Wkunl

Hoe je mac OS Tiger of Leopard installeren op uw pcHier is hoe u uw PC in een Mac OS X, Tiger of Leopard. Geniet van uw computer geweldige nieuwe Mac uitstraling!

Stappen

Hoe je mac OS Tiger of Leopard installeren op uw pc. Download en installeer [Stardock ObjectDock].
Hoe je mac OS Tiger of Leopard installeren op uw pc. Download en installeer [Stardock ObjectDock].

Dok

 1. 1
  Download en installeer [Stardock ObjectDock]. Eenmaal zijn geïnstalleerd, zet deze om te draaien bij het opstarten. (Klik met de rechtermuisknop op het dock en selecteer "Dock Settings" en vervolgens inchecken draaien bij het opstarten). Nu moeten we ofwel de "OS X Leopard" huid of de "OS X Tiger" huid te krijgen. Na het downloaden van een huid uitpakken haar bestanden naar c: \ Program Files \ Stardock \ ObjectDock \ Achtergronden \ Non tabbladen
 2. 2
  Ga terug naar je dock en sluit het na uitpakken. (Rechts klik dan stoppen) Ga nu naar c: \ Program files \ Stardock \ ObjectDock
 3. 3
  Openstellen van het dok weer (dubbelklik op de blauwe "o"). Ga terug naar de instellingen (Klik met de rechtermuisknop en selecteer "Dock Settings"). Ga naar het tabblad 'Weergave' en ga naar achtergronden en selecteer de huid die naam heeft een gelijkenis met de huid die u wilt. Nu dat je het uiterlijk van de Mac Dock, gaat u verder met de volgende stap.

De menubalk (deel 1)

 1. 1
  Klik met de rechtermuisknop op de balk aan de onderkant van het scherm en selecteer "ontgrendelen van de werkbalk '(als deze nog niet is ontgrendeld). Sleep de balk aan de bovenkant van het scherm. Daar laat het veroorzaken deel twee is later.
 2. 2
  Verkrijg de look en feel van de mac (muisaanwijzers, mac stijl, achtergronden, log-in schermen, bootscreens, geluiden, etc). Ga naar het internet en download "[Flyakite OSX]". Bij het installeren van het zorg ervoor om een ​​systeemherstelpunt voor het geval dat. Nu eenmaal zijn geïnstalleerd op de computer moet herstarten. Wanneer de computer opnieuw is opgestart zal het de mac stijl! Nu wanneer u uw account in te voeren ziet u het bureaublad achtergrond is Tiger stijl. Houd het als je wilt, maar als je wilt Leopard, ga je gewoon naar internet en vind een foto en instellen als je bureaublad.
 3. 3
  ) De menubalk (Part 2) -
 4. 4
  Download een ander programma. Ga naar het internet en downloaden [Finderbar v 1.5]. Na het downloaden, opent u het bestand en installeer het. Eenmaal geïnstalleerd. Ga naar c: \ program files \ finderbar
 5. 5
  Selecteer de finderbar pictogram. Zodra je dubbel hebt geklikt, zal de bar op de top zetten we voor nu uitzien als een Mac Bar. Gefeliciteerd! De bar is gedaan.
 6. 6
  ) The Left Side-
 7. 7
  Oke, een mac is niet compleet met knoppen aan de linkerkant rechts. Omdat een Mac look alike is niet goed met knoppen aan de rechterkant zoals op Windows. Oke, nu moeten we om te downloaden "[Leftsider]". Na het downloaden, het programma niet hoeft te worden geïnstalleerd. Als je eenmaal hebt gedownload, opent u het op en dubbelklikken op het pictogram. De knoppen zal onmiddellijk naar de linkerkant.
 8. 8
  Kleine veranderingen-
 9. 9
  Oke, nu schoon uit uw bureaublad en zet belangrijke programma's in de dock. U wilt dat uw bureaublad mooi en schoon. Oke, nu ga naar "Mijn Computer" en klik rechts op de... c: \ schijf... en maak een snelkoppeling naar het bureaublad. Nu de naam van de snelkoppeling "Macintosh HD" en sleep het naar de rechter bovenhoek van het scherm. Goed, nu terug te gaan naar "Mijn Computer" en verander je c: \ schijf naar Macintosh HD zoals je deed op de snelkoppeling. Als u wilt dat uw computer een grotere Mac-gevoel kunt u meer sneltoetsen, zoals iDisk (Gedeelde documenten), of enige andere stations toe te voegen.
 10. 10
  ) Icoon Foto's en programma-
 11. 11
  Ga naar het internet en download panter pictogrammen. Zodra je die zult u een complete bibliotheek van mac iconen hebben. Om de programma's die je zult moeten veel zoekwerk te doen.
  • Finder - [X-Finder]
  • Dashboard - [Yahoo Widgets]
  • Mail - [Outlook Express]
  • Adresboek - [Adresboek Clone]
  • iChat - [Trillian] + [iChat Skin]
  • iTunes - [iTunes]
  • Safari - [Safari]
  • Photo Booth - [VideoFX]
  • Systeemvoorkeuren - Tiger System Preferences (Komt met Flyakite OSX)
  • Life Programma's bevinden zich in de "Tips sectie"
  • Sommige van de pictogrammen voor deze programma's mogen niet in Panther Pictogrammen en moet worden gezocht op het web

Spaties en stapels

Dit is echt alleen voor Leopard, maar het kan worden gedaan voor mensen die Tiger willen.

 1. 1
  Spaces = "kloon myspace's voor windows"
 2. 2
  -Stacks Docklet voor ObjectDock - Download "Stacks" en extract de inhoud naar c: \ program files \ Stardock \ ObjectDock \ docklets
 3. 3
  Reload de dock opnieuw en klik met de rechtermuisknop op en kies "add". De stapels docklet moeten worden vermeld daar klikt het en het zal gaan in de dock. Nu je bent klaar.

Tips

 • De iLife-programma's zijn hieronder vermeld..
  • iPhoto - Google Picasa of Irfanview
  • iMovie - Cinelerra of Windows Movie Maker
  • iWeb - KompoZer of Bluevoda
  • Garageband - Rosegarden of Audacity
  • iDVD - VLC of PowerDVD met mac huid
 • Om de pictogrammen te veranderen in het dock als je ze eenmaal hebt gesleept in, klik met de rechtermuisknop op het pictogram en selecteer "Dock Entry Properties". Verander de naam en het icoon te eindigen.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig bij het gebruik Flyakite OSX.