Wkunl

Hoe het opzetten van een thuis-pc met meerdere modems en telefoonlijnen

Dit is hoe je een home PC en / of netwerk instellen met twee modems en een telefoon. Dit kan de snelheid van dial-up gebruikers in afgelegen areas.It verhogen vereist minimaal Windows 98 of hoger, twee telefoonlijnen, een dial-up verbinding met twee logs-ins toegestaan.

Stappen

Hoe het opzetten van een thuis-pc met meerdere modems en telefoonlijnen. Zoek uit of uw lokale ISP ondersteunt multi-link-accounts.
Hoe het opzetten van een thuis-pc met meerdere modems en telefoonlijnen. Zoek uit of uw lokale ISP ondersteunt multi-link-accounts.
 1. 1
  Zoek uit of uw lokale ISP ondersteunt multi-link-accounts. Zo niet, laat ze weten dat ze een markt kunnen hebben dan die zonder de toegang tot breedband voor een betere aansluiting snelheden over het platteland.
 2. 2
  Krijgen een tweede modem (bijna alle computers worden geleverd met een geïnstalleerd) met behulp van een versie van Windows of Linux. Je moet ook een aparte telefoonlijn voor elke modem.
 3. 3
  Gebruik de dial-up dialoog creatie als je met Windows XP.
 4. 4
  Klik op volgende, en het zal vragen wat type netwerk. Laat het gewoon bij de standaard instelling (verbinding met het internet).
 5. 5
  Klik op volgende en kies het type dienst dat je wilt gebruiken. Handmatig instellen uw account, dit werkt zowel onder Windows als Linux.
 6. 6
  Klik op volgende en kies "verbinding maken via een inbelmodem".
 7. 7
  Klik op de volgende knop, geef de inbelverbinding een naam (dit kan alles wat je wilt worden).
 8. 8
  Klik op Volgende en voer het telefoonnummer in die nodig zijn om toegang te krijgen tot het net. Zorg ervoor dat het niet een lange afstand nummer of tolheffingen zal vrij snel monteren.
 9. 9
  Klik op volgende en voer de gebruikersnaam en het wachtwoord, die zal worden gebruikt voor het inloggen op hun server. Vrijwel elke service provider maakt gebruik van PAP of CHAP authenticatie, maar je kan hebben om de primaire en secundaire IP handmatig instellen adressen weer afhankelijk van het type dienst dat zij bereid zijn te leveren.
 10. 10
  Klik op volgende en zorg ervoor dat de selectievakjes zijn het opzetten van de manier waarop je wilt dat ze blijven.
 11. 11
  Maak het dialoogvenster. U kunt ook een controle in de doos te hebben ramen creëren een pictogram om het te starten vanaf het bureaublad.
 12. 12
  Zorg ervoor dat beide telefoons zijn helder van toon, zonder merkbare statische of weifelend geluiden.
 13. 13
  Sluit de telefoonlijnen aan elke telefoonlijn junction box. Klik op voltooien. Nu zijn we klaar om het dialoogvenster voor een bepaalde instelling te bewerken.
 14. 14
  Dubbelklik op de naam van het pictogram gemaakt voor uw verbinding. U krijgt standaard de algemene venster met tabbladen van een ander dialoogvenster, het is hier dat we willen een aantal instellingen wijzigen.
 15. 15
  Hook up twee computers met behulp van een cat5 kabel door een 5-poort switch. Het opzetten van een lokaal adres moet in het bereik van 192.168.0.1 zijn via 192.168.0.10. Hoewel het een heel lang onderwerp, moet elke netwerkkaart een eigen IP-adres hebben.
 16. 16
  Klik op de knop eigenschappen in het dialoogvenster verbinding. Klik op het tabblad netwerken in het dialoogvenster en klik op de knop Instellingen rechts onder het "Type up Dial-" instellingen. Andere kleinere dialoogvenster verschijnt met drie selectievakjes. Slechts twee moet worden ingesteld en ze zijn:
 17. 17
  Enable software compressie, en onderhandelen multi-link voor alleenstaande dial-up. Vertrekken "enable LCP extensie" alone tenzij vereist door uw specifieke dienst.
 18. 18
  Klik op de OK-knop, en als nu nodig kunt u instellen welke IP-adres wordt gebruikt voor uw verbinding. Sommige zijn best standaard laten staan, tenzij je nodig hebt om een ​​aparte DNS aantal setup zoals een statisch IP-adres op uw lokale internet service.
 19. 19
  Setup ene computer naar de gateway uitbellen (gebruikt u het tabblad Geavanceerd voor deze). Dit is een van de twee modems. Met de telefoons aangesloten op de modems gaat om hun eigen jack, dial-up uw dienst voor een poging tot verbinding. Het moet eerst inloggen met een van de modems en dan zal het een multi-link-sessie onderhandelen. Als alles correct is ingesteld bij je ISP, en je deze stappen hebt gevolgd beide modems verbinding moet maken. Nu als je zou willen om de snelheid te testen, gaat u naar Google (Google is je vriend) of die ooit zoekmachine die u kiest. Kijk voor de zinsnede "test mijn verbindingssnelheid". Verschillende sites zullen u de kans om uw download te testen en statistieken te uploaden in een paar muisklikken te geven, of als je een privacy moer, kan je gewoon een enkel groot bestand te vinden en te downloaden. De download dialoog kan beginnen bij de maximale snelheid die je kunt verwachten van deze bijzondere sessie.

Tips

 • Sommige van de beste modems te gebruiken zijn twee USR externe 56K modems. Je kan hebben om te gaan door de pijn van het schrijven van een initialisatie string in elk modem om ze te temmen beneden een beetje, want ze zijn agressief aansluiten van apparaten.

Waarschuwingen

 • Tenzij je een behoefte aan snellere verbindingssnelheden, kan dit onbetaalbaar.

Gerelateerde google artikels

 • Hoe maak je een server ruimte te ontwerpen
 • Hoe maak je een gratis 0800-reverse bellen
 • Hoe maak je een Fujifilm FinePix digitale camera te gebruiken
 • Hoe je bundel Een bestand vanaf de handpalm naar een mobiele telefoon
 • Hoe om vervelende piepjes en drop-outs te elimineren op uw draadloze telefoon