Wkunl

Hoe kan ik een dvd branden

Op een bepaald punt, heb je waarschijnlijk wilde of nodig om een ​​dvd te branden, of het data, een videobestand, of een kopie van uw favoriete film. Er zijn veel verschillende software programma's die u kunt gebruiken, maar dit artikel zal u door wat de DVD branden proces met zich meebrengt, ongeacht de software die u hebt gekozen.

Stappen

Hoe kan ik een dvd branden. Defragmenteer uw computer frequent.
Hoe kan ik een dvd branden. Defragmenteer uw computer frequent.

De voorbereiding van uw computer

 1. 1
  Defragmenteer uw computer frequent. Wanneer uw computer schrijft gegevens op uw harde schijf, is het niet altijd informatie schrijven in dezelfde locatie op de eigenlijke hardware. Dit zorgt ervoor dat programma's om langzaam te draaien, als de computer brengt tijd bij het ophalen van deze file clusters uit over je hele harde schijf. Het defragmenteren van uw computer sorteert al uw bestanden (zowel als vrije ruimte) op een ordelijke manier. Als u dvd's regelmatig branden, zal dit helpen het proces te versnellen en de kans op
 2. 2
  Zorg ervoor dat uw harde schijf is voldoende. Als u opneemt opnames met een camcorder, overbrengen naar de computer te bewerken, vervolgens films op dvd te branden, is het aanbevolen dat u een 120GB of 160GB voor videobestanden braaklegging alleen, een 90-minuten durende video kon opeten 3GB of meer van uw rijden, en als je van plan bent over het opslaan van uw beelden op uw computer, kunt u opraken van de harde schijf ruimte zeer snel.
 3. 3
  Controleer op hardware-updates. Controleer de website van de fabrikant om te zien of er updates beschikbaar zijn voor uw dvd-brander. Als u Windows, dan is Windows / Microsoft Update kan worden gebruikt om te controleren of optionele hardware-updates om te zien of nieuwe hardware drivers zijn uitgebracht. http://malektips.com/cd_dvd_0006.html
 4. 4
  Configureren van uw dvd-brander om het belangrijkste apparaat te zijn. Dit zal waarschijnlijk de prestaties van de brander te verbeteren. Om uw driver configuratie te controleren, opent u het BIOS Setup-programma (druk op DELETE of een functietoets tijdens het opstarten) en kijk naar de sectie drives. Volgens Smart Computing:. "Als uw dvd-brander is niet een master-apparaat aan beide IDE-kanaal, open uw PC en zet de kabelaansluiting tussen de brander en het andere apparaat dat op dat kanaal is mogelijk dat u jumpers schakelen (voor instructies, Controleer de handleidingen van beide apparaten), maar soms ook een kabelaansluiting schakelaar zal het lukken (zolang uw moederbord ondersteunt Cable Select, waarvan de meeste doen). "

Het verkrijgen van de juiste spullen

 1. 1
  Koop de juiste DVD-formaat. Als je gaat winkelen voor beschrijfbare dvd's, zou je verbaasd zijn hoeveel er beschikbaar zijn. Als het eindigt in een "R" betekent dat de DVD kan slechts een keer worden gebrand. Als het eindigt in "RW" het kan meerdere keren worden verbrand. Als er een streepje (-), heeft de dvd uitgebreid getest en voldoet aan de normen die door de DVD-forum stellen. De plus (+) formaten worden niet toegelaten of ondersteund door de dvd-forum, maar ze hoeven niet te worden "afgerond" voordat het afspelen op andere DVD-spelers.
  • DVD-R het meest waarschijnlijk worden gelezen door bestaande DVD-spelers. Het beste ding om te doen, echter, is het testen van de dvd-speler in kwestie om te zien welke formaten hij aanvaardt, koop dan de dvd's. http://www.techlore.com/article/10282/?textpage=1
  • Controleer uw brander om te zien welke indeling ondersteunt. Weet het model van de brander je hebt en bel een winkel die dvd-media verkoopt of kijk op de website van de fabrikant om te bepalen welke indeling zal werken in uw brander.
  • Wanneer je begint, investeren in een paar RW dvd's, zodat u kunt doen een "test burn". Als alles goed gaat, en herhaal het brandproces op een DVD + /-R. Het kan kost je een beetje extra om RW cd's te kopen, maar als je niet vertrouwen in uw DVD branden vaardigheden, kun je uiteindelijk het draaien van veel niet-herschrijfbare dvd's in coasters.
  • Kijk voor de brandsnelheid dat de DVD wordt beoordeeld voor - is deze hoger of lager is dan de maximale brandsnelheid van uw brander? Als het lager is, kan je uiteindelijk nodig om vertragen uw burnerhttp:/ / malektips.com/cd_dvd_0004.html die niet zo'n slechte zaak als je gericht op het verminderen van fouten (dit wordt besproken in meer detail later), maar lastig kan zijn als je weinig tijd.
 2. 2
  Krijg software die aan uw behoeften voldoet. Als je het branden van een gegevens-dvd, hoeft u alleen maar algemene dvd-software voor het branden (geen speciale vorm van decryptie of regio specifieke software). Als je een video bestand op een DVD branden bent, op zoek naar een programma dat het kan coderen in MPEG-2 formaat. En als je het kopiëren van een film DVD, dat is eigenlijk een DVD-9 schijf die meer data dan het standaard DVD-R-schijf kan bevatten, moet u het bestand te krimpen en decoderen van het beheer van digitale rechten voordat het bestand kan worden geconverteerd naar MPEG-2. Zie hieronder Waarschuwingen.
  • Voor het gebruik van de software, check online voor eventuele updates.
 3. 3
  Pick-up een lens schoonmaak schijf. Stof en vuil kan interfereren met het branden van dvd-proces, dus bereid zijn om uw apparaat regelmatig schoon voor de beste resultaten. Eenmaal om de zes maanden wordt aanbevolen.

Het brandproces

 1. 1
  Leg de DVD in de brander. Als u een label toe te passen, zorg ervoor dat het een full-size ronde label, een gebrek aan symmetrie of evenwicht op de schijf kan onjuiste uitlijning te voorkomen tijdens het brandproces, vooral bij hogere snelheden. http://www.pcworld.com/article/ 113716/burning_questions_ten_tips_for_durable_dvds.html Als je schrijft direct op de DVD, gebruik dan een op water gebaseerde pen, de alcohol in andere soorten pennen kan sijpelen in de kleurstof op de schijf en beschadiging van de gegevens.
 2. 2
  Geef het beoogde omvang. De meeste programma's zullen aannemen dat je het branden op een standaard DVD, die 4,3 GB aan opslagruimte heeft (hoewel ze adverteren 4.7GG--dat is met behulp van het decimale stelsel, maar de computer maakt gebruik van het binaire systemhttp:/ / www.signvideo.com / d-athr_pt1.htm). Als u gebruik maakt van een Dual Layer DVD, Mini-DVD of CD-R, echter, moet u deze instelling wijzigen.
 3. 3
  Kies het formaat van het videobestand. NTSC wordt gebruikt in de VS, terwijl PAL wordt in de meeste van Europa en Azië.
 4. 4
  Langzaam naar beneden. Opname met de hoogst mogelijke snelheid kan leiden tot meer fouten. Het naar beneden brengen tot 4x kan resulteren in meer consistente verbranding sessies. http://desktopvideo.about.com/od/creatingdvds/f/dvdnoburn.htm
 5. 5
  Selecteer de opnamekwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit, hoe langer het zal duren om het bestand te coderen, en hoe meer ruimte het zal duren voor de DVD.
 6. 6
  Configureer het menu als mogelijk indien gewenst.
 7. 7
  Sla de getranscodeerde bestanden naar een bepaalde locatie. Nadat het brandproces is voltooid, wil je hier terug te komen en de bestanden die al zijn gebrand verwijderen.
 8. 8
  Wachten. Het vullen van een standaard gegevens-dvd mag niet meer dan 20 minuten duren, maar het branden van een multi-media-disc zal een paar uur duren. Het deel dat het langst duurt is de codering. Gebruik de computer niet tijdens deze tijd - Niet doen check uw e-mail, hoeft een spel niet spelen, niet aanraken, dat de muis of het toetsenbord. Zie aanvullend advies in de onderstaande tips.
 9. 9
  Verzorg uw gebrande dvd's. Bewaar ze in gevallen specifiek ontworpen voor DVD's - omdat dvd's zijn echt twee schijven chemisch met elkaar verbonden, ze kunnen niet omgaan met zo veel druk als cd's kunnen, dus gevallen voor DVD's zijn ontworpen om te buigen minimaliseren wanneer u de disc eruit te halen. http: / / www.pcworld.com/article/113716/burning_questions_ten_tips_for_durable_dvds.html

Tips

 • Als het brandproces stopt omdat er niet genoeg ruimte is, moet u mogelijk een aantal up vrij op uw harde schijf. Zoek uit welke map uw programma wordt gebruikt voor tijdelijke bestanden en overbodige bestanden uit de map verwijderen. Als alternatief kunt u de tijdelijke bestanden locatie veranderen naar een ander station dat meer ruimte heeft.
 • Als u aan het bewerken bent, houd het einddoel voor ogen. Zal je waarschijnlijk niet in staat zijn om meer dan 90 minuten van behoorlijke kwaliteit video op een enkele DVD, en bepaalde aandoeningen zoals snelle beweging, fantasie overgangen en titeleffecten en lawaaierige weinig licht video kan nemen een onevenredige hoeveelheid ruimte.
 • Om u te helpen uw computer te "richten" disable uw Internet-verbinding, schakelt u de firewall, en uw antivirus, anti-spyware en andere malware-software voor de bescherming tijdens het brandproces te schakelen.

Waarschuwingen

 • Op de meeste plaatsen, is het illegaal om kopieën van een commerciële DVD te geven of te verkopen aan anderen.