Wkunl

Hoe maak je een videokaart voedingskabel aansluiten

Als video-acceleratie technologie evolueert naar voren, de vermogensbehoefte voor videokaarten drastisch stijgen, omdat hun onderdelen vereisen meer vermogen om optimaal te presteren. Als u niet zeker bent over hoe de kracht juist aansluiten, dan is dit het artikel voor je.

Stappen

Hoe maak je een videokaart voedingskabel aansluiten. Begrijpen dat de meeste AGP videokaarten hebben een standaard 4-pins molex connector.
Hoe maak je een videokaart voedingskabel aansluiten. Begrijpen dat de meeste AGP videokaarten hebben een standaard 4-pins molex connector.
 1. 1
  Begrijpen dat de meeste AGP videokaarten hebben een standaard 4-pins molex connector. Dit is hetzelfde type connector op de meeste thuis IDE / ATAPI CD-ROM en harde schijven.
 2. 2
  Om dit type connector in de juiste stekker, er zeker van zijn dat de molex connector is georiënteerd met de afgeschuinde randen op de juiste manier. Deze zijn hier om een ​​gebruiker te verhinderen omkeren of zetten de stekker in achteruit per ongeluk. Forceer de stekker, gewoon druk zachtjes (soms een licht wiebelende beweging nodig is) en druk op de connector in de aansluiting totdat deze goed vastzit.
 3. 3
  Erkennen dat er andere soorten aansluitingen ook. Meer recentelijk, een andere connector voor PCI-Express videokaarten vereist meer vermogen dan de 4 pins Molex kan bieden. Daardoor wordt deze uitgebreide Molex in de vereiste foto.
 4. 4
  Volg dezelfde installatie voor de pci-express. Plaats de connector, zodat het tabblad wordt geconfronteerd met dezelfde richting als het bakje. Zoals je kunt zien in de bovenstaande afbeelding, is er een tab vergrendeling die deze connector op zijn plaats houdt.
 5. 5
  Zachtjes duw het in positie tot het tabblad vergrendeling beveiligt de connector op zijn plaats.

Tips

 • In veel gevallen kan adapters nodig zijn als uw voeding niet genoeg aansluitingen hebben, of als het niet over PCI-Express connectors. Je zou kunnen overwegen de aankoop van een Molex Y-adapter (Blijkt een standaard Molex in twee) of een PCI-Express Adapter (windt twee standaard Molex in een PCI-Express) in plaats van de aanschaf van een nieuwe voeding.
 • Gebruik Standard Voorzorgsmaatregelen tegen ESD (elektrostatische ontlading) bij het hanteren van computer hardware. Draag een antistatische polsband of ontladen uzelf door een kale metalen voorwerp dat geaard is, zoals een metalen stoel of tafel.

Waarschuwingen

 • Dit artikel heeft geen betrekking op het gebruik van SLI gebaseerde oplossingen, of hun macht eisen.
 • Probeer niet om stroomkabels te sluiten op een videokaart, terwijl de computer is ingeschakeld.
 • Niet stekkers forceren of proberen ze te bedraden zelf, tenzij je ervaring en kennis van het elektriciteitssysteem in uw computer.