Wkunl

Hoe maak je een externe harde schijf toevoegen aan een playstation 3

De PlayStation 3 is leverbaar met verschillende andere harde schijf maten, maar heel vaak je wilt of moet een groter omdat je gepropt up van uw oude. U kunt de interne harde schijf met behulp van een standaard laptop harde schijf te vervangen, maar dit heeft de neiging duur te zijn. Een eenvoudiger en goedkopere methode is om een ​​externe harde schijf toe te voegen aan je PlayStation 3.

Stappen

Hoe maak je een externe harde schijf toevoegen aan een playstation 3. Sluit de harde schijf aan op uw computer met een USB-kabel.
Hoe maak je een externe harde schijf toevoegen aan een playstation 3. Sluit de harde schijf aan op uw computer met een USB-kabel.
 1. 1
  Sluit de harde schijf aan op uw computer met een USB-kabel.
 2. 2
  Controleer wat het file systeem type is. Doe dit door te gaan naar Start, Configuratiescherm, Systeembeheer, Computerbeheer, Schijfbeheer. Selecteer de externe schijf en lees de "File System" type. Het type bestandssysteem moet FAT32 zijn om voor de PlayStation om het te herkennen.
 3. 3
  Split grotere hoogwaardige bestanden in kleinere bestanden indien nodig. FAT32 heeft een limiet van 3,9 Gigabytes per file, wat betekent dat een aantal hoge kwaliteit HD-films zou kunnen hebben om te splitsen in kleinere bestanden, en dat het minder dan ideaal voor een aantal HD-content maakt.
 4. 4
  Backup van alle bestanden op de harde schijf voordat u verder gaat. Het uitvoeren van de volgende stap worden alle bestanden gewist op de externe harde schijf, dus een backup van alle video's, foto's, muziek, etc. dat is al op deze externe harde schijf voordat u verder gaat met de volgende stap. Lees het volledige stap voordat - in te gaan op de opdrachtprompt is alleen voor gevorderde gebruikers. Het is raadzaam dat u in plaats daarvan gebruik van HP freeware tool in plaats van het volgen van deze stap, die laat zien hoe u uw drive handmatig formatteren.
  • Let op al deze systemen het formatteren zal hoofdzakelijk (eventueel uur) afhankelijk van de grootte van de harde schijf te nemen. Dit is normaal, gewoon geduldig.
  • Voor Windows-gebruikers:
   • Als het bestandssysteem type is "NTFS", klik en selecteer rechts "Partitie verwijderen" of "Volume verwijderen 'voor Vista.
   • Maak de partitie, maar formatteer deze niet. Zorg ervoor dat u een stationsletter (voor deze tutorial toewijst, zullen we gebruik maken van H:)
   • Formatteren van de schijf door te gaan naar de opdrachtprompt (Vista, klik met de rechtermuisknop op Opdrachtprompt in Start> Alle programma's> Bureau-accessoires en klik op "Run as Administrator") en type in "format h: / FS: FAT32" (zonder de aanhalingstekens). Het kan nodig zijn om uw stationsletter vervangen. (Let op dit kan niet werken op XP voor een grote harde schijf - je kan hebben om een ​​derde partij opmaak utility als, zoals de HP Utility hierboven opgemerkt te gebruiken Als u een foutmelding waarin staat dat de schijf niet bestaat ontvangen of kan niet worden gevonden., is het waarschijnlijk dat Vista de drive om "NTFS" is geformatteerd. Gebruik het scherm Schijfbeheer om deze partitie weer verwijdert het kiezen van de optie om de partitie niet formatteren dan weer gebruik maken van de command line formaat commando.
  • Voor Mac OS X-gebruikers:
   • Open / Programma's / Hulpprogramma's / Schijfhulpprogramma, kies de drive en klik op het tabblad 'Wissen'. Pick 'MS-DOS (FAT)' voor het bestandssysteem type, en klik op de "Erase" knop.
  • Voor Mac OS X Leopard-gebruikers:
   • Open / Application / Hulpprogramma's / Schijfhulpprogramma, kies de drive en klik op het tabblad 'Partition'. Pick '1 Partitie, 'voor de Volume-indeling, en "MS-DOS (FAT),' voor het formaat. Klik op 'Opties...' knop (in de buurt van de bodem) en selecteer 'Master Boot Record.' Druk op 'Oke' en vervolgens op 'Toepassen'.
 5. 5
  Open "mijn computer" en dubbelklik op uw lege externe harde schijf.
 6. 6
  Maak een map systeem identiek aan die op de playstation 3. Alle mapnamen moeten in hoofdletters. In de root directory van uw schijf, mappen aanmaken met de naam "PICTURE", "MUSIC" en "VIDEO". Als u niet deze mappen maken, zal uw mediabestanden niet weergegeven bij het selecteren van de USB-drive op je PS3, ook al hebt u toegang tot hen als u op de driehoek-toets en selecteer "toont alle". Als u wordt ook het opslaan backups, save game data of thema, maak een map met de naam "PS3" met mappen genaamd "EXPORT", "SaveData", en "THEMA" erin.
 7. 7
  Laad alle bestanden in een geschikte map. Laad alle muziek die je wilt in je muziekmap, alle video die u wilt in uw map met video, en alle foto's die u wilt in uw map met foto's.
 8. 8
  Koppel de harde schijf. Doe dit door op het groene vinkje in de lijst met pictogrammen en de rechterbenedenhoek van het scherm en selecteer "veilig verwijderen..."
 9. 9
  Haal de stekker van de harde schijf van uw computer. Zodra uw computer vertelt je "XYZ drive kan nu veilig worden verwijderd", haalt u de harde schijf van uw computer.
  • Als de computer zegt "Drive is bezet, probeer het later opnieuw..." je kan gewoon de pc opnieuw opstarten om het volledig te maken wat het aan het doen is en laat de harde schijf.
 10. 10
  Sluit de harde schijf aan op je PlayStation 3. Gebruik de extra ruimte om informatie op te slaan en toegang tot al uw extra content opgeslagen op uw externe harde schijf.
 11. 11
  Problemen met, indien nodig. Om uw nieuwe harde schijf herkend door PS3 te maken, moet u ervoor zorgen dat:
  • Ten eerste, het bestandssysteem is FAT32 of NTFS. Als het NTF, moet u deze converteren naar FAT32 met een NTF converter.
  • Ten tweede, zorg ervoor dat je PS3 firmware is de nieuwste versie. Als het niet, download de nieuwste firmware van de PlayStation-website en zet het op een memory stick overbrengen naar je PS3 via een USB-poort. Dit wordt erkend door de PS3 en zal worden gebruikt in het proces van het opzetten van uw nieuwe harde schijf. Je moet ook je FAT32 partitie zetten als de eerste partitie op de harde schijf, omdat alleen deze kan worden herkend door de PS3.

Tips

 • Map systeem werkt als volgt - Dir / bestanden * of Dir / folder / bestanden - bijvoorbeeld: Video / bestanden * of Video / Home Movies / bestanden * - Dir / map / folder / dossiers niet zonder "Display Alle" werken hierboven uitgelegd - voorbeeld: Video / TV Shows / Simpsons / bestanden *
 • Als alternatief voor HP USB Disk Storage Format Tool, kunt u EASEUS Partition Master gebruiken om partitie van de USB-drive, het is ook gratis te gebruiken. Daarnaast kunt u een FAT32 partitie toe te voegen aan een NTFS geformatteerde USB drive die gegevens op het heeft, zonder af te vegen of verliezen oorspronkelijke gegevens. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en kan naar beneden worden geladen vanaf de EASEUS website hier http://www.partition-tool.com/personal.htm
 • Als alternatief voor de "standaard ingebouwde" map-systeem, kunt u op driehoekje op uw harde schijf en klik op "All Display", maar je moet nog steeds Video selecteren om videobestanden te zien.
 • Een externe (of interne) harde schijf toe te voegen aan je PlayStation 3 niet uw garantie ongeldig.
 • U kunt bestanden van en naar HDD & PS3 kopiëren, maar u kunt geen bestanden / mappen te bewerken op de HDD van de PS3 - u moet kopiëren naar PS3 of doe het vanaf uw computer.

Waarschuwingen

 • Vista kan een schijf formatteren in ExFAT eerder dan FAT32. ExFAT formaat is ontworpen voor de XBOX en XBOX360, en werkt niet met de PS3. Als dit het geval is, dan moet u een programma zoals Paragon Partition Manager die zal omzetten in FAT32 gebruiken.
 • Als je je PlayStation lag horizontaal, mag u de externe harde schijf aan de rechterzijde waar het uitlaatgas fans zijn gericht. De lucht die uit de PlayStation is zeer heet en zal uw externe harde schijf defect raken.