Wkunl

Hoe aan inschrijving in een website met behulp van bugmenot voorkomen

Terwijl de grenzeloze informatie op het internet is echt ongelooflijk, de registratie-eisen op veel internetsites zijn echt vervelend. Waarom heeft die website moet uw e-mailadres, leeftijd, beroep, inkomen, en postcode toch weten? Gelukkig is er een eenvoudige manier om dit vervelende schending van uw privacy.

Stappen

Hoe aan inschrijving in een website met behulp van bugmenot voorkomen. Kopieer en plak de URL van de website in beperkte bug me niet.
Hoe aan inschrijving in een website met behulp van bugmenot voorkomen. Kopieer en plak de URL van de website in beperkte bug me niet.
 1. 1
  Test bugmenot door te gaan naar de login pagina op een website die verplichte registratie, zoals het of heeft Los Angeles Times.
 2. 2
  Open een nieuw browservenster en voer bugmenot. com.
 3. 3
  Kopieer en plak de URL van de website in beperkte bug me niet. Het voorbeeld hier afgebeeld is voor de LA Times.
 4. 4
  Druk op terugkeer en het zal een gebruikersnaam en wachtwoord die u zal toestaan ​​gratis toegang tot de beperkte website.
 5. 5
  Kopieer en plak de gebruikersnaam en het wachtwoord in het login veld op de website die u wilt bekijken.

Tips

 • Het overslaan gratis registratie zal u helpen vermijden spam.
 • Waardeer het feit dat Google en eHow vereisen geen login of het delen van persoonlijke informatie. Google stelt u in staat om te registreren als je wilt om krediet te krijgen voor uw bijdragen, maar de volledige functionaliteit van de website is ook beschikbaar voor anonieme gebruikers. Geen behoefte aan BugMeNot hier.
 • Vaak is de eerste login BugMeNot geeft u niet zal werken, maar je kunt de site voor extra namen te vragen om te proberen.
 • Bij het inloggen, moet u het vakje "Onthoud mij op toekomstige bezoeken" te controleren, zodat u niet zal hebben om een ​​wachtwoord opnieuw in te voeren.
 • BugMeNot.com levert alleen toegangsgegevens voor gratis websites.
 • De site heeft "bevrijd" meer dan 87.000 websites die voorheen gratis registratie.
 • Bij het ​​gebruik van FireFox kunt u de bugmenot extensie installeren vanaf hier: http://roachfiend.com/archives/category/extensions/ Na de installatie moet je gewoon rechts klikken op het veld waar je de user-name te dienen.
 • Bij het ​​gebruik van Maxthon kunt u het installeren BugMeNot plug-in.

Waarschuwingen

 • Sommigen vinden deze praktijk is ethisch twijfelachtig. Je zal moeten beslissen voor jezelf.