Wkunl

Hoe te voorkomen dat het verspillen van tijd op facebook

Sommige mensen houden ervan om Facebook te gebruiken om. Echter, Facebook lijkt te worden opgezet om te proberen om u te trekken en besteden (afval) meer tijd daar, en krijg je vrienden om meer tijd door te brengen. Als je gewoon wilt om het te gebruiken om in contact te houden met mensen, te vernieuwen contact met oude vrienden, en heel misschien doe wat, hier zijn enkele manieren om te voorkomen dat het verspillen te veel tijd.

Stappen

Hoe te voorkomen dat het verspillen van tijd op facebook. Stop de constante e-mails.
Hoe te voorkomen dat het verspillen van tijd op facebook. Stop de constante e-mails.
 1. 1
  Negeer verzoeken. Wanneer iemand u een verzoek stuurt, mag u niet in staat zijn om de volledige details van het verzoek te zien. Je kunt je afvragen of het belangrijk of interessant. Maar als je echt wil gewoon kijken op de netwerken en niet helemaal te krijgen in de meer frivole activiteiten (spelen vampieren, weerwolven, en verbinden / wens / u te abonneren op pagina fan na fan pagina, alleen maar omdat bijvoorbeeld) dan niet het gevoel dat je hebt om te reageren op deze verzoeken. Ze nemen de tijd.
  • Vergeet niet, een heleboel mensen die applicaties Facebook toepassingen toevoegen volg de aanwijzingen om verzoeken naar al hun vrienden. Beschouw het als een open aanbod dat kan worden genegeerd. Ze zijn meestal niet te wachten in de hoop dat je hebt geaccepteerd - ze hebben waarschijnlijk afgeleid door andere dingen toch.
  • Op je "bevestigen verzoeken" pagina, hoeft u niet te klikken op "negeren" op elk verzoek. Scan de pagina, kijken of er iets van waarde - zoals elke oude vrienden die je graag van bent - en nadat je ze hebt goedgekeurd, klik op "Ignore all" in de buurt van de rechterbovenhoek.
 2. 2
  Stop de constante e-mails:
  • Klik op Instellingen (rechtsboven) en kies Accountinstellingen en vervolgens de Meldingen. Schakel de meeste opties op "off". Misschien moet u Toon meer Klik onderaan om te selecteren voor alle toepassingen, en u kan nodig zijn om dit opnieuw te doen wanneer u nieuwe toepassingen toevoegen.
  • U kunt ook een e-mail filter, zodat je niet afleiden door veelvuldige e-mails van Facebook. Ga gewoon naar de site regelmatig genoeg om spullen die u geïnteresseerd bent Controleer de verzoeken en aanmeldingen op de site zelf te vangen - als je een paar dagen te laat in het algemeen zal het niet uit.
   • Eenvoudig filter Bijvoorbeeld: filteren op iets van facebook.com. Bijvoorbeeld als u Gmail gebruikt, maak een filter en voor "From:" enter@facebookmail.com, en in de volgende stap kiest u 'Postvak IN overslaan (Archiveren) ".
   • Je zou een uitzondering voor e-mails voor bepaalde soorten meldingen, bijv. met de tekst die u als een vriend op Facebook toegevoegd te maken, als je niet wilt missen vriend verzoeken riskeren. Bijvoorbeeld in Gmail, als je het opzetten van het filter, voor "Heeft geen:" enter "voegde u als een vriend op Facebook". (U kunt meer dan een zin met OR en putting aanhalingstekens om elke volledige uitdrukking toe te voegen.)
 3. 3
  Vermijd games en toepassingen van derden (apps). Het spelen van games, het verfraaien van uw profiel 2-3 keer per dag, en het cijfer van uw vrienden zal zuigen je tijd voordat je het weet.
 4. 4
  Offline gaan chatten. Je staat op het punt af te melden bij Facebook, dan is een goede vriend van jou stuurt u een IM. Je verblijft op om te chatten voor een tijdje, en voor je het weet u besluit om te kijken naar een aantal foto's, verkennen een aantal groepen, en er gaat nog een uur. Om te voorkomen dat Imed, klikt u op de knop Chatten in de rechterbenedenhoek en kies "Go Offline." Op deze manier geen vrienden kunt u IM. Veel tijd kan worden verspild aan Facebook als je zit te wachten op een vriend te antwoorden op een bericht dat u verzonden. Dus niet de behoefte voelen om te blijven aangemeld na het versturen van een vriend een bericht of een muur post, hetzij. U zult de volgende keer ga je op antwoorden.
 5. 5
  Breng een timer met u naar de computer. Of het nu de timer op je horloge, of een feitelijke keuken timer die 'deuken' wanneer de tijd om is, maak er een gewoonte van om de klok te starten zodra je op Facebook, en uitstappen zodra de tijd op is. Vijftien minuten zou een gezonde hoeveelheid tijd te besteden aan een Facebook-sessie.
  • Als je Firefox gebruikt, kunt u de LeechBlock add-on te gebruiken om bij te houden van uw tijd besteed aan facebook.com en kick je af na een periode van tijd die u opgeeft.
  • Ook, in plaats van de gewone gang op Facebook als onderdeel van je routine, een stimulans voor uzelf voordat u verder gaat. Dit is een goed idee als je merkt dat je eindigt op Facebook als je verondersteld te werken. Zoals "Ik sta mezelf te gaan voor 15 minuten nadat ik klaar ben met deze opdracht", of "Ik zal kijken naar die nieuwe foto's nadat ik dit karwei afmaken." Kijk ook eens naar het hebben van een tijdelijk, wachtwoord beveiligde internet filter voor facebook.com op terwijl u werkt. Geef het wachtwoord op een vertrouwd familielid of huisgenoot, en vraag hen om het te activeren voordat u begint en deactiveren nadat je klaar bent.
 6. 6
  Als al het andere faalt, stoppen met facebook.

Tips

 • Overwegen te stoppen Facebook en aangeven dat je ook verslaafd bent. Echte vrienden zullen begrijpen.
 • Als u niet reageert op een veel verzoeken van vrienden, niet ofwel veel te sturen - je wilt niet lijken als een huichelaar.
 • Elke uitnodiging om een ​​toepassing te installeren (bijvoorbeeld om een ​​geschenk te aanvaarden, om iemands keuze van u als hun BFF, enz. herkennen) bevat een optie om alle verzoeken van de toepassing in kwestie te negeren. Deze klikken zal onderdrukken die echt onaangenaam en / of vervelend verzoeken.
 • Vermijd ook mee surveys/quizzes- ze zijn verslavend, en verspil je tijd. Niet te vergeten dat je vrienden zal beginnen geïrriteerd te raken nadat ze getagd in 10 verschillende enquêtes elke dag.

Waarschuwingen

 • Een ander belangrijk ding om te onthouden tijdens het aanpassen van de instellingen: Weet je geboortedatum of andere belangrijke informatie oplevert voor een app of site, tenzij dat nodig is. Dit verhoogt het risico. Als u wilt uw verjaardag te delen, is het veiliger om het te veranderen door een paar dagen of weken, in plaats van het plaatsen van de werkelijke datum. Dit betekent ook dat u krijgt vroeg verjaardagswensen.