Wkunl

Hoe u het meeste van Phantasy Star universum te maken

Phantasy Star Universe (PSU) is een online rollenspel door SEGA, dat werd uitgebracht voor de PC en console gaming systemen in oktober 2006. Hieruit volgt losjes de originele Phantasy Star genre dat begon op de SEGA Master System. PSU volgt een nieuw verhaal-lijn, maar de instelling wordt uitgesloten door SEGA's vorige online game, Phantasy Star: Blue Burst.
Deze gids is gericht op het helpen nieuwe spelers vooruit te snel door PSU, maar moet ook dienen als een centraal how-to guide voor algemene PSU strategie.

Stappen

Hoe u het meeste van Phantasy Star universum te maken. Niveau van je nieuwe personage.
Hoe u het meeste van Phantasy Star universum te maken. Niveau van je nieuwe personage.
 1. 1
  Niveau van je nieuwe personage. De meeste spelers zullen willen level 20 bereiken voordat ze overwegen het verkennen van de werelden van de PSU. Op level 20, zal specifieke rassen hun fundamentele vaardigheden, zoals de SUV wapens voor Casts en de Nanoblasts voor Beasts krijgen. Andere rassen en klassen worden stabieler ongeveer level 20 te wijten aan de nivellering van techs, vaardigheden, en het teken zelf.
  Van niveau 1 tot 20, moeten spelers de Linear Line (4e verdieping op de ruimte kolonie) de makkelijkste manier om karakter niveau te krijgen vinden. Het is ook de meest evenwichtige benadering van het verhogen van alle aspecten van je karakter, van vaardigheden om soort niveaus. Spelen door middel van deze missies alleen (Onveilige Passage en Strijd voor voedsel) moet vooral worden gedaan op C rating, maar kan ook worden gedaan op B-rating bij gebruik van ranged aanvallen. Voor partijen, B rating is ideaal.
  Na level 20, kunnen spelers willen om een ​​beetje meer te verkennen door rubriek over aan Parum voor Mad Creatures en Sleeping Warriors missies. Neudaiz is ook goed voor Mizuraki Defensie en Bos Eilanden missies, maar wilt u misschien de meeste van deze spelen binnen een partij. Als je vervelen, System Defensie en Valley of Carnage missies op Moatoob zijn interessant, maar niet noodzakelijk als evenwichtig voor items en het verkrijgen van levels.
 2. 2
  Maak vrienden en vind partijleden. Het vinden van de partijleden is een eenvoudige taak, zoals PSU kunnen spelers missies die open staat voor iedereen die wil aansluiten zijn te starten. Het maken van vrienden misschien meer uitdagend tenzij je een jongere gamer. Sinds PSU werd uitgebracht op de console systemen alsmede het PC-platform, is er een overvloed van jongeren en jonge volwassenen met online accounts.
  Het maken van vrienden in PSU kan een gemakkelijke taak zijn voor jongere spelers, maar wordt het moeilijker voor volwassen spelers. Binnen PSU, kunnen veel volwassen gamers vinden het een uitdaging om andere gamers die zijn hoffelijk, respectvol en vriendelijk te ontmoeten. Ongeacht uw leeftijd, ben je uiteindelijk gebonden aan een ander in PSU wie je 'vriend' kunnen noemen vinden. Wanneer dit gebeurt, en elke keer dat u inlogt in PSU, verwachten om priveberichten te verzoeken een "run" te doen krijgen.
  Een alternatieve manier om teamgenoten te vinden en vrienden te maken is om meteen schuren gebieden buiten populaire missie uitgangspunten. Typisch spelers pauzeert even terwijl ze wachten op anderen in hun team. Op dichtbevolkte servers, zal deze wachttijd meer spelers zoeken van sociale interacties, partijleden en vrienden aan te trekken.
 3. 3
  Verdien Meseta. Doorheen missies, zul je ontdekken dat de containers geopend kunnen worden gebroken om items te vinden, terwijl de wezens dragen beide items en meseta. Deze items kunnen worden verkocht aan NPC winkels (dwz: winkels op de 2e verdieping van de ruimte kolonie), maar op een groot verlies ten opzichte van de werkelijke waarde. Als je geneigd om items die je hebt verzameld om uw volgende stuk van de apparatuur te kopen te verkopen, verkopen alleen lage niveau wapens, armor, en verbruiksgoederen (monomate, dimate, enz.). Ook al heb je misschien weinig nut voor Synthesis artikelen (Photon, El-foton, Carlian, Hustle Berry, enz.) vinden, slaan ze met je partner machines (PM). Wanneer u klaar bent om uw eigen winkel te openen, zult u blij zijn u deed.
  De meeste Synthese artikelen te verkopen erg goed aan andere spelers, vooral fotonen. Fotonen niet verkocht door NPC winkels (dat wil zeggen: Ban-foton en Ray-foton) kunnen verkopen voor honderden, zo niet duizenden meseta aan andere spelers. Vergelijk dit met de 5-25 meseta die u krijgt bij de verkoop aan NPC winkels. U zult willen verkopen deze verzamelde items in uw winkel als je eenmaal een "Open Shop" ticket te kopen.
  De hoeveelheid meseta (PSU valuta) verdien je voor elke missie is een totaal van vier factoren:
  • Meseta vallen wanneer een wezen wordt gedood (positief bedrag)
  • Meseta verdiend als een bonus wanneer een missie is voltooid (positief bedrag)
  • De meseta waarde van items verzameld van wezens en containers (positief bedrag)
  • De meseta nodig om je wapens te herladen (negatief bedrag)
 4. 4
  Kopen en voorraad een winkel. Zoals hierboven vermeld, moet dit uw eerste grote aankoop en uw nummer een prioriteit. Het is de cruciale eerste stap in het verwerven van grote hoeveelheden meseta in de kortst mogelijke tijd. De speler winkel ("Open Winkel 'item), kan worden gekocht voor 15.000 meseta uit de kamer decoraties winkel op de 2e verdieping van de ruimte kolonie. Doe er je PM en 'verbouwen' uw kamer met behulp van het ticket.
  Als u het grootste deel van de synthese items eerder in het spel dat je gevonden hebt opgeslagen, zult u ze wilt verkopen nu via uw winkel. Doe wat onderzoek van tevoren door het bezoeken van andere speler-run winkels om een ​​idee van de PSU player-driven markt te krijgen. Vergeet niet dat sommige spelers zijn alleen geïnteresseerd in de prijs kerving. Voor meer informatie over de prijs kerving, raadpleegt u de waarschuwing "Vermijd player winkel kerving" hieronder.
  Voor nu, gewoon verkopen wat je tegenkomt. Wanneer uw PM krijgt genoeg niveaus (20 of meer), start het synthetiseren van uw eigen artikelen op basis van uw PM gebied van expertise. Een voorbeeld prijslijst voor fotonen die overeenkomen met de markt op een bepaalde dag (wat spelers bereid zijn te betalen om items snel te verplaatsen) zijn opgenomen in de sectie tips.
 5. 5
  Voed uw partner machines (PM). Jouw PM is de meest dynamische component in de online factie van de PSU. Het kan houden items, synthetiseren artikelen, opknappen van uw kamer, en zelfs uw winkel rennen! Nog steeds, de meest uitdagende en tijdrovende deel van het gebruik van uw PM voedt het. Uw PM winsten niveaus in relatie tot wat items die u voeden, verliest punten in sommige gebieden als het wint punten in anderen. Uw PM heeft een maximum van 100 niveaus kan krijgen, maar die niveaus kunnen worden verdeeld in een gebied (Opvallend, Ranged, Technic, of Armor). Ook zal je PM ook morph op niveaus 20, 50, en 80. Op level 80 (aangeduid als een volledig ontwikkelde PM), zal uw PM biedt u haar partner-kaart en in staat zijn om uw partij aan te sluiten voor missies.
  Voor een opvallende PM (GH-410 en GH-420), beginnen met het voeden van het lage niveau restauraties zoals monomates en melee wapens. Voor een Ranged PM (GH-430 en GH-440), gebruik valstrikken en ranged wapens. En voor een Technic PM (GH-450), gebruikt tech schijven of staafjes gecombineerd met lage restauraties. Er is momenteel geen bekende volledig ontwikkelde PM voor slechts Armor. Maar, er zijn schoenen die zijn verkocht voor 1000 meseta bij de kledingwinkel in Moatoob die gouden sterren en zal toenemen ur PM's armor rating van maar liefst 22 in harnas. Als u meer meseta verdient, zal u wilt uw PM duurdere items te voeden. Dit is vooral handig als je in een rush naar een full-geëvolueerde PM krijgen, met veel tijd om te PSU spelen. Het is nuttig om het grootste deel van het inkomen van uw winkel te gebruiken om de taak van het voeden van uw PM financieren. Zodra uw PM is volledig ontwikkeld, zal het in staat zijn om de duurdere wapens, lijn schilden, en items synthetiseren. Daarbij zal u toelaten om een ​​nog grotere winst te maken van uw winkel.

Tips

 • Redelijke Photon prijsstelling voor uw winkel (deze kunnen van tijd tot tijd variëren):
 • Gra-foton 500
 • Di-foton 1000
 • Im-foton 100
 • Ray-foton 500
 • Ban-foton 250
 • Zon-foton 500
 • Foton 50
 • El-foton 100

Waarschuwingen

 • Voedt uw PM zorgvuldig. U kunt uw PM voeden 100 items voordat het 'vol'. Na een uur heeft gevast gedurende 12 uur (niets gevoed), zal haar punt gevoed telling op nul te zetten. Dan zul je in staat zijn om het te voeden nog 100 punten en blijven de cyclus. Elk item gevoerd aan uw PM zal punten optellen en aftrekken van bepaalde gebieden van specialisatie. Zodra uw PM bereikt een bepaald aantal punten in een gebied (aangegeven door de rode balk), zal het een niveau in dat gebied te krijgen. Hoewel punten kunnen worden afgetrokken van een gebied, niveaus zijn permanent. De enige manier om ongewenst niveau te verwijderen is om een ​​"PM Device ZERO" te kopen van de versiering van de zaal winkel op de ruimte kolonie. Dit apparaat zal uw PM terug op nul voor alle niveaus en punten.
  Sommige punten verzameld zal moeilijk terug te draaien zijn, terwijl andere punten gewonnen en verloren door bepaalde soorten objecten goed werken in combinatie met punt aanpassingen van andere items. Toch zal een geplande voedingsschema de noodzaak om elke giswerk doen elimineren. Bezoek pagina Psupedia voor partner machines voor extra tips en een complete itemtype grafiek voor het voeden.
 • Virtuele items verkocht voor real-life munt. eBay is al enigszins verzadigd met PSU virtuele meseta te koop. De meeste van de eBay-veilingen voor meseta zijn "buy now" veilingen reclame miljoenen meseta te koop aan 5€ tot 15€ USD. Eerlijk accumulatie van een miljoen meseta in dit bedrag duurt weken, zo niet langer, en accumuleren 99 miljoen meseta eerlijk is bijna onmogelijk gezien hoe lang PSU beschikbaar is geweest. De meeste van deze veiling items worden gegenereerd als gevolg van hacks en cheats. Toch worden sommige individuen verkopen meseta en zeldzame items eerlijk. Die veiling items doorgaans variëren van 100 duizend meseta een miljoen meseta en verkopen voor meer dan€ 15 USD.
  Niets van dit alles wordt expliciet behandeld in SEGA's PSU Voorwaarden, EULA, of regels en voorschriften die zijn gevonden op hun officiële website. Maar toch, het reglement doet ontmoedigen kopen virtuele items voor real-life munt. Helaas, het doet niet detail de gevolgen van een dergelijke handeling, noch waarom het wordt afgeraden. Het is zelfs onzeker of SEGA PSU team en / of PSU GM kunnen meseta dat eerlijk verzen oneerlijk werd verdiend te onderscheiden zou zijn. Het is een grijs gebied dat zeer waarschijnlijk niet zal het voordeel van de aankoop van virtuele PSU items. Veel eBay-verkopers zetten een disclaimer in hun advertenties die u niet koopt virtuele items, maar betalen voor hun diensten (dat wil zeggen: de tijd) om de items te verwerven. Als u de waarde van uw PSU-account, sturen duidelijk van eBay-veilingen voor PSU items.
 • Online game verslaving. Zoals met de meeste andere vormen van verslaving, online game verslaving is een echte en wetenschappelijk bewezen probleem. Mensen hebben verschillende, zo niet uniek, ervaringen met verslaving, maar iedereen die speelt online games voor een langere periode van tijd is gevoelig voor online game verslaving. Een non-profit organisatie om collegiale ondersteuning te bieden is slechts een schakel weg: Olg-anon online gamers anoniem.
  Hoewel PSU past niet in de populaire MMORPG (massively multi-player online role-playing game) genre, is het zeer vergelijkbaar. Het spel zelf biedt nog 18 officiële servers (elk aangeduid als "universe"), elk een exacte kopie van de andere. Niets binnen de servers wordt permanent veranderd door spelers behalve speler kamers en speler winkels die server onafhankelijk en veel minder aanpasbaar dan de meeste MMORPG's. Ook zijn partijen beperkt tot 6 spelers tegelijk, downgraden van de populaire 'massively multi-player' term om gewoon 'multi-player' voor de PSU. Sociale interacties tussen spelers buiten een missie is dichter bij MMORPG's, maar nog steeds ontbreekt een gevoel van gemeenschap. Met ingang van dit schrijven, PSU had momenteel 30.000 + spelers, en het is onzeker of dat de totale spelers wereldwijd of alleen binnen de Europa vertegenwoordigt. Ook is het onduidelijk of dat aantal is inclusief spelers die PSU hebt gekocht, maar op dit moment niet online te spelen.
  Gelukkig PSU spel is vergelijkbaar met klassieke video gaming in dat elke 'missie' is verwant aan een 'level', met een duidelijke begin-en eindpunt, waaronder de overwinning voorwaarden na voltooiing. Dit vermindert de mate van verslaving voor sommige spelers. Toch is het mogelijk om een ​​verslaving te ontwikkelen om PSU en daarom raadzaam om uw gaming gewoonten te controleren tijdens het spelen PSU.
 • Vermijd speler winkel kerving. Die spelen PSU, net als de meeste andere online communities, hagel uit een verscheidenheid van achtergronden en vertegenwoordigen een onbekende scala van leeftijden. Helaas, dit omvat spelers die ofwel weinig geweten of weinig zorg voor andere spelers. Net zo waar in een samenleving is, zullen de mensen spelen PSU proberen te con en oplichterij. Een van deze nadelen neemt de passieve vorm van prijs kerving. Iedereen het spelen van het spel voor een redelijke hoeveelheid tijd zal gemakkelijk in staat zijn om opgeblazen prijzen (ook wel bekend als 'rip-offs') te spotten. Echter, is het makkelijker om het slachtoffer op de meest slinkse prijs kerving regelingen.
  Prijs kerving bestaat uit een deel hebzucht, en een ander deel kerststal. Het begint als een speler onderzoekt de marktprijs van zijn of haar punten volgens andere speler-run winkels. Die speler zet dan zijn of haar prijzen dienovereenkomstig. De prijs kerving treedt op wanneer de prijzen die ze verwezen werden opgeblazen om te beginnen, ongeacht de echte markt. Zo kan een speler hebben bezocht 20 winkels tot een bemonstering van de prijzen voor Omega Acid krijgen. Die speler vindt de prijzen in de range van 1.000 tot 20.000 meseta, met een sterke hang naar 5000. Zij op hun beurt markeren hun Omega Acid te koop bij 6000. Hetzelfde gebeurt met andere spelers totdat uiteindelijk Omega vetzuren die moeten verkopen voor 1000 nu verkopen voor 10.000 in een groot aantal player-run winkels. Dit is niet een vraaggestuurde markt, maar het resultaat van bepaalde naïeve of hebzuchtig spelers over-opblazen van de prijs van een specifieke items met weinig aandacht om daadwerkelijk verkoop van het object. Dit is ook deels te wijten aan spelers instellen van prijzen veel te hoog, omdat ze niet voornemens om items te verkopen hebben, maar ze kiezen om hun ontgrendeld kamer met een winkel als een opslagplaats te behandelen.
  Toch is er een marktprijs voor de meeste items, en het is van vraag en aanbod gedreven. De meeste items moeten verkopen voor ongeveer 50% van wat een NPC winkel het voor zou verkopen. Dit is ook 10 keer wat een NPC zou betalen voor het - NPC winkel prijs is 20 keer de verkoop waarde van een item. Voor single digit prijzen, zich ervan bewust dat de waarde wordt afgerond op een beetje (bijvoorbeeld, kan een item dat verkoopt voor 2 meseta daadwerkelijk de moeite waard zijn 25 meseta op de speler markt, en gekocht van NPC winkels voor 50 meseta).
  Een andere zeer invloedrijke reden voor de prijs kerving is het feit dat meer en meer meseta wordt gegenereerd door middel van heldendaden van de PSU-client (vreemdgaan). Hoewel dit niet een directe impact hebben, het minder waardevolle meseta wordt, hoe meer spelers bereid zijn te besteden op een bepaalde winkel voorwerp. Vermijd prijs kerving door het vergelijken van vier factoren. Als deze factoren niet overeenkomen met de prijs in player winkels, is het ofwel een opgeblazen prijs of het resultaat van de prijs kerving. De vier factoren:
  • 50% van de NPC Shop prijs (of 10 keer te verkopen waarde)
  • De vraag naar het product (dwz: de noodzaak van specifieke synthese items om specifieke wapens te creëren)
  • Beschikbaarheid van het artikel. Wordt vaak gevonden in missies, of duikt zelfs zelden paar missies?
  • Prijs van artikelen in winkels die verkopen snel uit verzen prijs van artikelen in winkels die nooit in staat zijn om het te verkopen.
 • Nprotect. PSU gebruikt de software bekend als nProtect Game Guard om hun online servers te beveiligen en te voorkomen dat spelers van het gebruik van subversieve software te hacken en / of gebruik maken van de game client. In theorie is het een verstandige keuze in het houden vrij van cheaters en hackers de servers. Echter, is nProtect software bekend te 'kapen' functionaliteit en beveiliging van een pc. Het blokkeert alle pogingen van de software van de pc aan bericht haken maken in het systeem (zoals toetsaanslagen) en opent gapende gaten in Windows XP security. Dit kan zeer vervelend zijn voor iedereen die probeert te multi-tasken met macro's tijdens het spelen PSU. Het is ook een nachtmerrie zijn als de pc wordt aangevallen door malware terwijl nProtect is operationeel. In essentie, nProtect herroept sommige van de informatica vrijheden die wij voor lief nemen. Bezoek Beveiliging focus 'Nprotect artikel voor instructies over het verwijderen nProtect na PSU is verwijderd.
  Het goede nieuws is dat nProtect zal enkel blok bericht haken wanneer PSU wordt gelanceerd en tijdens het spelen (hoewel het beveiligingsprobleem is nog aanwezig). Sommigen hebben beweerd dat nProtect of code hacks te omzeilen om nProtect truc, maar de meeste van deze claims zijn geruchten of vluchtige momenten. nProtect Game Guard wordt bijgewerkt om zich te beschermen tegen eventuele hacks op een regelmatige basis. Een hack of een tijdelijke oplossing die vandaag de dag kan werken zal zeer waarschijnlijk niet werken morgen. nProtect zal het gebruik van alle populaire macro-software te blokkeren, in het bijzonder te voorkomen dat het de communicatie met de PC. Dit omvat de Logitech G11/G15 toetsenbord met macrofuntionaliteit en andere macro functionaliteit die software-gedreven.

Dingen die je nodig hebt

 • PSU spel. De PSU doos spel is beschikbaar via online en storefront retailers.
 • Playsega account. SEGA verkoopt verschillende rekeningen voor hun games, maar de PSU-account (bekend als een "Guardian" account) was oorspronkelijk beschikbaar voor een 10€ 0,99 maandelijks abonnement. De huidige prijs kan worden verlaagd.
 • Gaming platform. PSU is beschikbaar voor de PC en een aantal gaming consoles.
  • XBox 360. Online spelen is op een geïsoleerd netwerk.
  • Playstation 2. Online spelen is op hetzelfde netwerk als pc-clients.
  • PC Platform. Online spelen is op hetzelfde netwerk als PS2 clients. PC-hardware aanbeveling (niet eisen):
   • CPU - Intel Core 2 Duo, Pentium D, of een AMD-processor met een 3800 of hoger performance rating. Dit zal echt helpen bezuinigen op laadtijden tussen gebieden.
   • Video - PCI-E videokaart met 128 MB RAM of meer, ofwel nVidia 7600 serie of betere modellen, of ATI X1600 of beter modellen.