Wkunl

Hoe maak je Windows Vista Ultimate te installeren vanaf een vista basic installatieschijf

Dit artikel zal u vertellen hoe u tijdelijk installeren van Windows Vista Ultimate en gebruik van alle geavanceerde functies van een Vista Home Basic bootdisk.

Stappen

Hoe maak je Windows Vista Ultimate te installeren vanaf een vista basic installatieschijf. Koop een windows vista home basic installatie schijf (of een andere versie, maar home basic is het goedkoopste).
Hoe maak je Windows Vista Ultimate te installeren vanaf een vista basic installatieschijf. Koop een windows vista home basic installatie schijf (of een andere versie, maar home basic is het goedkoopste).
 1. 1
  Koop een windows vista home basic installatie schijf (of een andere versie, maar home basic is het goedkoopste).
 2. 2
  Plaats de schijf in de belangrijkste cd-station van uw computer en laad het op. (Als u een laptop gebruikt, zorg ervoor dat je loopt van stopcontacten, omdat u gegevens kunt verliezen als je opraken van de batterij, terwijl Vista installeert.)
 3. 3
  Als de installatie-venster eerst verschijnt, klik op "install windows vista" je zult moeten gaan door middel van verschillende configuratieopties achteraf.
 4. 4
  Wanneer u wordt gevraagd om het type in uw product / cd key, overslaan en klik op "next"
 5. 5
  U kunt dan kiezen welke versie van Windows Vista die u wilt installeren. (Ultimate zou de beste keuze zijn.)
 6. 6
  Vista moet nu beginnen te installeren. Dit zal zeer tijdrovend, en de computer zal zichzelf opnieuw meerdere malen, dus wees bereid om te wachten.
 7. 7
  Bij vista start voor de eerste keer, wordt u gevraagd om een gebruikersnaam, computernaam, foto gebruiker, en desktop achtergrond te kiezen.
 8. 8
  Nadat je dat allemaal hebt gedaan, wordt je gevraagd om een beetje langer wachten op vista om de prestaties van uw computer (of iets dergelijks) te controleren. Wachten tot het klaar is.
 9. 9
  U kunt nu alle functies van Windows ultieme. Veel plezier!

Tips

 • U kunt deze versie van Windows gebruiken voor een maximum van 120 dagen zonder activering. (Je moet typen "slmgr herbewapenen" in een opdrachtprompt om de teller terug naar 30 dagen te resetten, maar je kunt alleen maar doen dit 3 keer.) Om Windows te activeren, moet u een geldige productcode aanschaffen of hacken van de activering teller om definitief te stoppen, wat illegaal is.

Waarschuwingen

 • Na 120 dagen, wanneer uw computer in de modus van verminderde functionaliteit, zul je hebt Windows opnieuw moet installeren of te activeren Windows met een geldige productcode (voor dezelfde versie die u hebt geïnstalleerd) te houden met behulp van uw computer.

Dingen die je nodig hebt

 • Een computer in staat is Windows Vista
 • Een cd / dvd-drive
 • Een Windows Vista-installatieschijf
 • Veel tijd
 • Voldoende geheugen, RAM en Processor Eisen Zie de Microsoft-website voor meer informatie