Wkunl

Hoe om te chatten met je geliefde op MSN

Zie je altijd met je geliefde op MSN, maar zijn bang om te beginnen met chatten. Je bent bang dat je niet het juiste zeggen of zal opraken van de dingen om over te praten. Maak je geen zorgen zozeer - flirten met je geliefde op MSN moet leuk en stress-vrij te zijn! Hier is hoe het te doen.

Stappen

Hoe om te chatten met je geliefde op MSN. Niet te praten met je geliefde de tweede die hij of zij online ondertekent.
Hoe om te chatten met je geliefde op MSN. Niet te praten met je geliefde de tweede die hij of zij online ondertekent.

Haak je geliefde vanaf het begin

 1. 1
  Niet te praten met je geliefde de tweede die hij of zij online ondertekent. Je hart kan de tweede je geliefde tekenen racen, maar dat betekent niet dat je moet racen om uw gesprek te starten. Het is beter om de voorsprong te koelen en kijken alsof je niet gewoon opknoping rond te wachten op het moment dat hij of zij tekent op.
  • Tenzij je geliefde is het soort persoon die alleen ondertekent op voor een minuut per keer, laat enige tijd voorbij - tenminste 10 of 15 minuten. Dan je geliefde zal zien dat, terwijl u uw gesprek voort te zetten, moet je andere dingen te doen op MSN. Dit maakt je minder behoeftig kijken of.
  • Niet te lang wachten of je geliefde zal niet denken dat je geïnteresseerd bent.
 2. 2
  Heb een leuke en ongedwongen opening. Wanneer u te begroeten met je geliefde, is het belangrijk om het gesprek op de rechter voet te starten zodat je geliefde wil meer tijd doorbrengen met je te praten. De sleutel hier is om te koelen --- maar niet te koud te spelen.
  • Zeggen, "Hoe gaat het?" of "Wat is er?" is perfect aanvaardbaar. Niet te hard proberen om je geliefde wow met uw opener.
  • U kunt beginnen met een interessant verhaal over iets dat er met je gebeurd, iets wat u eerder over had, of iets cool je net gehoord op het nieuws. Nogmaals, houd het kort en niet te hard te proberen.
 3. 3
  Vermijd altijd als degene die "hallo" eerste zegt. Het is belangrijk om een ​​evenwicht te vinden in je relatie. Je wilt niet degene die altijd stuurt de eerste boodschap, omdat er een kans dat je geliefde niet kan alles wat te popelen om met je te praten na al zou kunnen zijn.
  • Het kan het geval zijn dat je geliefde is gewoon verlegen en vindt het leuk als je alle moves. Maar als dit het geval is, dan kan het een teken zijn dat als je je relatie naar het volgende niveau, zal je geliefde nog steeds verwachten dat u al het werk doen. Dat kan vervelend echt snel.

Wees speels

 1. 1
  Plaag je geliefde. Zodra je leert elkaar een beetje beter te leren kennen, zal plagen een geweldige manier om te flirten met je geliefde te zijn. Dit zal laten zien dat je waardeert eigenaardigheden van je geliefde en dat je niet het leven te serieus te nemen. Hier zijn een aantal grote manieren om je geliefde te plagen:
  • Als hij echt is geobsedeerd door een bepaalde hobby, band, of activiteit, kunt u grappen over hem daarover. Als hij is geobsedeerd door zijn gitaar, bijvoorbeeld, kun je zeggen: "Hoeveel tijd heb je vandaag doorbrengen met je vriendin? '
  • Als je van sport teams die zijn rivalen, dan kunt u hem te plagen over hoe zijn team gaat die dag te verliezen zonder al te vervelend over.
  • Heb je plagen niet te ver. Er is een verschil tussen de spot met iemand en beledigen hem of haar, en het kan moeilijk zijn om het verschil op het internet te vertellen.
  • Laat zien dat je kunt worden gepest, ook. Hij zal onder de indruk zijn dat je zelfverzekerd genoeg voor hem om plezier van uw zwakheden te maken.
 2. 2
  Geestig. Je geliefde zal worden onder de indruk van uw snelle humor en gevoel voor humor. Het kan lastig zijn om uw sprankelende gevoel voor humor online zien, maar als je het kan trekken, zal je geliefde onder de indruk. Hier zijn een aantal manieren om je geliefde wow met uw verstand:
  • Wees er snel bij. Als je geliefde zegt iets slims, zeg iets terug zo snel als je kunt aantonen dat je bal kan spelen.
  • Slim zijn. Maak een grap over een onderwerp dat hij weet veel over om te laten zien dat je goed lezen en te begrijpen wat er gaande is in de wereld.
  • Zo sarcastisch. Een beetje sarcasme kan een lange weg te gaan. Als je met een harde tijd in de biologieles, kunt u doen alsof gutst over hoeveel u van ontleden kikkers. Je geliefde zal gecharmeerd zijn door u als u de juiste toon te zetten.

Fascinerend zijn

 1. 1
  Breng interessante onderwerpen. Om je geliefde bezig houden, dan moet je op een onderwerp dat de moeite waard te praten over zijn te vinden. Zorg ervoor dat je iets dat is niet alleen interessant voor u vinden. Hier zijn enkele ideeën:
  • Als er iets bijzonder spannend gebeurt in het nieuws, zou je het te brengen, vooral als het gebeurde gewoon. Je zou kunnen zeggen: "Heb je het gehoord van...?" Zorg ervoor dat je niet plukken iets te controversieel, zoals wapenbezit, omdat je niet wilt dat een argument te starten voordat je echt weet je geliefde.
  • Als er iets uit het gewone er met je gebeurd die dag, vertel je geliefde. Als je liep in een beroemdheid, zag iets geks gebeuren op straat, of heb groot nieuws, zou het de moeite waard het over.
  • Niets zal je geliefde droeg sneller dan vertel hem of haar over alles wat er met je gebeurd die dag. Tenzij je een geheim agent of een super held, is de kans groot dat de meeste van de dag is vrij alledaags, en je wilt niet te kijken als een narcist door te praten over wat je had voor het ontbijt als het is de meest fascinerende onderwerp in de wereld.
 2. 2
  Zoek een gemeenschappelijke band. Als u op zoek bent om je relatie voorbij flirten, bedenk dan dat gemeenschappelijke belangen net zo belangrijk als de chemie kan worden in een sterke relatie. Uw liefde is gegarandeerd langer mee als u buiten uw passies voor elkaar passies te delen. Hier zijn enkele dingen die je kan hebben met elkaar gemeen:
  • kan een geweldige band tussen twee mensen te zijn, dus probeer om te staken een gesprek over muziek. Als je geliefde heeft zijn of haar 'Wat ik luister' boodschap werken, kijk naar het lied dat hij of zij luistert naar en zeg iets als: "Oh, ik hou van die band!" Als de band is het hebben van een concert, kan u en uw geliefden zelfs uiteindelijk samen gaan.
  • Uw liefde voor het buitenleven. Als jullie beiden houdt van wandelen, fietsen of kamperen, dat kan een grote band te zijn. De openlucht zijn niet voor iedereen, en je geliefde zal je respecteren als je die liefde te delen - en kan zelfs je vragen om mee te taggen op een wandel-avontuur.
  • Uw liefde voor literatuur. Als je allebei van goede boeken, zal dit u een hoop om over te praten. Je kunt hem zelfs imponeren door het aanbevelen van een geweldige lezen, of het lezen van een boek dat hij noemt. Als het gesprek goed gaat, kan je zelfs zeggen: "He, ik vond dat boek uw bevelen. Wil je wat tijd over te praten over koffie?"
  • Uw liefde voor goede films. Als je zowel in de films, zal je genoeg hebt om over te praten. U kunt terloops melding van een nieuwe film je enthousiast bent om te zien en kan wachten op je geliefde om u te vragen om mee te gaan.
 3. 3
  Laten zien dat je een leven buiten MSN. Maak je geliefde zien dat je een leven buiten de computer. Vermeld uw vrienden, uw familie, en zeker uw belangen, te laten zien dat je chat-leven is slechts een klein deel van uw fascinerende persoonlijkheid. Hier is hoe om te laten zien dat je wereld is groter dan je chatscherm:
  • Zonder saai, vertel praten over je favoriete hobby. Als u graag om te gaan fietsen, vertel je geliefde over. Vermeld wanneer je moet gaan want je gaat om uw hobby voort te zetten.
  • Vermeld uw favoriete vrienden, en zeggen wanneer je moet gaan, omdat jij en je vrienden gaan uit eten, naar een concert, of waar dan ook. Dit maakt je lijkt me een leuke persoon, en hij kan zelfs willen toetreden.
  • Als je gepassioneerd over je studie of een bepaald onderwerp op school bent, wees niet bang om dat te zeggen. Zonder te kijken als een nerd, kunt u hem laten zien dat je echt zorgen over iets - poëzie of natuurkunde, bijvoorbeeld. Vergeet niet dat interessante mensen belangen hebben, terwijl saaie mensen zijn verveeld door alles.

Laat zien dat je geïnteresseerd bent

 1. 1
  Subtiel complimenteren met je geliefde. Vind manieren om je geliefde te vertellen wat je echt waarderen over hem of haar. Dit zal laten zien dat je aandacht te besteden aan wat je geliefde speciaal en dat je een doordachte persoon. Hier zijn een aantal manieren om dit te doen:
  • Be casual. Zeggen, "Jij bent zo slim - Ik wist niet dat," of "Hoe interessant, ik zou nooit gedacht hebben van het op die manier!" Dit toont aan dat u inzicht van je geliefde waarderen zonder kruiperig over hem of haar.
  • Zoek wat maakt je geliefde speciale. Als je geliefde houdt van marathons, zeggen: "Het is zo indrukwekkend dat je dat zou kunnen doen."
  • Lof prestaties van je geliefde. Zeg iets simpels als, "Ik kan niet geloven dat je een gedicht gepubliceerd. Dat moet een hoop werk hebben genomen!"
 2. 2
  Neem het advies van je geliefde. Laat je geliefde dat je eigenlijk aan het luisteren bent de dingen die hij of zij zegt. Dit zal aantonen dat u het advies van je geliefde en dat je denkt over hem of haar, zelfs wanneer u stap verwijderd van de computer te waarderen. Hier is hoe het te doen:
  • Als je geliefde beveelt een album, luisteren. Dit geeft je iets om over te praten geven.
  • Als je geliefde adviseert u een bepaald type telefoon, een paar schoenen, of wat dan ook te kopen, als u denkt dat zijn of haar advies is geluid, neem het. Dan kun je je geliefde te bedanken voor de tip.
  • Echter, niet haasten om te doen wat je geliefde zegt. Als hij adviseert een film, niet direct kijken en rapporteren de volgende dag terug. Neem een ​​week of twee te zeggen: "He, ik zag die film je aanbevolen, en het was geweldig."
 3. 3
  Toon interesse in het leven van je geliefde. Je moet laten zien dat u niet alleen een interessant persoon, maar dat u de zorg over je geliefde als persoon. Probeer een evenwicht te vinden tussen het praten over jezelf, je gemeenschappelijke belangen, en je geliefde te slaan. Hier zijn een aantal manieren om dit te doen:
  • Vraag je geliefde hoe zijn of haar week gaat. Dit zal je geliefde te krijgen om wat informatie te onthullen wat er gaande is in zijn of haar leven.
  • Als je geliefde je vertelde dat hij of zij ging naar een concert, tenniswedstrijd of restaurant, vragen hoe het was.
  • Vraag je geliefde zijn of haar mening over een bepaald onderwerp. Dit zal laten zien dat je waarde hecht aan wat hij of zij te zeggen heeft.
  • Niet wrikken. U kunt terloops vragen over zijn of haar interesses, vrienden of zelfs familie, maar niet zoveel vragen die je krijgt te persoonlijk of geluid alsof je leidt een interview.
 4. 4
  Vraag je geliefde uit te hangen. Als alles goed gaat en je voelt dat de timing goed is, wees niet bang om je geliefde uit te nodigen om je relatie voorbij MSN. Als je hebt gekregen om je geliefde weet, kunt u dit terloops doet en niet een big deal over te maken. Hier is hoe:
  • Vraag je geliefde wat hij of zij heeft er aan de hand dat weekend. Als je geliefde zegt dat hij is knap vrij, suggereren een ongedwongen hangen. Zeg, "Cool, ik ook - willen lunchen?"
  • Als uw geliefde favoriete band of komiek komt naar de stad, vraag dan of hij wil om een ​​show samen te gaan.
  • Als je een feestje of uit te gaan met een grote groep vrienden, nodigen je geliefde. Dit zal een zeer lage druk rondhangen, en geeft je een gevoel voor elkaar geven voordat je gaat op een echte date.

Zich onverschillig voordoen

 1. 1
  Wees niet te popelen om je geliefde te praten. Om het koel te spelen, je moet laten zien dat, terwijl u geniet van het praten met je geliefde, je leven draait niet om hem of haar. Hier zijn een aantal manieren om dit duidelijk te maken;
  • Niet om je geliefde praten elke keer je online ondertekenen. Praat met hem of haar elke tweede of derde keer dat u zich aanmeldt op. Dit zal laten zien dat je niet alleen online gaan om uw gesprek voort te zetten.
  • Reageer niet op alles wat hij of zij zegt te snel. Als u reageert de tweede die hij of zij je een vraag stelt, zal dit zodat het lijkt alsof je geobsedeerd met uw gesprek. Als je niet meteen antwoord, zal je geliefde te zien dat je praat met andere mensen, of het doen van andere dingen ook.
 2. 2
  Onderschat niet de geheime schermnaam. Krijg een geheim scherm naam die niemand weet om te zien wat je geliefde doet als hij denkt dat je niet online bent. Dit kan u helpen een beter gevoel van wat je geliefde echt denkt over u, en kan u helpen bij het koelen tijdens uw interacties.
  • Als je ziet dat je geliefde is niet online veel als hij niet denkt dat je online bent, kan dit erop dat hij online is om dezelfde reden dat je bent - om door te gaan flirten!
  • Als je ziet dat je geliefde is gewoon altijd online, kan het betekenen dat hij praat met wie - wanneer. Dit kan ook suggereren dat hij geen leven heeft.
  • Meld u aan bij uw geheime schermnaam nadat je afscheid neemt van je geliefde te zeggen. Heeft je geliefde af te tekenen meteen? Dit kan laten zien dat hij alleen vasthouden om met je praten.
 3. 3
  Wees niet te enthousiast te zijn tijdens uw gesprek. Het is geweldig om te zien dat je denkt dat je geliefde is een boeiende, spannende en leuke persoon, maar als je het overdrijven, kan je uiteindelijk op zoek te obsessief. Hier zijn een aantal dingen te vermijden:
  • Uw gebruik van "LOL" of "hahaha" minimaliseren - dit zal zodat het lijkt alsof je probeert te hard om grappig te zijn.
  • Vermijd te veel emoticons. Dit kan vervelend en zal je onvolwassen kijken.
  • Als je geliefde niet meteen reageren, niet onmiddellijk follow-up met een reeks vraagtekens of zeggen: "Waar ben je??? ' Dit maakt het kijken als uw wereld draait om antwoorden van je geliefde.

Sterke finish

 1. 1
  Meld uit terwijl dingen zijn nog steeds interessant. Het is belangrijk om af te tekenen op het juiste moment, zodat u laat uw speciale iemand willen meer. Je moet niet te snel vertrekken, maar moet afscheid nemen terwijl dingen zijn nog steeds interessant. Hier is hoe het te doen:
  • Wacht tot een interessant gesprek te beginnen inpakken, en zeggen dat je moet gaan. Die manier u een of twee meer dingen over het onderwerp kan zeggen en daarna afscheid. Dit laat je geliefde willen jullie meer te praten, en zal u helpen voorkomen dat lange pijnlijke stilte die kunnen gebeuren na een uurtje kletsen wanneer jullie beiden een tekort aan dingen te zeggen.
 2. 2
  Geef een dwingende reden van afmelding. Als je wilt spelen koele, moet je niet te duidelijk te zijn over waarom je weggaat en maak je geliefde denken dat je interessant en mysterieus zijn. Hier is hoe het te doen:
  • Terloops zeggen: "Ik ga nu uit," zodat je geliefde vraagt ​​zich af waar je heen gaat en wie je gaat met. Laat het dubbelzinnig. Dit maakt het ook klinken als je veel vrienden en een actief sociaal leven.
  • Zelfs als je geen reden om te gaan, niet zo zeggen. Zeg niet: "Wel, ik denk dat ik beter stoppen met praten zo veel," of "Gotta go water mijn planten." Dit maakt het klinken alsof je niets spannend gaande is in je leven.
 3. 3
  Laat zien dat je een geweldige tijd praten met je geliefde had. Je hoeft niet te duidelijk over, maar u kunt laten je geliefde weten dat je had plezier chatten en dat je ernaar uit om weer te praten. Hier is wat je moet zeggen:
  • "Het is al leuk met je te praten" of "bedankt voor het advies over..." Laat hem weten dat het gesprek zinvol was zonder te overdrijven.
  • "Ik zal u binnenkort te spreken." Dit zal laten zien dat u enthousiast bent om weer met hem te praten, maar dat je niet uren zal doorbrengen wachten om te zien zijn naam screen pop-up weer.
  • Wees niet griezelig. Vermijd dingen zeggen als, "Dat was de beste gesprek dat ik heb gehad in mijn hele leven" of "Hoe laat wordt u weer op MSN, zodat we meer chatten??? '

Tips

 • Als je geliefde niet terug praten meteen, hem niet stoten. Hij kan gewoon weg van zijn computer.
 • Probeer niet om hen te vragen een vraag die iedere seconde. Het lijkt erop dat je geobsedeerd.
 • Ontspannen zijn in de manier waarop je met ze praat. Antwoord niet om ze direct, het maakt je lijkt te scherp.
 • Het belangrijkste is, wees gewoon jezelf. Niet te hard proberen, zelfs niet proberen te hard om niet te proberen te hard. Immers, wil je dat ze verliefd wordt op iemand die niet eens de echte u?
 • Praat niet met je geliefde elke dag. Zul je uiteindelijk niet veel hebben om over te praten, en het kan lijken alsof je geen leven hebt.

Waarschuwingen

 • Als je weet dat je geliefde buiten het internet, dan zijn deze tips zal het best werken. Als het een persoon die je online kent online, maar ontwikkelen een oogje op, zorg ervoor dat hij is wie hij zegt dat hij is voordat je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer en adres te onthullen.
 • Als je ontmoeting met een persoon die je hebt alleen online ontmoet, zorg ervoor om het te doen in een openbare plaats, zoals een park of een coffeeshop. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat hij niet een engerd. Niet aan in zijn appartement of een andere plek waar je onmiddellijk hulp niet kunnen krijgen als er iets misgaat.
 • U kunt worden verliefd op je geliefde online, en kan zeer teleurgesteld wanneer u daadwerkelijk te ontmoeten. Hij kan een charmante online persona hebben, maar kan een echte blindganger in persoon - het gebeurt de hele tijd.

Dingen die je nodig hebt

 • Een MSN-account
 • Een computer of een telefoon
 • MSN's je geliefde
 • Het Internet