Wkunl

Hoe maak je een PDF-bestand te comprimeren

Portable Document Format (PDF)-bestanden zijn een uitstekende manier om belangrijke informatie te leveren omdat het niet uit of het bestand ontvanger heeft dezelfde computerprogramma als je aangemaakte bestand. Zolang de persoon heeft Adobe PDF Reader, dat is een gratis programma van Adobe, kan hij of zij de inhoud van het bestand te bekijken. Afhankelijk van wat er in de inhoud van het bestand, kan het een groot bestand, wat tijd kan duren om te downloaden bezitten. Om downloadtijd te verminderen, moet je leren hoe je een PDF-bestand te comprimeren. Comprimeren van PDF-bestand zal een kleiner bestand te maken zonder het verwijderen van een van haar informatie.

Stappen

Hoe maak je een PDF-bestand te comprimeren. Open het programma dat u gebruikt om uw PDF-bestand te maken.
Hoe maak je een PDF-bestand te comprimeren. Open het programma dat u gebruikt om uw PDF-bestand te maken.
 1. 1
  Open het programma dat u gebruikt om uw PDF-bestand te maken. Microsoft Office 2007 of hoger geeft een "Opslaan als PDF" optie, maar u kunt ook gebruik maken van Adobe Acrobat Pro aan uw PDF-bestanden te maken.
  • Open het PDF-bestand dat u wilt comprimeren.
  • Kies Bestand> Opslaan als> PDF, en op zoek naar een doos die "Comprimeren" of zegt "Comprimeer bestandsgrootte." Deze zullen een aantal opties zoals het verminderen van de beeldkwaliteit naar PDF comprimeren.
 2. 2
  Bezoek CreatePDF. Adobe.com in uw webbrowser, als u niet in staat om de andere methode gebruiken om te creëren of te comprimeren PDF-bestanden zijn.
  • Maak een gratis proefaccount. Dit zal u toelaten om 5 gratis PDF's te creëren. Wanneer u een PDF op deze manier te maken, het programma comprimeert automatisch het bestand.
  • Betalen voor een Basic account lidmaatschap geeft je de mogelijkheid om een ​​onbeperkt aantal PDF-bestanden te maken en te comprimeren tijdens het gestorte lidmaatschap periode geven. Het zal ook toelaten om een ​​PDF-bestand maken van meerdere bestanden van elk type.
 3. 3
  Download de gratis PDF-compressor van CNET. Com als u gebruik maakt van een pc en kan niet van de andere methoden gebruiken.
  • Installeer en start het programma op uw computer.
  • Om de beste bestandsgrootte die geschikt is voor uw toepassing te vinden, kiezen tussen 2 verschillende compressie methodes en tussen 4 verschillende compressie niveaus.
 4. 4
  Gebruik een online compressie tool. Deze zijn verkrijgbaar bij diverse online bronnen, en elk van hen kan de totale bestandsgrootte van uw PDF te verminderen. Veel diensten zijn gratis, maar sommigen zullen een vergoeding voor de dienst. Indien een vergoeding in rekening gebracht, zal je moet betalen voordat je in staat om uw gecomprimeerde PDF te krijgen.
  • Kies het bestand dat u nodig hebt voor het comprimeren van uw computer, en laat het te uploaden. Als het eenmaal is geüpload en gecomprimeerd, zult u in staat zijn om nieuwe versie van het bestand naar uw computer te downloaden. Sommige diensten kunnen ervoor kiezen om je e-mail uw bestand na de conversie is voltooid.

Tips

 • Als u nodig hebt om uw bestandsgrootte te verkleinen, verminderen uw beeldkwaliteit.
 • Met slechts 1 lettertype gehele bestand zal bijdragen tot het verminderen van de bestandsgrootte, omdat de lettertypen worden opgeslagen in de informatie van het bestand.

Dingen die je nodig hebt

 • PDF schrijfsoftware
 • Internet-verbinding (optioneel)
 • Grote PDF-bestand