Wkunl

Hoe maak je een algemene (lvl 50) in Halo 3 geworden

Ooit afgevraagd hoe je mede-gamers krijgen het algemene symbool naast hun Gamertag? Wil je een van de beste in Halo 3 zijn? Nou, dit artikel zal u helpen. Onthoud dit artikel legt maar een manier om de algemene rang te krijgen, maar je moet herinneren dat er vele andere manieren.

Stappen

Hoe maak je een algemene (lvl 50) in Halo 3 geworden. Proberen te spelen dubbelspel.
Hoe maak je een algemene (lvl 50) in Halo 3 geworden. Proberen te spelen dubbelspel.
 1. 1
  Proberen te spelen dubbelspel. De eenvoudigste afspeellijst om een ​​algemene ranking te krijgen is in Team Doubles. Tenzij je een grote groep van vier spelers, moet je speelt Double Team. Je kunt spelen met een vriend of niet, maar het spelen met een sterk aanbevolen.
 2. 2
  Spelen slayer. De meeste omstandigheden in Halo 3 vereisen dat u uw tegenstander (s) te doden. Sinds doel based game types zijn meestal niet in Double Team, moet je leren hoe om te doden Ze lijken bijna 1/3 van de tijd wel.
 3. 3
  Begin met het spelen van lone wolves. Niet als een warming-up, maar als een les. Het zal je leren hoe je alleen en hoe om te gaan met 1v1 gevechten (of meer) zwerven. U kunt gebruik maken van wat je geleerd hebt in Lone Wolves en toepassen op Team Double. Denk er eens over, als je kunt verslaan 5 andere mensen door jezelf, hoe moeilijk zal het zijn om slechts 2 mensen te verslaan met een teamgenoot?
 4. 4
  Hier krijg je een goede vriend of een bekende speler met je spelen in het dubbelspel. Leren van elkaars technieken, strategieën, en slechts een worden met je teamgenoot. Het klinkt een beetje dom, maar het is bewezen dat mensen die samenwerken, winnen samen.
 5. 5
  Voorkomen dat het spelen met randoms. Randoms zijn als je alleen speelt met anderen die je niet kent, de meeste van de tijd dat ze nooit praten en stinken. U kunt communiceren met je vrienden en setup met hen. Heb vrienden niet? Probeer naar mlgpro.com of bungie.net om iemand te vinden.
 6. 6
  Vergeet niet om de vuistregels te volgen voor Halo 3. Eindig elkaars doodt, krijg kaart controle, communiceren, en probeer niet te veel stress over een video game.

Tips

 • Geef niet op. Het verliezen van een paar spelletjes kan resulteren in u die willen allemaal bij elkaar geven. Er zijn altijd betere spelers, maar hoe hebben ze dat goed? Praktijk. Terug te gaan naar sociale slayer spelen tegen gasten is niet van plan om je gameplay te verbeteren. Spelen tegen spelers die je gaming comfort zone uit te dagen zal resulteren in vele doden aan beide kanten, maar op hetzelfde moment zul je moeten leren en uitbreiden van je technieken in gevechtssituaties.
 • Vergeet niet, als je eenmaal een Level 50 zal het niet uit als je naar beneden vallen terug naar een niveau 1. Dit werkt omdat Halo 3 registreert uw hoogste vaardigheid ooit bereikt in uw gaming geschiedenis. Helaas kun je EXP verliezen om te stoppen. Bijvoorbeeld: 10/9/07 - Je krijgt een level 50 en heb 600 EXP (Je bent een generaal.) 10-10-07 - je naar beneden dalen tot een niveau van 47 en nog steeds 600 EXP.. (Je bent een generaal.) 10/11/07 - je naar beneden dalen tot een niveau van 44 en hebben 598 EXP voor twee keer stoppen. (Je bent niet een generaal.) Kortom, je hoeft alleen een level 50 keer te zijn, maar je moet je EXP houden 600 of hoger.
 • Laat je niet een paar verliezen krijg je naar beneden. Ga altijd in een spel vol vertrouwen en klaar om te spelen.
 • Dit klinkt misschien wreed, maar als je echt nodig hebt om een ​​nieuwe partner te krijgen, krijgen een. Als je positief gaan en hij bijna elke keer gaat negatief, moet je om verder te gaan en krijgt een nieuwe partner. Ik weet dat het wreed klinkt, maar als je echt wilt dat de 50, zou je net zo goed.
 • Geen van deze stappen moet u hacken! Niet bedriegen en altijd eerlijk te spelen.
 • Lees hieronder de "bijbehorende Google" artikelen aan een aantal eenvoudige strategieën en tips over hoe u uw vaardigheden te verbeteren leren.
 • Speel leuke maar slim spelen, maar niet over doen. Spelen in de vroege ochtend, verlangen dat 50 nergens zal je. Uw reacties zullen worden beperkt en je boosheid zal alleen maar toenemen. Vergeet niet, door de dag, neem regelmatig een pauze. Dit betekent niet dat loopt 200 mijl, zwemmen de Atlantische Oceaan, en klim Everest, betekent dit het nemen van 10-20 minuten breekt elke zo vaak, zult u een grote verandering in je focus en aandacht zien als je dat doet.
 • Wanneer u klaar bent met een spel moet je het gevoel dat je alles in je kracht om je team te helpen deden. Als je het daar niet mee eens dan moet je nadenken over wat je had moeten doen om te helpen je team te winnen. Zelfs als je dat deed winnen moet je denken wat je had kunnen doen om een ​​team te doden, zoals wanneer u en uw partner zijn schieten op dezelfde persoon, of je beter had kunnen doen door niet zozeer het sterven. Het hangt allemaal af van hoe het andere team speelt. Ze kunnen worden haasten veel of ze kunnen wachten tot je de eerste zet te doen. Maar vergeet niet dat wat je ook doet zorg ervoor dat het een team beslissing en niet alleen op je eigen.

Waarschuwingen

 • Onthouden van bedrog omdat je je X-box live-account te verliezen en kan zelfs je X-box verbannen van X-box wonen.
 • Dit is maar een manier om een level 50 te krijgen en veruit een van de gemakkelijkste. Als u wilt proberen om een ​​50 in objectieve, slayer, enz. te krijgen, dan ga je gang. Dit is alleen voorgesteld.
 • Niet kopen je 50. Terwijl u kunt horen over mensen kopen hun 50, kan je niet vertrouwen een compleet vreemde voor u een 50 te geven, of maak er een voor u. De meeste van de tijd dat ze zal vragen voor Microsoft punten, of Live-lidmaatschap codes. De meeste van deze transactie resulteren in verlies voor de eigenaar, de persoon die de verkoop van de 50 zal zeer waarschijnlijk gewoon herstellen van de rekening van u, en houden de betaling.
 • Als je koopt je 50 je alleen verder schande het eenmaal verdienstelijke naam. Als u echter verdien je 50, zult u in staat om uw eigen grond te houden in de strijd en spelen als een echte generaal.

Dingen die je nodig hebt

 • Xbox 360 3 maanden goud of 12 maanden gold card
 • Halo 3
 • Mythic kaarten
 • Legendarische kaarten
 • Heldhaftige kaarten
 • Xbox Live-
 • Een headset, communicatie is van vitaal belang (zorg ervoor dat u praat).
  • mogelijk - Goede teamgenoten, voor Team Slayer, of een goede teamgenoot voor Doubles.