Wkunl

Hoe maak je een tatoeage van een foto met behulp van photoshop verwijderen

Moeilijkheidsgraad: 2 van 5

Het verwijderen van een tatoeage van een beeld is vrij eenvoudig met behulp van Adobe Photoshop Healing Tool. Dit werkt het beste voor kleine tatoeages. Je eerste afbeelding kan iets uitzien afbeelding 1.

En na het geven van het imago van de Photoshop-behandeling, zal het eruit afbeelding 2.

Stappen

Hoe maak je een tatoeage van een foto met behulp van photoshop verwijderen. Moeilijkheidsgraad: 2 van 5.
Hoe maak je een tatoeage van een foto met behulp van photoshop verwijderen. Moeilijkheidsgraad: 2 van 5.
 1. 1
  Open photoshop en open de afbeelding die u wilt bewerken. Typ "L" aan de Lasso Tool te openen. Teken een rechthoek om de tatoeage.
 2. 2
  Typ "m" om de tent te openen. Met behulp van het gereedschap, zet de tent op een plek van de huid zonder tattoo.
 3. 3
  Type "ctrl + c" om het gebied te kopiëren en "ctrl-v" om het gebied te plakken. Beweeg nu de nieuwe geplakte stukje huid over bovenkant van de tatoeage. Type "CTRL-E" om de geplakte laag met de originele laag samenvoegen.
 4. 4
  Type "j" om de healing brush te openen, zet de borstel grootte tot 15 en check "uitgelijnd". Dit is waar het echte werk begint.
 5. 5
  Zet de brush direct aan de rand van de plaats waar de geplakte huid begint. Terug bewegen 20 pixels en ALT + Klik op dat gebied. De Healing Brush Tool is een partij als de kloon gereedschap, het klonen een gebied dat je ALT + hebt geklikt op het gebied dat u zijn schilderen. Het verschil tussen de Healing Brush Tool en de Clone Tool is gebieden die je kloon worden samengevoegd in de omringende kleur en licht.
 6. 6
  Begin uw muisknop te tikken op de omliggende huid te klonen op de rand van de geplakte huid.
 7. 7
  Zie de geplakte huid begint te gaan in de omliggende huid. Blijf dit doen om de hele rand van de geplakte huidgebied totdat de rand is opgegaan in de omliggende huid. Je moet iets dat eruit ziet als dit:
 8. 8
  Erkennen dat dit niet zo heel echt. Dus gebruik de Healing Brush Tool en gaan schilderen over het gehele gebied van de geplakte huid. Voor dit gebruik uw gezonde verstand om de belichting goed te krijgen. Je zou kunnen hebben om ALT + Klik op de verschillende gebieden van de omliggende huid te zorgen voor de verlichting goed is.
 9. 9
  Geniet van het uiteindelijke beeld, wat zoiets moet er zo uitzien:

Tips

 • Als de omringende huid is veel lichter of donkerder is dan de laatste gebied dat u ALT + geklikt, dan ALT + Klik op de lichter of donkerder gebied bij het samenvoegen van de geplakte huid.
 • Dit duurt ongeveer 10 minuten.
 • Als u een nog snellere fix nodig hebt, gebruik het gereedschap Reparatie (als je Photoshop heeft het). Volg de stappen 1 en 2, met uitzondering alleen gebruik het gereedschap Reparatie. Klik en houd de Healing Brush knop, het is op daar.