Wkunl

Hoe maak je een programma op de opdrachtprompt

Dit is iets heel eenvoudig, maar vereist alleen een beetje kennis. Iedereen kan dit doen. Het is als het klikken op die foto van firefox en het kijken naar het open, behalve dat u uw computer vertellen om het 'de handmatige manier' te openen.

Stappen

Hoe maak je een programma op de opdrachtprompt. Je moet eerst weten wat het programma heet.
Hoe maak je een programma op de opdrachtprompt. Je moet eerst weten wat het programma heet.
 1. 1
  Je moet eerst weten wat het programma heet. Firefox zou zijn "firefox.exe" en Internet Explorer zou zijn "iexplore.exe". De beste manier om dit te leren is om Taakbeheer te openen, klikt u op Processen en zoek het programma. (Merk op dat u deze eerst moeten starten)
 2. 2
  Vervolgens open opdrachtprompt. Vista en 7-gebruikers, klik op start en zoek "Command Prompt", XP-gebruikers klikken op Uitvoeren en typ in "cmd.exe" en klik op Uitvoeren.
 3. 3
  Stel het commando. Het moet altijd beginnen met het commando dat is 'start', (een spatie) en de. Exe u wilt openen. Bijvoorbeeld voor Firefox-gebruikers: "start firefox.exe".
 4. 4
  Klik voeren, en het programma dat u verteld opdrachtprompt te openen zou moeten openen.

In het algemeen zijn er 2 soorten programma's die kunnen worden uitgevoerd in Windows, binaire uitvoerbare en batch-bestanden. Binaire uitvoerbare bestanden bevat bestanden zoals die met de. Exe,. Msi extensies, en batch-bestanden zijn tekstbestanden die DOS-commando's die uitgevoerd in een sequentie bevat.

Normaal gesproken, een batchbestand om een ​​groep van DOS-opdrachten uit te voeren in een reeks creëer je. Het heeft geen zin om net onder een enkel commando in een batch-bestand, tenzij het commando heeft veel argumenten die je niet wilt onthouden, in dit geval, heeft het zin om dat te doen.

Voor de partij of een uitvoerbaar bestand van de opdrachtprompt uit te voeren, - Klik op het menu Start - typ cmd in het Zoekveld en druk op ENTER, moet dit openstellen van de opdrachtprompt. - Voor een batch-bestand, typt u de volledige naam van het bestand (myBatch.bat). Voor een uitvoerbaar bestand, kunt u gewoon de bestandsnaam zonder de extensie.


Voor meer informatie over hulpmiddelen en andere soorten software, bezoek http://www.agnitech.com. Wij bieden ook restaurant software, salon software, sieraden winkel software, point of sale, en de groothandel software

Tips

 • Als je wilt om te kijken als een "hacker", moet u denken aan het leren van andere dingen over Command Prompt, maar dit is net als de start.

Waarschuwingen

 • Er zijn geen waarschuwingen, zal dit geen kwaad doen om uw computer, tenzij als je spam-DOS-prompt om iets meerdere keren te openen. Tenzij als je een zeer indrukwekkende computer, moet je geen spam als dit, want het zal ertoe leiden dat uw computer crasht.