Wkunl

Hoe maak je een houthakker zuiver in runescape zijn

Een houthakker zuivere is een personage dat niveau 99 heeft bereikt in de woodcutting vaardigheid, en heeft niet gewerkt op andere vaardigheden. Het volgende artikel kan ook worden gebruikt door iedereen die zijn woodcutting vaardigheden te vergroten, niet alleen om een ​​pure creëren.

Stappen

Hoe maak je een houthakker zuiver in runescape zijn. Krijg een bronzen bijl.
Hoe maak je een houthakker zuiver in runescape zijn. Krijg een bronzen bijl.

Tot level 15 te bereiken

 1. 1
  Krijg een bronzen bijl. Ga naar Bob's Hatchets gelegen naast de begraafplaats in Lumbridge en krijg een gratis monster van een bronzen bijl en / of een gratis pikhouweel.
 2. 2
  Zodra u een volledige inventaris van de logs, ofwel naar de GE en de logboeken met behulp van een bankier te slaan, of laat ze uit je inventaris (power-snijden).
 3. 3
  Zodra je het kunt veroorloven, koop een ijzeren bijl als het sneller snijdt. als je level 5 bereikt, krijgen een stalen bijl en wanneer je level 10 bereikt krijg een zwarte bijl.
 4. 4
  Herhaal dit tot je level 15 bereikt.
 5. 5
  Ga naar de bank en draai alle logs je in bankbiljetten hebben verzameld.
 6. 6
  Loop naar de Grand Exchange, die net boven Varrock west bank, en verkoop je logs.

Tot level 31 te bereiken

 1. 1
  Gesneden eiken
 2. 2
  Wanneer je een level * te bereiken, de aanschaf van een mithril axe van de Grand Exchange in Varrock.
 3. 3
  Gesneden eiken.
 4. 4
  Herhaal dit tot je level 31 bereikt.
 5. 5
  Loop naar de bank en zet al uw eikenhout in bankbiljetten.
 6. 6
  Loop naar de grote uitwisseling en verkoop uw eikenhout.

Om level 60 te bereiken

 1. 1
  Koop een rune bijl wanneer je level 41 bereikt.
 2. 2
  Cut eik, wilg, esdoorn of teak bomen.
  • Wilgen kan gevonden worden ten noorden van de kippenboerderij dichtbij Lumbridge of bij de Barbarian outpost (alleen leden) of in Draynor, aangezien de bank is vrijwel vlak naast hen.
  • Esdoorns beschikbaar op niveau 45 (alleen te vinden voor niet-leden op woodcutting eiland.) (Welke vereist level 30 Dungeoneering). Deze zijn te vinden op Camelot achter de bank of in de buurt van het toilet Expert.
  • Teak bomen zorgen voor de snellere ervaring van alle bomen. Voltooi de Monkey Madness quest, rust je aap greegree, en ga naar Ape Atoll.

Tot level 85 te bereiken

 1. 1
  Cut eik, wilg, esdoorn, teak, of taxusbomen.
  • Taxusbomen zijn gelegen nabij Falador, Varrock binnenkant oostzijde, de gnome stronghold, dichtbij Rimmington en in het bos achter Lumbridge Castle. Deze opbrengst meer geld dan wilgen, maar zijn langzamer te snijden.

Om level 99 te bereiken

 1. 1
  Koop een dragon axe (alleen voor leden).
 2. 2
  Snijd wilg, taxus, mahonie, verstikking klimop, of magische bomen. VERSTIKKINGS IVY is veruit de snelste, maar het enige geld dat je krijgt is FROM nesten!
  • Mahonie bomen zijn te vinden in de Hardwood Grove van Tai Bwo Wannai (alleen leden). Spelers moeten betalen 100 trading sticks, de munt in Tai Bwo Wannai, elke keer als ze in het omheinde gebied waar de bomen zijn. Ze zijn ook te vinden op Ape Atoll en in de Kharazi Jungle.
  • Magische Bomen beschikbaar op level 85, en zijn gelegen aan zieners Village, in Mage Training Arena buurt Duel Arena, of in de buurt Lletya (Je moet een zoektocht om te kunnen houtdruk buurt Lletya te voltooien.)
  • Verstikking klimop kan worden gevonden door de taxusbomen zuiden van Falador. Het wordt ten oosten gevonden van de zuidelijke ingang van Falador.

Tips

 • Voor een nog snellere resultaten als je lid bent, ga dan naar Stealing Creation, en krijg een Sacred Clay Hatchet en snijd de bomen in de volgorde hierboven. Kunt u hanteren de strijdbijl op level 40 attack. Met behulp van de Heilige Clay Hatchet geeft u het dubbele van de XP.
 • Heel geduldig. Je bent niet van plan om 99 houtsnede in een dag te krijgen, duurt het maanden, zelfs een jaar als je niet veel te spelen.
 • Na level 60, als je een huis in Rimmington met een dienaar u kunt uw dienaar gebruiken als een bankier. (Je moet lid zijn om te kunnen om dit te doen)
 • Leden nu ook toegang tot een woodcutting minigame, de Evil Tree hebben, dat zij kunnen deelnemen aan twee keer per dag. In de minigame, spelers proberen om de slechte boom te doden door te snijden naar beneden of het instellen van het in brand. Het kan worden gevonden door te praten met de geest boom in het noord-oosten van de Grand Exchange.
 • Voor echt goede ervaring, kan je hakken Ivy, die groeit op muren van steden zoals Falador of Varrock. Uw inventaris wordt nooit volledig uit te hakken Ivy.
 • Zorg ervoor dat je zo licht mogelijk zijn. Als u lid bent kunt u ook krijgen de laarzen van lichtheid die een bonus van -4 toevoegt aan uw gewicht. Spot capes ook goed werken.
 • Nadat je level 99 woodcutting, kunt u een woodcutting skill cape krijgen.
 • Gebruik heilige klei assen van Stealing Creation! Ze kunnen knippen een beetje trager dan een draak bijl doet, maar het is het dubbele van de ervaring (of 120% meer voor de volatiele gereedschap).
 • Vergeet niet te gaan naar de zagerij! Neem altijd grote orders en snijd dan wat nodig is voor extra xp! Voor snelste zagerij xp, net verlaten / opnieuw invoeren van de zagerij om extra planken dumpen.
 • Als u op zoek bent naar geld en het krijgen van 99 woodcutting wil je taxus snijden. De totale hoeveelheid geld snijden taxus van level 60-99 zal ongeveer 27 miljoen GP. (Exclusief nest die vallen uit de boom, die alleen leden)