Wkunl

Hoe maak je een tv-tunerkaart installeren

Er is al een tutorial over hoe je een tv-tuner-kaart te kopen, dus ik zal niet veel nadruk op. Dit alles is zou een tutorial over het installeren en gebruiken van een tv-tunerkaart zijn.

Stappen

Hoe maak je een tv-tunerkaart installeren. Hier is de verkorte stap-voor-stap-proces voor de tv-tunerkaart installeren en configureren.
Hoe maak je een tv-tunerkaart installeren. Hier is de verkorte stap-voor-stap-proces voor de tv-tunerkaart installeren en configureren.
 1. 1
  Hier is de verkorte stap-voor-stap-proces voor de tv-tunerkaart installeren en configureren.
 2. 2
  Ontkoppel alles van de achterkant van de pc, dus je kunt het verplaatsen naar een tafel of zo waar je kunt krijgen comfortabel, in tegenstelling houdt het op je schoot of zo.
 3. 3
  Draai beide schroeven (boven en onder), op de back-linkerkant van de pc. Om het te vinden, kunt u het deksel volgen op de zijkant van de pc.
 4. 4
  Schuif de zaak te dekken en zet het opzij.
 5. 5
  Raak de stroomvoorziening. Dit ontslaat de statische elektriciteit van uw lichaam die schadelijk zijn voor de computer zou kunnen zijn.
 6. 6
  Zoek een leeg PCI slot en stop deze voorzichtig in.
 7. 7
  Maak alle kabels goed. Geen coax kabels zijn meegeleverd met de kaart, dus zorg ervoor dat wat voor het begin van de installatie te hebben. De handleiding moet zorgen voor de procedures over hoe de kabel-TV-ingang, FM-antenne, geluid kabel en IR-ontvanger voor de afstandsbediening en ga zo maar door te verbinden.
 8. 8
  Voor het sluiten van het geval, zorgen ervoor dat een schroef wordt gezet om de kaart ingedrukt houdt, net als alle andere kaarten in de machine.
 9. 9
  Close-up van de pc-behuizing en schroef terug in de beide schroeven.
 10. 10
  Steek terug alle kabels en snoeren.
 11. 11
  Zet de computer aan.
 12. 12
  Aanmelden zodra het opstartproces is voltooid.
 13. 13
  Het zal een nieuwe hardware detecteren, zodat u de cd die met de kaart kwam te voegen en volg de instructies uit de handleiding.
 14. 14
  Voltooi het en installeer wat software die u gegeven.
 15. 15
  Je hebt nu geïnstalleerd uw tv-tunerkaart!
 16. 16
  Geef je zelf een applaus!

Tips

 • Neem je tijd... het kan je gefrustreerd.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat uw pc is uitgeschakeld en haal de stekker uit het stopcontact aan de achterkant van de CPU.
 • Zorg ervoor dat u geen statische op je handen bij het hanteren van computerapparatuur, of gebruik een anti-statische band.

Dingen die je nodig hebt

 • Een Computer
 • Een Phillips schroevendraaier
 • Een tv-tunerkaart (Wat je voorkeur)
 • Een schroef aan de tv-tunerkaart schroef