Wkunl

Hoe maak je een iPhone te openen

De iPhone is een Apple-merk gemaakt handheld mobiele apparaat, dat wordt steeds populairder onder consumenten. De iPhone heeft een verscheidenheid aan mogelijkheden, en de binnenkant van de telefoon zijn een aantal kleine, elektrische componenten die kracht van dit veelzijdige stukje technologie. In de meeste situaties zal een iPhone hoeft alleen door een gecertificeerd technicus of iPhone winkelier of reparateur te worden geopend. Maar in gevallen waar een individu kan willen kijken in deze compacte mobiele telefoon, de machine openen is heel simpel.

Stappen

Hoe maak je een iPhone te openen. Zet uw iPhone helemaal uit, voorafgaand aan het openen van het.
Hoe maak je een iPhone te openen. Zet uw iPhone helemaal uit, voorafgaand aan het openen van het.
 1. 1
  Zet uw iPhone helemaal uit, voorafgaand aan het openen van het.
 2. 2
  Laat de SIM-kaart aan de bovenkant van de telefoon, met behulp van een kleine schroevendraaier of een paperclip.
 3. 3
  Leg een zachte, schone doek op een tafel of vlakke ondergrond. Een schone doek is van essentieel belang bij het voorkomen van onderdelen van de telefoon van steeds vervuild. Vervuilde onderdelen kan de werking van het toestel belemmeren.
 4. 4
  Verwijder de zwarte plastic kap aan de achterkant van de telefoon door nieuwsgierige openen de rug met spijkers, een platte schroevendraaier of een mes. Wees voorzichtig als op de plastic folie niet beschadigen. Werken langs de onderkant van de telefoon totdat u de twee snapping punten die zijn gelegen aan de onderkant van de kunststof, los deze zal u toelaten om de plastic behuizing te verwijderen hebben losgemaakt.
 5. 5
  Draai de schroeven aan de onderkant van de telefoon met een kleine schroevendraaier. De schroeven zijn klein van formaat en kan gemakkelijk worden verloren, zodat ze in een veilige omgeving, omdat ze moeten worden gebruikt om de telefoon dicht te sluiten.
 6. 6
  Neem een platte schroevendraaier en gebruik het gereedschap om wrikken open de telefoon. Duw de schroevendraaier tussen het glas en metalen chroom, beginnend direct boven waar u verwijderde de schroeven. Duw het glas tot het begint om los te komen en de voorklep uiteindelijk openklapt.
 7. 7
  Maak de drie kleine linten dat scherm aan de voorzijde te sluiten op de achterkant van de behuizing van de telefoon naar de zeven schroeven onthullen aan de achterkant van de behuizing. Verwijder deze schroeven en til een vierde lint om innerlijke werking van de iPhone's bloot te leggen. Vanaf hier geen grote interne problemen met de iPhone.

Tips

 • Aard uzelf voorafgaand aan het aanraken van een interne elektronica. Doe dit door het aanraken van een metalen oppervlak aan om eventuele statische elektriciteit van uw lichaam die kunnen potentiële schade aan de interne elektronica van de telefoon te verwijderen.

Waarschuwingen

 • Ga voorzichtig te werk bij het toepassen van kracht te openen delen van de telefoon te wrikken. Te veel druk kan krassen, beschadigingen of barsten stukjes van de telefoon, en zelfs breken kleinere stukken die nodig zijn voor de telefoon te bedienen.
 • Het openen van de iPhone moet worden betracht met uiterste voorzichtigheid, omdat het toestel bevat tal dure en gevoelige elektronica, die allemaal gemakkelijk en onbewust beschadigd zijn.
 • Het openen van uw iPhone ZAL garantie van de telefoon ongeldig maken.

Dingen die je nodig hebt

 • iPhone
 • Platte schroevendraaier
 • Kleine schroevendraaier die past bij de iPhone schroeven
 • Schone doek
 • Mes (optioneel)
 • Paperclip