Wkunl

Hoe je je combat skill op runescape verhogen

Het verhogen van je combat level is een beetje moeilijk, voor sommige mensen is het misschien zelfs saai. Maar met deze gids, tenminste wanneer uw muis over mensen, hun naam zal zijn groen en niet rood.

Stappen

Hoe je je combat skill op runescape verhogen. Ga naar de winkel net buiten het huis en de gratis sample bronzen dolk.
Hoe je je combat skill op runescape verhogen. Ga naar de winkel net buiten het huis en de gratis sample bronzen dolk.
 1. 1
  Ga naar de winkel net buiten het huis en de gratis sample bronzen dolk. Ga naar de kippenboerderij, gelegen ten noordwesten van Al-Kharid. Alleen trek je dolk, en stel je aanval stijl te Accurate. Dood de kippen. Zorg ervoor dat alle beenderen begraven wanneer u het verhogen van alle combat level, als deze toekomt aan waardevolle gebed ervaring. Grote wisselen. Ga naar de GE en verkopen de veren die je hebt verzameld, en koop een zwarte kromzwaard (2.5k) als je het kunt veroorloven. Zo niet, koop een zwarte zwaard.
 2. 2
  Ga dan terug naar de kippen en je kracht te verhogen tot 10, dan is uw verdediging tot 10. Zorg ervoor om te blijven verzamelen van de veren te verkopen op GE en botten te begraven.
 3. 3
  Koop wat black armour (een volledige set), compleet met een zwarte kromzwaard. Black metal is het beste wat je kunt hanteren op dit moment, en kan worden gekocht voor slechts vijfduizend goud, hooguit. Scimitars de voorkeursmodel wapens, omdat ze een combinatie van snelheid en kracht..
 4. 4
  Verkrijg de laarzen en geld van het bolwerk van veiligheid onder de barbaren dorp (eten brengen), en krijg de veiligheidshandschoenen van het bolwerk van veiligheid speler in Edgeville.
 5. 5
  Ga terug naar de barbaarse dorp, ga dan naar het zuiden langs de rivier. Sommige kwade bomen zou je aanvallen-gewoon blijven lopen. Bereikt u een omheind gebied in. Volgen langs het hek zuiden, dan naar het oosten, tot je het hek te komen.
 6. 6
  Doden koeien (lvl 2) hier. In tegenstelling tot de kippen, koeien kunt u verwonden. Eet elk moment uw hp lvl onder 10 valt.
 7. 7
  Begraven hun botten en houdt het rundvlees en koeienhuiden.
 8. 8
  Wanneer u een volledige inventaris van rundvlees en huiden, naar het noorden en deponeren ze in een kluis. Als je moet het voedsel dat je eet gebracht, klikt u op een boom om te hakken, gebruik dan de tinderbox met de logs in je inventory om een ​​vuur te maken. Kook het vlees op het vuur. Houd het doden van koeien tot je 20 attack, kracht en verdediging te krijgen.
 9. 9
  Koop wat mithril armor en kromzwaard en doden barbaren in barbaarse dorp en doden barbaren (lvl 10) totdat je 30 attack, kracht en verdediging. Verkoop al uw druppels en kopen onvermurwbaar armor en kromzwaard.
 10. 10
  Dood zombies in de Varrock riool tot je 40 attack. Koop dan een rune scimitar. Dood Hobgoblins in de Edgeville Dungeon tot je 40 kracht en verdediging.
 11. 11
  Koop rune benen of rok, en doen al het de vrije quests. Na het doen van Dragon slayer doen dit laatste (Be ongeveer level 54 voor deze zoektocht en vergeet niet om voedsel, zoals kreeften krijgen), koop een rune platebody en train on Ice Giants of Moss Giants totdat je Attack is 60, Strength is 60, en Defensie is 50. Ijs reuzen bevinden zich in een grot ten zuiden van Rimmington en het westen van het F2P woestijn, en zijn de snelst mogelijke ervaring voor F2P spelers. Breng langs twee sterkte potions zodat u maximale schade toebrengen aan hen en krijgen meer ervaring, sneller en ook voedsel mee te nemen.
 12. 12
  Mos reuzen zijn een level 42 monster, met grote botten en goede drops, in het varrocks riolen dat veel mensen vechten.
 13. 13
  Lid worden. De volgende gebieden zijn alleen beschikbaar voor betalende leden. (Optioneel: als u wilt uw tarieven verdubbelen, speel het stelen creatie mini-game en koop het kromzwaard)
 14. 14
  Zorg ervoor dat je combat level is in de jaren '60. Koop jezelf een draak langzwaard na het voltooien van Lost City en ga naar Port Sarim, waarbij je een schip kunt nemen om de Pest Control eiland. Deze mini-game is de beste ervaring voor de leden. Je krijgt ervaringspunten voor het doden van monsters, plus een aflosbare-voor-ervaring token te verlossen met een Void Knight. Ook, als je wint, krijg je een som geld (bedrag is Uw combat level X 10). Ga rechtdoor voor de portalen, en doden zo veel mogelijk voordat het spel afgelopen. Speel Pest Control totdat je Attack en defensie niveaus zijn 70 en je kracht is 80. Een andere heel snelle manier voor XP is de Creature Of Frankenstein quest te voltooien en te doden de level 25 experimenten, hebben ze 100 pk en dat betekent dat je 400 XP per kill.
 15. 15
  Gaan kopen een draak strijdbijl, en gebruik het in ongediertebestrijding voor de portalen, waarop je moet aanzienlijke schade te doen vallen. Mocht u niet in staat om de portalen schadelijk zijn, schakelt u terug naar monsters. Als de portal je aanvalt wordt vernietigd, opruimen alle slepende monsters en sluit de poorten alvorens over te gaan. Gebruik deze strategie tot uw niveaus zijn als volgt: Attack en Defense zijn beiden op niveau 90 en Kracht is 99. Maar vergeet de Whip kan niet trainen Strength dus de Dragon Scimitar / Langzwaard zijn beide goede alternatieven.
 16. 16
  Blijven spelen ongediertebestrijding totdat je aanval, kracht en verdediging niveaus zijn allemaal 99.
 17. 17
  Gaan uit en voltooi de wolven fluitje quest en beginnen met werken aan uw dagvaarden niveau om nog meer combat levels te krijgen.

Tips

 • Vergeet niet dat experimenten en yaks ook zijn goede training (200-400XP per kill).
 • Bedenk ook dat u uw vorige armor kunt verkopen, zodat je genoeg geld om je nieuwe armor kopen.
 • Ik stel niet ongediertebestrijding spelen totdat combat level 75-80 omdat het een snel genoeg bron van XP niet zullen zijn. Ik zou training op experimenten of yaks (yaks zijn beter) suggereren tot level 75 combat dan wanneer u overschakelt naar ongediertebestrijding en sla uw punten tot level 100 want dan krijg je een extra 10 punten gratis!
 • Je hoeft niet alles precies zoals deze gids zegt te doen. Schakel monsters die je vechten als je te vervelen, of zelfs stoppen met vechten voor een tijdje om het te mengen. Voel je vrij om venture voor jezelf.
 • Zorg ervoor dat bereik, magie en gebed niveaus periodiek worden verhoogd, aangezien ook zij een rol spelen in je combat level. (Bereik en alleen magic levels die je nu aan als je aanval en kracht gecombineerd zijn lager dan je mage lvl: 20 attack en strength met 40 mage zou betekenen magic levels je.)

Waarschuwingen

 • Als u naar buiten gaat en andere monsters te doden, eten brengen als je een lager of gelijk is of heel klein beetje hoger niveau (EX: moss giants level 42 ongeveer level 60 + totdat ze stoppen met te beschadigen u)

Dingen die je nodig hebt

 • Een Runescape account.
 • 5€ 0,99 / £ 3,50 per maand voor Runescape lidmaatschap wanneer u stap 14 bereiken als je ervoor kiest om deze tutorial te volgen.
 • Veel van de in-game geld