Wkunl

Hoe goed te zijn bij Maple Story

MapleStory is een gratis, downloadbare MMORPG (Massively Multi-player Online Role Playing Game) die op dit moment heeft meer dan miljoenen spelers. Met vele monsters te vechten, quests te voltooien, vrienden te maken, en veel plekken om te bezoeken, MapleStory biedt een schat aan uitdagingen. Wat meer is, want het spel bevat leuke personages en volop natuur, kan zelfs de jongste gamer genieten van het spelen. Hoewel de opleiding is vaak lang en vervelend, het loont op de lange termijn als je kunt vasthouden aan het, want hoe hoger je level, hoe meer er is om te doen. Wil je goed in MapleStory geworden? Al duurt de praktijk en een paar nuttige tips.

Stappen

Hoe goed te zijn bij Maple Story. Als u begint met maplestory, krijgt u de optie om de taak die u wilt kiezen.
Hoe goed te zijn bij Maple Story. Als u begint met maplestory, krijgt u de optie om de taak die u wilt kiezen.

De grondbeginselen

 1. 1
  Als u begint met maplestory, krijgt u de optie om de taak die u wilt kiezen. De banen die momenteel beschikbaar zijn Explorers, Cygnus Knights en het verzet. Dual Blades, Cannoneers, alle 5 Heroes (Aran, Evan, Mercedes, Phantom en Luminous), de Nova (Kaiser en Angelic Buster), de Sengoku Klassen Kanna en Hayato (alleen JMS en KMS), en Demon Slayers zijn ook beschikbaar, maar zijn beperkte tijd klassen. Koreaanse spelers hebben toegang tot twee klassen; Xenon, a Thief / Pirate hybride en Demon Avenger, een spin-off van de Demon Slayer. Wereldwijde spelers hebben een exclusieve klasse met de naam Jett (premiejager). Afhankelijk van het werk, zult u uw reis te beginnen op verschillende plaatsen. Bijvoorbeeld, Resistance-leden beginnen in Edelstein terwijl Explorers zijn op Maple Island.
 2. 2
  Zoek een goede plek om te trainen. Een goede plek heeft veel monsters die ten minste 3 - 5 niveaus onder je. Als je niveau lager is dan 10, zal er geen sprake zijn van monsters met een laag genoeg niveau, dus gewoon trainen op slakken en paddestoelen op Maple Island. Vanwege de recente vlekken op het spel, nieuwe, hebben hardere monsters getoond op Maple Island. Als u wilt een krijger te zijn, kunt u trainen op hen.
 3. 3
  Vertrouwd te maken met je karakter. Het zal wat trial and error te nemen om aanval bereik van je personage, springen hoogte, etc. ontdekken Zodra u vertrouwd bent met de basics geworden, proberen om meer geavanceerde trucs, zoals hoe je een monster dat is achter je ontwijken door rond te draaien en springen leren tegelijkertijd.
 4. 4
  Pas uw controles. U gebruik maken van de muis en het toetsenbord te MapleStory navigeren. Terwijl de standaard toetsen aanvaardbaar kan zijn, zou je in staat zijn om je spel te verbeteren door hen te veranderen. Een goede toetsenbordindeling optimaliseert al je vaardigheden.
  • Beweging vaardigheden (ex. Flash Jump) dient bij de X-toets worden gezet. Dit is omdat het dicht bij ALT, dat is de spatiebalk. Je hoeft niet de Sit-knop voor MapleStory nodig.
  • Zet uw belangrijkste aanval vaardigheid op de spatiebalk. Ook zet andere vaardigheden die je op het onderste gedeelte van uw toetsenbord gebruiken.
 5. 5
  Word lid van of start een gilde. Om een ​​gilde je 100k Mesos moeten beginnen, en je moet het gilde npc (te vinden in de steden) te praten. Als je een gilde creëren, word je de gilde meester of leider. Dan kunt u anderen uitnodigen, enz. U kunt ook kiezen een logo van soorten, en verschillende titels uit aan leden. Lidmaatschap van een gilde helpt je vrienden, wie kun je dan gemakkelijk vinden en contact te maken. Vrienden kunnen u helpen met vragen die u heeft of kan gaan quests met je mee. Plus, hey, het is goed om vrienden te hebben.
 6. 6
  Probeer het doen van sommige quests, want ze geven je soms goed, zeldzame items. Ook al quests geven je vaak weinig ervaring, ze zijn een goede onderbreking van de opleiding van de hele dag lang.
 7. 7
  Begrijp het verborgen potentieel systeem. Soms als een monster daalt apparatuur, kan de apparatuur hebben een rode rand. U kunt naar een winkel en koop vergrootglazen. Gebruik het glas op de apparatuur om de mogelijkheden te krijgen. Als je niet van het potentieel, kunt u Miracle Cube gebruiken en veranderen de statistieken. Als je geluk hebt, kan potentieel van uw item te upgraden naar het volgende niveau. U kunt gratis Miracle blokjes krijgen van Hot Time of kopen ze in bulk in de Cash Shop.
 8. 8
  Probeer het gebruik van nebulites (GMS). Wanneer je traint op hoge genivelleerd plaatsen, kunnen monsters een doos laten vallen met een versnelling op. Ga naar de sectie USE en klik op het vakje om de Nebulite onthullen. U kunt naar een stad en betaal een NPC om een ​​gat te boren in uw apparatuur, zodat u de Nebulite hechten aan uw apparatuur.

Eerste job vooruitgang / evan 1-3 groei

 1. 1
  Krijg je eerste baan vooruitgang. Elke klasse heeft een andere methode om hun vooruitgang.
  • Als je een Verkenner, neem de taxi in Lith Harbor om uw respectievelijke stad (ex. Thieves ga naar Kerningstad). Praat dan met uw respectievelijke baan vooruitgang leider. Als je een Kanonnier, nadat je van het eiland af, gaan praten met Kyrin voor uw 1e baan. Dual Bladers ook naar de Kerningstad en praat met de Heer van het Duister, maar ze praten met Syl als ze level 20.
  • Voor Cygnus Knights, accepteert een zoektocht en ga naar een Chief Knight zodat u kunt kiezen uw klas (ex. Blaze Wizards naar Oz voor hun 1e Job).
  • Arans hoeft alleen maar te klikken op de reus Pole Arm in Rien.
  • Na het doen van de quests, zal Evans start hun 1e Growth.
  • Weerstand leden zullen een brief die hen zal verhuizen naar de Resistance Headquarters ontvangen. Dan praten ze met Belle (Wild Hunter), Brighton (Battle Mage), of Cheeky (Mechanic). Ondanks dat het een weerstand karakter, doet Demon Slayers niet volgen van deze methode.
  • Mercedes, Demon Slayers, Jett, Luminous, en de Nova klassen automatisch hun 1e baan krijgen na de cutscenes.
 2. 2
  Doe wat quests. Quests geven een royale hoeveelheid EXP in de eerste levels, maar ze zijn het niet waard nadat je level 25 bent. Sommige zoektocht beloningen te verkopen voor miljoenen Mesos in de Vrije Markt (ex. Subani's Legacy geeft 60% Handschoenen voor Attack scroll, die kan verkopen voor acht miljoen, afhankelijk van uw server)
 3. 3
  Krijg je baan specifieke hoed. Op level 18, moet u een bericht krijgt van je job instructeur vragen u om een ​​bepaald monster te doden. Na het afronden van de quest, zal u een hoed, dat 12 van uw belangrijkste stat geeft krijgen.
 4. 4
  Word lid van een partij quest als je naar level 20. In elke stad, ga dan naar de Dimensional Mirror, kies dan een partij quest, en vragen om een ​​partij aan te sluiten. Als het je eerste keer, vertel hen zodat ze je kunnen briefen en geven je tips. Partij questen is een geweldige manier om ervaring op te doen en snel is ook erg leuk. Soms kun je goodies zoals Squishy Shoes, Broken Glasses en andere leuke dingen te krijgen! U kunt echter niet de Henesys (Moon Bunny's Rice Cake), Kerningstad (First Time Together), of de Ludiburim (Dimensional Crack) party quests na level 69!

Tweede baan promotie / evan 3-6 groei / dual blade 2 +-3 baan

 1. 1
  Maak je tweede baan vooruitgang op niveau 30. Elke klas is anders in de vooruitgang, dus doe wat onderzoek om uit te vinden hoe om te gaan over.
 2. 2
  Hier krijg je een beroep. U kunt kiezen voor 2 beroepen en de beroepen zijn Mining, Herbalism, Alchemy, Accessory Crafting en Smithing.
  • Mijnbouw en Herbalism verzamelen zich vaardigheden. Mijnbouw is vereist voor Accessory Crafting en Smithing, terwijl Kruidengeneeskunde is vereist voor Alchemy.
  • Smithing kun je wapens, armor, projectielen, en androïden te maken. Dit is een goede vaardigheid als je weinig geld voor wapens en armor bent.
  • Accessoire crafting geeft u de mogelijkheid om oorbellen, riemen, hangers en ringen maken. Als je geluk hebt, kan u een afgewerkt product met een verborgen potentieel te krijgen.
  • Alchemie laat je potions, zekering items te maken, en extract items voor punt kristallen. Als je vooral uit de buurt van het toetsenbord, het opzetten van een afzuigkap en laat mensen betalen om het te gebruiken. Als u het opzetten van een 1 meso afzuigkap, kunt u gratis bekendheid te krijgen.
 3. 3
  Trein bij thema kerkers. Het Mushroom Kingdom Theme Dungeon is een geweldige plek om te trainen. U krijgt ook een handschoen met 1 wapen aanval en 2 magische aanval na het doen van de verhaallijn! Kerning Square is een andere plek om te trainen, krijg je ook een mooie medaille. Op level 55, ga dan naar Chryse. U kunt level 70 wapens krijgt na het verslaan van de baas.
 4. 4
  Op level 50, kan dit een goed moment om die ticket stukken steken in je inventory gebruiken en ruil ze in voor monster park tickets zijn. De monsters hebben meer HP, maar je krijgt meer EXP en verborgen potentieel items.

Derde job vooruitgang / evan 6-8 groei / dual blade 3 + job

 1. 1
  Maak uw derde baan vooruitgang nadat je level 60 bereikt. U moet een zoektocht die vereist dat u vragen over Maplestory vragen en krijgen een halsband (naam verschilt per klasse) om door te gaan naar de klas, afhankelijk van de tweede baan die je koos te doen.
 2. 2
  Training bij narren is een populaire plek om te trainen vanwege de snelle spawn en goede ervaring (rond 1350 ervaring per nar). Echter niet worden verrast door de hoeveelheid doden-dieven. Het is een zeer drukke omgeving dus een hele map naar jezelf niet verwachten.
 3. 3
  Op het niveau van 100-110, trein op mp3 (mysterieuze pad 3). Net als Jesters, niet een hele kaart voor jezelf niet verwachten. Dit is wanneer mensen beginnen onbeleefd en concurrerend.
 4. 4
  Als u geen toegang tot een van die plekken, trein bij de piraten in kruid stad. Het is niet concurrerend, want er is een mini-kerker in de kaart.
 5. 5
  Het kruid stad en Magatia party quests zijn ook een geweldige plek om te trainen. Echter, er zijn sommige mensen die zullen schoppen hun partij-leden, zodat ze kunnen daar trainen op hun eigen. Afwerking van de Magatia Party Quest zal ofwel geef je Romeo of Julia's tegenhanger. Beiden hebben Potentieel Verborgen en kunnen gecombineerd worden om een ​​sterkere hanger maken.

4 job / evan 9-10 groei

 1. 1
  Maak je vierde baan vooruitgang als je level 100. Dit verschilt per klasse.
 2. 2
  Op dit moment kunt u trainen op de evolutie wereld. U kunt cores gebruiken om de monsters 'statistieken te wijzigen voor meer ervaring. U kunt echter slechts vijf keer per dag te voeren.
 3. 3
  Zodra je naar 120, kunt u trainen op LHC (lion heart kasteel) in het el nath gebied. Het is een zeer goede training plek om naar lvl 200. U kunt er beginnen bij 110, maar niet veel partijen zullen u ook kiest, tenzij je veel schade kunt doen of je bent een priester die Heilige Symbool kan uitbrengen. Het ding over LHC is dat iedereen treinen in partijen, zodat ze kunnen krijgen tot 250% meer EXP. Voeg de 50% extra EXP voor 375% meer EXP. Als u probeert om solo, het zal je voor altijd te nemen, omdat de monsters hebben ten minste een paar miljoenen van HP, en je alleen maar rond 50.000 EXP per monster.
 4. 4
  Als je level 160, krijg je de mogelijkheid om naar de Henesys ruïnes en cygnus's bolwerk, dat is 25-30 jaar in de toekomst, en de monsters zijn er gemuteerde versies van zwakke monsters en kwade versies van cygnus ridders. Net zoals LHC, kunt u trainen op de Stronghold met partijleden voor meer ervaring. U kunt deelnemen aan een expeditie naar nederlaag Cygnus gaan wanneer je level 170. Als ze sterft, ze zakt level 140 apparatuur. Echter, je bent beter af het doden van de Chief Ridders, omdat Cygnus wordt glitched en is onmogelijk om te doden.

Tips

 • Trainen altijd op monsters een paar levels onder of boven je. U zult minder kans om te sterven en je zult ervaring opdoen sneller omdat de monsters makkelijker te doden zal zijn.
 • Gebruik karakter kaarten om buff van je personage. Elke klasse heeft zijn eigen stat bonus en hoe hoger het niveau, hoe hoger de bonus is.
 • Voordat je slaapt, toewijzen je personages aantal part-time banen. Wanneer u terugkomt, moet je gewoon een NPC voor uw betaling te praten.
 • U kunt kopen en verkopen artikelen met andere Maplers op sites zoals BasilMarket. De transacties worden georganiseerd door de server. U kunt ook kijken up items en monsters en prijscheck items die u wilt verkopen, en gebruiken hun forum. Als u echter een zinloze vraag, kunt u worden trolled. Als je niet in de stemming om te chatten over MapleStory in de forums, kunt u foto's uploaden en chatten in de sectie Off-Topic.
 • Zoeken op het internet om uit te vinden bijna alles over MapleStory, waaronder monster statistieken, punt stats, gedetailleerde kaarten, en nog veel meer.
 • Tenzij u een priester / bisschop en je constant werpen Heilige Symbool (geeft tot 50% meer EXP), nooit bloedzuiger af van uw partij, tenzij de partij kapitein of van een meerderheid van de partij goedkeurt ervan. Leechen zonder hun toestemming krijgt u een massa diskrediet te brengen en een boot van de partij. Dit gebeurt constant in LHC en in de Stronghold.
 • Tijdens de release van een klasse, kan er een Hot Time weggeven van een hoed met bonussen voor een bepaalde klasse (ex. Jett) zijn. Als je niet kan veroorloven een Zakum Helm, proberen om die hoed te krijgen voor je klas.
 • Wanneer u verkoopt uw ​​buit van monsters, verkopen ze op een potion winkel, zodat u kunt voorraad op potions en scrolls terug. U kunt ook verkopen apparatuur met goede statistieken aan de Vrije Markt, maar het is makkelijker als je een winkel Permit.
 • Het is OK om te sterven. Wordt u vervoerd naar de dichtstbijzijnde stad met 50 pk en zoveel MP als je had toen je stierf. Nadat je je eerste baan vooruitgang, echter, elke dood kost je een percentage van je ervaring (ongeveer 10-5% afhankelijk van je ambitie niveau), tenzij u een Safety Charm.
 • Als je in een stad, check de potion winkel voor terugkeer rollen, zodat je niet hoeft om helemaal opnieuw te reizen naar die stad. In plaats daarvan, dubbelklikt u op het rendement scroll te worden geteleporteerd naar de desbetreffende stad.
 • Bij toediening gratis quest items in grote hoeveelheden, roem de persoon als je kunt. Dit toont respect en krijg je respect en misschien een roem terug.
 • Slaapwoud en Basilmarket zijn enkele goede forum sites voor MapleStory, maar misschien niet de beste voor beginners vanwege de hoeveelheid trollen daar, maar voor de meer gevorderde vragen kunt u terecht op zijn of als u wilt zoeken naar een baas groep, is dit ook een goede plek om te kijken.
 • Als je praat met non-player characters (NPC's), kunt u ze direct hun gesprek af door te klikken op de tekst scherm of door het houden Enter-toets om het gesprek over te slaan.
 • Als u actief bent en je speelde voor ten minste 6 maanden, kan je een uitnodiging voor beta test de volgende updates te krijgen.
 • Als je speelt in Bera, Broa, Scania, Windia, Zenith, Kradia of Galacia, en zou graag een pauze te nemen van het vechten, dan kunt u lid worden van de Omok toernooi, een toernooi waar je Omok kunt spelen. Momenteel kunt u niet aanmelden voor de zomer toernooi, maar je kunt wachten voor een tijdje. Dit toernooi is perfect voor Omok spelers en spelers die willen om nieuwe vrienden te ontmoeten.
 • Vechten altijd monsters aan de dingen die ze laten vallen krijgen. Je weet nooit wanneer je mensen die de items wilt kopen uit die je tegenkomt. Voorbeelden hiervan zijn recepten en zeldzame items.
 • Controleer Verborgen straat voor een lijst met items die worden gebruikt voor de "Exchange Quest." U mag de quest te voltooien zo vaak als je wilt, en u ontvangt 500 ervaring elke keer als je het te voltooien, samen met enkele items. De monsters die de items die nodig zijn voor de zoektocht te laten vallen zijn niveau 33 +, dus wees voorzichtig.

Waarschuwingen

 • Dual Blades, Cannoneers, Helden, Jett, Nova, Sengoku klassen, en Demon Slayers zijn beperkte tijd klassen. Dit betekent dat je ze alleen maar leiden op een bepaalde tijd.
 • Als je speelt in Korea of ​​in Global, is er een nieuw beleid ten aanzien van de drop-systeem om te voorkomen dat hackers. Dit betekent dat als je 20 levels hoger dan het monster, het zal niet om het even wat behalve voor Crusader Codec kaarten en ETC items laten vallen.
 • Bij de handel met een andere speler, pas op voor dure items en controleer de werkelijke prijs op BasilMarket, Hidden Street, of de MapleStory sectie op Reddit.
 • Je mag krijgen verbannen uit een guild of feest, dus wees voorzichtig als je jonger bent dan iemand anders.
 • In GMS, als je speelt als een Evan of Dual Blade, je moet NX betalen voor vaardigheid boeken! Je kunt ze niet eens uit de Gachapon!
 • Wanneer in een partij vol vreemden, kijk om zo vaak te zien als een partij lid wordt "leechen" ervaring van je af. Ze kunnen gewoon worden opknoping rond op een touw, terwijl je de strijd van de monsters en geef ze veel ervaring. Een goede manier van controle is om te zien of de gele 'Je hebt ervaring opgedaan "tekst verschijnt rechts, die aangeeft of de andere partij lid wordt vechten. Als je in een partij met meer dan een andere persoon, kan dit niet altijd.
 • Als u KMS spelen en je bent onder de 16, er zijn 2 voorwaarden die je zal verhinderen spelen te veel. Ten eerste is er het Afsluiten wet, die u verhinderen te spelen vanaf 12:00-06:00 KST (Koreaans Standard Time). De tweede beleid is de afkoelperiode System, dat u zal toestaan ​​om te spelen voor 2 uur voordat ik moest wachten tot 10 minuten om "af te koelen", en spelen nog 2 uur.
 • Nooit vallen voor oplichting. Die 100k in je inventaris kan de moeite waard te worden gedupliceerd, maar als een aanbod te mooi klinkt om waar te zijn, het is.
 • U kunt de tutorials overslaan en ga dan naar Lith Harbor (Explorers), maar het zal moeilijk worden om level 10 te bereiken zijn!
 • U kunt alleen party quests 10 keer per dag.
 • Durf nooit te ver in een kerker, tenzij je in een party of weet u krachtig genoeg om op de monsters zijn.

Dingen die je nodig hebt

 • Gamelauncher, de maplestory installateur, of de nexon installateur
 • Een
 • Nexon Cash (optioneel)
 • Wat vrienden naar MapleStory spelen. Voorbeelden hiervan zijn je vrienden, familie, internet vrienden of klasgenoten.