Wkunl

Hoe maak je een berserker zuiver in runescape (leden) maken

Berserker Pures (Zerkers) is een vorm van pure in RuneScape die de hoogste kans op het winnen van een gevecht met een andere speler hun niveau heeft. In deze gids ontdekt u veel verschillende manieren om bepaalde dingen te doen, gewoon om te gaan met uw stijl, en niet de mijne. Veel leesplezier.

Stappen

Hoe maak je een berserker zuiver in runescape (leden) maken. Volledige handleiding eiland.
Hoe maak je een berserker zuiver in runescape (leden) maken. Volledige handleiding eiland.
 1. 1
  Maak een naam: Een goede zuivere verdient een goede naam, ben ik gelijk? Noem uw personage iets origineels, maar toch eenvoudig. Een naam die niemand snel zal vergeten. Vermijd Leet (l337 pl0x0rxz) en de woorden Zerker, Zweep, en puur voor ze weg zullen geven je een pure en die je graag eigen mensen.
 2. 2
  Volledige handleiding eiland: Voltooi de tutorial zo snel als je kunt. Wanneer u een keuze uit Woodcutting of Mining om eruit te komen, zou het beter zijn als je pakte Woodcutting, want het is meer ontspannen en gemakkelijker dan Mining. Het is jouw keuze echter.
 3. 3
  Beginnen klein. Je zal nu tegenover Explorer Jack's House. Ga naar de Barbarian Village en vul het gat dat is de ingang naar de 'Stronghold of Security'. Ga door de verschillende levels en pak je mooie beloning van 10.000 munten, zoete laarzen, en een paar emotes. Ga dan noordwaarts naar deze mooie, grote schoolgebouw. Voer in de rug waar sprake is als een luik in de rug. Er moet een cel die is opengesteld zijn. Voer de cel en ga achter de poster ding. Nu lopen door dit grote gebied, en maak je geen zorgen, zal de kakkerlakken je niet aanraken, tenzij je hen aan te vallen. Ga naar boven en ga dan naar de kamer met de twee grote kakkerlakken. Trek aan de hendel en ga terug naar beneden. Kijk over en je moet een deur of poort te zien. Ga naar binnen Volg nu door dit gebied en je moet een kist te zien. Open de kist om 10K en een aantal leuke nieuwe handschoenen te ontvangen.
 4. 4
  Ga naar de Grand Exchange en de trein: Ga de Grand Exchange, die je kunt bereiken als je de weg die je nam van Varrock naar Barbarian Village, ga dan Noord volgen. Praat met de docent aan de linkerkant, het is veel sneller. Koop dan de volgende met het geld dat je net hebt verdiend: Elke Scimitar van Iron tot Adamant, en zelfs een Iron Armor-set die niet kost heel veel, en een team cape / Wilderness cape. Nu trek je Iron Armor, de handschoenen en laarzen heb je in de vestingen, de cape, en de hoogste kromzwaard u kunt hanteren, die Steel zou zijn. Ga terug naar Barbarian village en een beetje verder dan dat tot je een bos te bereiken. Volg het bos naar de Monk klooster. Dood monniken er tot je 20 attack en 20-25 sterkte te krijgen. Als je laag bent op gezondheid, ga naar Abbott Langley en vraag hem om u te genezen. Als alternatief kunt u trainen door het doden van mensen in de kamer ten noorden van de Edgeville Bank.
 5. 5
  Doe wat skilling: Aangezien u bent een zuivere, kan je niet gewoon PKing zonder klaar. Dus het is beter als je wat geld te maken van vaardigheden zoals Woodcutting / Fishing trainen. Ook kunt u bepaalde quest eisen te krijgen voordat je lidmaatschap (je zal niet pissig later dan).
 6. 6
  Doe wat vroeg questen (aanbevolen / optioneel): Ga naar www.tip.it / www.zybez.com en klik op Quests. Rechtsklik op de selectie en klik F2P. Gebruik nu de gidsen om alle van de free-to-play quests behalve voor Dragon Slayer doen.
 7. 7
  Hier krijg je een lidmaatschap: Voordat je lid wordt, zorg ervoor dat je bent helemaal klaar om quest / trein. Zorg ervoor dat je genoeg vermogen om voorraden te kopen. Ga naar Wal-Mart een 20 $ dollar Ultimate Game Card die is gelegen nabij het Computer Games kopen. The Ultimate Game Card (UGC) is de goedkoopste manier om het lidmaatschap RuneScape. De kaart zal u voor het laatst 3 maanden en 2 dagen. Als er geen Walmart op uw locatie dan kunt u betalen via Paypal / Creditcard.
 8. 8
  Heeft uw leden questen: Do the Waterfall quest, die is een zeer eenvoudige, maar zeer de moeite waard quest. Het duurt een tijdje, want er is een veel wandelen betrokken, dus ik raad je de restjes uit de Stronghold geld gebruiken om een ​​Games Necklace kopen en ongeveer 5 Camelot teleport tabbladen. Koop twee touwen en 6 van elk elementair rune, ook een ring van duelleren. Na het doen van de quest, je moet Death Plateau doen, ook, voor de bergschoenen. Uw statistieken moet worden over:
  Aanval: 36
  Hitpoints: 15 (vrij laag)
  Varieerden: 5-10
  Magic: 5-10
 9. 9
  Verdienen wat geld Woodcutting, verkopen, en kopen:. Teleport naar Camelot, en als je hebt 61 Woodcutting in niet-leden, dan stel ik voor het lenen van een Dragon Axe en hakken taxus in Seer's Village. Zo niet, dan moet je 61 Woodcutting krijgen, en hak een goede 1000 taxus logs (ongeveer 300-400 per uur, dus het is niet zo slecht). Gebruik een Varrock teleport en ga naar de Grand Exchange. Verkoop je 1k taxus, en koop 700 gekookte zalm, Combat Bracelet, Sterkte Amulet, en een Rune Scimitar. Kopen ook ongeveer 20 Camelot en Varrock Tabs.
 10. 10
  Doe wat meer lange, saaie training: Nu terug in Camelot, hanteren uw volledige ijzer, bergschoenen, amulet van kracht, onvermurwbaar kromzwaard, en Combat Bracelet. Van de bank, trekken 20 zalm, 3 Camelot Teleports, Rune Scimitar, en 1000 GP. Loop naar het noorden, via de World Map, te Relekka. Praat met Jarvald, die is gelegen ten westen van de Fishing Stall. Betaal hem 1000 GP en reizen naar Island Waterbirth. Ga naar het noorden op dat eiland tot je bij een driehoek of Rocks, staan ​​in het midden, en alle drie zullen stijgen. Dit is single-combat dus een voor een te doden. Nu kan je gewoon staan ​​in het midden en ze zal pop-up een na de ander, niet allemaal tegelijk. Trainen hier tot ongeveer 40 Attack en 50 Strength, bankieren wanneer nodig. Ga terug naar Varrock en hanteren vol ijzer, ijzer laarzen, amulet van kracht, en een staf van lucht. Breng ongeveer 800 Mind Runes en ga naar het kasteel Varrock. Ga naar binnen en loop naar de trap. Daaronder is een Zamorak Monk. Splash trein op hem, totdat 19 Magic, hem daarna Vloek tot 45. Ga terug naar de GE (Grand Exchange) en kopen ongeveer 4000 Iron Messen. Ga terug naar de Rock Crabs en krijgt ongeveer 50 Ranged.
 11. 11
  Doe de jachtgids (aanbevolen): Dit is niet nodig om een Berserker Pure geworden, maar kan handig zijn omdat je serieus geld af van deze, en een koele Hunter Skill Cape maken. Gebruik nu uw Ring of Dueling en ga naar Yanille. Ga naar de Hunter Store en koop: 5 doos vallen, 2 vogel strikken, een plagerige stok, 5 vlinder potjes, en een vlinder net.
  • Voor de niveaus 1-29: jagen de konijnen in Vine Sweeper. Om daar te komen, Right-Click elke boer gnome op RuneScape, en selecteer teleport. Loop vanaf de portal naar Farmer Blinkin, klik met de rechtermuisknop en selecteer Buy-roots. Hij zal je vragen hoeveel je wilt, ik weet niet meer precies hoeveel te kopen, maar ik zou aanraden alleen het kopen van 500 voor 5000 gp. Lopen over de stile, en zwerven rond de Wijnstok Sweeper gebied tot je een konijn. Ik stel lopen, als de konijnen hop snel. Zodra je op voer klikt, ziet u een bericht ziet in uw mailbox, dan zie je ze verdwijnen. Konijnen geven 30 xp per stuk.
  • Voor 29-50 Hunter: je moet jagen Groen Salamanders (Swamp Lizards). Ze zijn in Canifis, Zuid-Oost van de toegangspoort. 3 Kleine Visnetten en 3 kabels zijn nodig, maar ik zou dubbel vanwege randoms brengen. 588 zijn nodig voor 50 Hunter.
  • Voor 50-63 Hunter: do Oranje Salamanders. Ze zijn gelegen in de Al-Kharid woestijn. U zult Desert Robes en waterzakken nodig om te overleven. Van 63-99 Hunter, moet je jacht Red Chinchompas. Van 83-99, elke 1k Chinchompas, vangen twee Dragon Imps. Bij de jacht Red Chinchompas, ik stel voor dat je een Red Chin spawn vinden, en omring het met valstrikken. Rust dan je best en boog over 5k Iron Arrows. Wanneer een Chinchompa ontsnapt, schieten en het zal opnieuw paaien tussen de vallen. Het is mogelijk om 100.000 XP per uur doet deze methode 80 + jager bereiken. Houd ongeveer 30.000 Chinchompas voor 88-99 ranged, en verkopen ongeveer 24.000 en bijna 110 Dragon Imps voor ongeveer 65M. 1-85 Hunter duurt ongeveer 20 uur en 1-99 is ongeveer 125. Proficiat voor uw eerste 99. Uw statistieken moet worden als de volgende:
   Aanval: 40
   Hitpoints: 40
   Varieerden: 50
   Magic: 45
 12. 12
  Meer quests... meer training...: Nu, moet u de Fight Arena en Tree Gnome Village Quests, doen voor bijna 45 Attack. Trein naar 60 bij de Rock Crabs. Doe Priest in Peril en Mountain Daughter Quests, voor 20 ish Gebed. Gebruik wat van je voor Dragon Bones te gebruiken op een verguld altaar voor 45 Prayer. Ga nu uit naar Canifis en krijg 65 Strength bij Experiments. Daarna krijg 25 agility met Toy Mice. De beste plaats om Toy Mice gebruiken is bij Pollivneach. Er is een twee ruimte kamer in een van de kamers op de bovenverdieping van een huis. Nu doen Grand Tree en je zal rond 5k af 52 Attack. Nu stel ik u kopen ongeveer 1k vlas en draai ze aan bowstrings. Dit zal je ongeveer 31 Crafting. Doe de Lost City Quest, en dan doe Monkey Madness. Aan het einde van Monkey Madness, bij het bestrijden van de Jungle Demon, ga dan naar de ladder en ga het en kijk naar de kabouters 'rode-balk' de demon. Dan wanneer je klaar, uitrusten een Dragon Dagger (p + +) en zet speciaal op. Gebruik een Super Strength Potion en zet Protect from Magic Prayer. Vervallen en de aanval van de demon. Als je niet hem daar vermoord, schakelt gebed tot Melee en doen weer de speciale.
 13. 13
  Nu, moet je naar experimenten en trein naar 70 sterkte. Gebruik je Dragon Scimitar en Dragon Dagger (p + +) in de inventaris. Kopen ongeveer 2k Law Runes en Teleporteer naar Camelot voor 60 Magic. Dan krijg 19 Slayer met behulp van een meester die u kiest. Nu moet je Animal Magnetism, Hero's Quest, Dragon Slayer, Horror from the Deep, Natuur Geest en Freminik Trials doen (start Isles voor de toegang tot yaks later). Dit geeft je toegang tot Ava's Accumulator, Rune platebody, Dragon Battleaxe, Dragon Mace, Zamorak Boek, en 42 Defence om Void Knight dragen. Uw statistieken moet worden over:
  Aanval: 60
  Hitpoints: 55ish
  Varieerden: 50
  Je moet nu het hoofd naar Pest Control. Krijg Void Robe Top, Benen, Mage Helm, Ranger Helm, Melee Helm en handschoenen. Dit mag niet langer duren dan een week. Vul uw Zamorak boek om het een Unholy Book te maken en kopen ongeveer 40k Brons Messen, Amulet of Fury, Ranger Boots, en Archer Ring.
 14. 14
  Krijg wat varieerde training: Hanteer uw Void ranged, Ava's Accumulator, Unholy Book, en wat je hebt gekocht en ga naar yaks. Krijg 88 Ranged en kopen meer messen als dat nodig is. Nu voor het leuke gedeelte. Kopen ongeveer 800-1k Prayer Potions en ga naar de Monkey Madness Tunnel. Hanteer alles wat je had voor yaks behalve je 30.000 Chinchompas plaats. Get 88-99 Ranged en... GEFELICITEERD! JE HEBT JE TWEEDE 99!!!!! Je moet nu doen Biohazard en Plague Stad Quests voor de Teleport naar Ardougne, en Family Crest voor de Chaos Gauntlets. Nu Desert Treasure. Ik stel voor dat je 53 Thieving. Thieve mannen tot 5 stelende op welk punt je moet gaan naar Ardougne. Je moet in staat zijn om daar te teleporteren. Thieve cakes tot 30 Thieving. Bank al je taarten en gooi de Chocolate Cake en het Brood. Op 30 Thieving, doe 'The Feud' Quest en dat zal je 38 Thieving. Nu doe Master Boeren in Draynor tot 53. Krijg nu 50 Firemaking, die meer dan een uur moet nemen. Dan eindigen de zoektocht eisen zoals Troll Stronghold, Temple of Ikov, Tourist Trap, enz.
 15. 15
  Get some magic training: Na het voltooien van de quest, is het tijd voor Magic. Welke betere manier om dit te doen dan de brand-Bolting Iron Dragons in de Brimhaven Dungeon. Voorzie een Seer's Ring, Infinity Boots, Full Void Mage, Amulet of Fury, Unholy Book, en Fire Staff. In je inventory heb: 1k coins voor het invoeren van The Dungeon. 50 Nature Runes, voor alching elke rune items die je krijgt, Ex: Runite Crossbow Ledematen. 5k Chaos Runes en 15k Airs Runes. 6 Sharks. 1 Mithril Axe. 18 Anti-Fire Potions (4). Het zal ongeveer 79.000 afgietsels van Fire Bolt voor 82 Magic. Nu, ik stel voor dat je Mage Arena, en je zal gemakkelijk zelf het. Als u 10M of meer in druppels kreeg, toen ik zeer raden u Ice Burst Rock Kreeften voor 82-94 Magic, maar je doet wat is comfortabel, zoals hoge-alching. Uw statistieken moet nu:
  Aanval: 60
  Hitpoints: 70-80
  Varieerden: 99
  Verdediging: 42
  Nu stel ik voor u doen zo veel quests mogelijk, waaronder: Legend's Quest, Roving Elves, Recept voor Ramp, Lunar Diplomacy, Dream Mentor, en meer. Ook moet u een Fighter Torso, Fire Cape, en een paar Rune Verdedigers krijgen. Hier is een lijst over het krijgen van elk van deze... En ook een lijst van de Skill en Quest Eisen voor de Barrows Gloves.
 16. 16
  Verwerven romp van de vechter: The Fighter Torso is een beloning van de Barbarian Assault minigame. Het kan worden ingewisseld voor 375 Honour Points in alle rollen en het verslaan van de Boete Koningin ten minste een keer. Het duurt twee tot drie uur aan een Fighter Torso krijgen. Het is ook een van twee pantsers in het spel die een Strength bonus, de andere is Bandos Chestplate, die niet kan worden voorzien door een berserker pure verschaffen.
 17. 17
  Vind de brand cape: Veel mensen denken dat de Fire Cape is voor de belangrijkste's alleen. Fire Capes zijn essentieel bij het verkrijgen van een goede sterkte bonussen en zijn zeer geschikt voor de opleiding. Je moet je poging doen om het Vuur Kaap met 80 + Ranged en minstens 45 Prayer.
 18. 18
  Ga terug naar de bestrijding van de opleiding: Op dit punt, moet je 70 Attack krijgen, voor Saradomin Sword en krijg 90-99 krachttraining, training on Monkey Guards. nadat u uw gewenste sterkte niveau te bereiken, moet je 80 Attack. Als u wenst te slaan gebruiken, kunt u ook 52 Prayer, maar zo niet, dan kunt u het combat level te slaan. Als u deze handleiding volgen precies, moet je stats zijn:
  Aanval: 75-80
  Hitpoints: 97-99
  Varieerden: 99
  Verdediging: 45
 19. 19
  Gefeliciteerd: Gefeliciteerd, je hebt het gedaan! Je bent nu officieel een Berserker Pure! Er is geen quests meer in te vullen en er geen statistieken meer worden opgeleid (tenzij je wilt). Alles wat ik kan zeggen is: Goed gedaan. Het was een lange, zware weg, maar je iedereen hebt laten zien wat je in staat bent.

Tips

 • Krijg 99 Hunter en kracht, ze zien er beestachtig met een zuivere Zerk outfit.
 • Als je kunt veroorloven, in plaats van Rune armour krijgen een Guilded armor set met vuur maken cape.
 • Een firemaking Kaap (geknipt) ziet beest.
 • Het is aanbevolen dat de outfit moet zijn: fighter torso, Bezerker ring / warrior ring en een Bezerker helm of warrior helm, een zweep, een ammy of woede aka amulet of fury / kracht amulet. Een level verdediger hoog zou heel goed zijn, de firecape / kracht skillcape is ook geweldig, als je nog wilt betere verdediging krijgen tot 70 en op dharok's benen, als je wilt kun je op runite laarzen of dragon boots, kruiwagens handschoenen zal zijn goed om. Dit laat je een level 110 +.

Waarschuwingen

 • Het maken van een Berserker Pure zal een lange, moeilijke weg zijn. Als je opgeven zonder het invullen van de gids, zal uw statistieken worden geruïneerd ten goede.

Dingen die je nodig hebt

 • 20 Dollars of de goedkoopste is een Credit Card (5€ 0,95)
 • Geduld
 • Internetverbinding
 • SwiftKit is een zeer leuke bonus.