.
 3. 3
  Na enkele ogenblikken zal de start-up menu verschijnen en er zal een nieuwe account gelabeld als "administrator."
 4. 4
  Klik op "administrator" en zodra de computer aanmeldt bij het ​​account, drukt u op "start menu."
 5. 5
  Open "Configuratiescherm" en klik op "user accounts."
 6. 6
  Klik op "gebruikersaccounts" opnieuw en klik nu op de account van je vriend uit de lijst van bepaalde accounts.
 7. 7
  U kunt het wachtwoord van het account van uw vriend te veranderen door te klikken op "wachtwoord wijzigen" en dan het invoeren van een nieuw wachtwoord, of u kunt het wachtwoord verwijderen door te selecteren ", verwijder het wachtwoord."
 8. 8
  Start de computer opnieuw en deze keer laat het laden aan de start-up menu. Klik op de account van uw vriend en nu is het tijd voor de grap!

Streek

 1. 1
  De eerste stap van deze grap is om al uw pictogrammen (of degene die je wilt) verwijderen uit uw bureaublad. Om dit te doen, maak een nieuwe map en label het wat je wilt.
 2. 2
  Druk nu op "prt scr" op uw toetsenbord om een foto van uw bureaublad te nemen.
 3. 3
  Open "paint" (gelegen in "accessoires") en plak de afbeelding. Sla het bestand op.
 4. 4
  Ga terug naar je bureaublad en sleep de pictogrammen in de map die u hebt gemaakt in stap 1.
 5. 5
  Nu klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en ga naar "eigenschappen." Ga naar "Desktop" en blader naar het bestand dat u hebt gemaakt. Als je eenmaal hebt gevonden, selecteert u "Ok."
 6. 6
  En last but not least, klik met de rechtermuisknop op de taakbalk en ga naar "eigenschappen". Dan is de tweede doos die zegt "automatisch verbergen van de taakbalk"
 7. 7
  Gefeliciteerd! Nu alles wat je hoeft te doen is achterover leunen en genieten van de blik op het gezicht van je vriend als hij / zij probeert te achterhalen wat er aan de hand is.

Tips

 • Opzetten van deze grap van de dag ervoor en zorg ervoor dat niemand anders gebruik maakt van de computer voordat je vriend.
 • Sluit alle vensters bij het nemen van de schermafdruk.

Waarschuwingen

 • Dit kan een relatie te beëindigen, dus wees voorzichtig en zorg ervoor dat je slachtoffer heeft een gevoel voor humor.
 • Trek niet aan deze grap op mensen die gestresst of depressief. Het is gewoon wreed!