Wkunl

Hoe je telefoon je eigen lineman 's maken

Bij dit project wordt gedaan, moet u uw eigen een-stuk telefoon die zal aansluiten op elke wandcontactdoos in de Europa, plus een alligator clip adapter (om uw telefoongesprekken, zelfs als u niet kunt vinden een aansluiting).

Stappen

Hoe je telefoon je eigen lineman 's maken. Zoek een niet-draadloze telefoon die een koord en knoppen op het toestel heeft.
Hoe je telefoon je eigen lineman 's maken. Zoek een niet-draadloze telefoon die een koord en knoppen op het toestel heeft.
 1. 1
  Zoek een niet-draadloze telefoon die een koord en knoppen op het toestel heeft. Beschikken over een telefoon draad tang handig.
 2. 2
  Haal de stekker van de headset van het basisstation (die zit op de toonbank of aan de muur hangt) en verwijder de kleine telefoonstekker (RJ11-connector) van het uiteinde van de draad die gaat in de basiseenheid.
 3. 3
  Strip de draad op dezelfde kant, zodat het zal gaan in een telefoonaansluiting.
 4. 4
  Gebruik dezelfde grootte (RJ11-connector) dat gaat in de muur en lichtjes trekt deze aan het eind je gestript. Voordat volledig krimpen, sluit de telefoon in en controleer of u een kiestoon. Als je een kiestoon, krimpen de (RJ11-connector) strak.
 5. 5
  Vind een extra telefoonkabel (de kabel die de telefoon aan de muur) tot aan de rode en groene draden. Soldeer de krokodillenklemmen op de draden.
 6. 6
  Als alles correct is gedaan, zal je in staat zijn om de uit een stuk telefoon in elke wandcontactdoos aansluiten overal in de U. S. en uitbellen (op een werkende lijn). Als er geen aansluiting, zal de krokodillenklemmen verbinden met dezelfde kleur draden en uitbellen ook.

Tips

 • Dit zal niet alleen u voorzien van een telefoon die overal zal werken, zal het ook de plaats innemen van een mobiele telefoon (als je niet van de maandelijkse contract). Het zal werken door de stekker in een externe aansluiting die is bedrijf-geïnstalleerd en werkt.
 • Ter herinnering: In de VS, het gebruik van dit apparaat te onderscheppen of te gebruiken andermans telefoon service is een misdrijf onder staats-en federale wetten. De federale veroordeling richtlijnen pleiten voor een maximum van tien jaar. In de meeste staten, zou de misdaad worden vervolgd als een diefstal van de dienst of een diefstal van nut.
 • Vergelijkbare apparaten zijn gebruikt door "telefoon phreaks" (zoals computer crackers, behalve hun interesse is in het telefoonsysteem in plaats van computernetwerken) minstens sinds de vroege jaren 1980, en zijn vele namen waaronder "beige doos", "bud doos genoemd "," Beagan doos "," day-glo doos ", en meer, met de meest voorkomende naam zijn" beige box ". Verschillende educatieve dossiers die teruggaat tot de vroege-medio 1980 kan worden gevonden op websites die BBS efemere zoals textfiles.com en totse.com verzamelen.
 • Controleer de wetten met betrekking tot het gebruik van een telefoonaansluiting bij iemand anders wonen. Dit idee moet alleen worden gebruikt wanneer u een alarmnummer bellen.

Waarschuwingen

 • Gebruik van andermans telefoondienst zonder hun toestemming is een federale overtreding. Het wordt beschouwd als een misdrijf ("diefstal van de dienst") gestraft met een boete en gevangenisstraf, met extra State vervolging ook.

Dingen die je nodig hebt

 • niet-draadloze telefoon met toetsen op de handset
 • telefoonstekker tang
 • ongebruikte telefoon RJ11-connector
 • twee kleine krokodillenklemmen w / laarzen (covers)
 • soldeer
 • soldeerbout of ijzer
 • Draadtang
 • Punttang