Wkunl

Hoe een computer zaak te wijzigen

Iedereen deze dagen heeft een computer van een type of een ander. Nog, niet iedereen heeft een computer in een one-of-a-kind, persoonlijke hoes! De term 'mod' is een afkorting voor een aangepaste pc, een die is uniek omdat het is veranderd van zijn originele, voorraad blik of functie. In deze gids leert u hoe u het geval van de computer mod.

Stappen

Hoe een computer zaak te wijzigen. Krijg een zaak als je er nog geen hebt.
Hoe een computer zaak te wijzigen. Krijg een zaak als je er nog geen hebt.
 1. 1
  Krijg een zaak als je er nog geen hebt.
 2. 2
  Bepaal wat je zou willen doen, zoals add fans, of een raam (acryl panelen met dubbelzijdige automotive tape, hete lijm, of via geboorde gaten en bevestigingsschroeven). Gebruik geen tape of een andere tijdelijke sluitingen.
 3. 3
  Als je ervoor kiest om koude kathode (CCFL) verlichting te gebruiken om de zaak te belichten, installeert deze nu. Zoek een plek en zorg ervoor dat uw stroomkabels bereiken. Monteer het aan het geval met de meegeleverde bevestigingsmaterialen, sluit deze dan aan een voedingskabel (Molex aansluiting) van de voeding van de computer.
 4. 4
  Test vrije ruimte voor het geval de montage gebieden door voorzichtig te zetten deksel van de behuizing weer op zijn frame.
 5. 5
  Inspecteer voor elke stof, tape, of iets anders dat de kwaliteit van uw werk beïnvloedt.
 6. 6
  Close-up het geval als alles er goed uitziet. Zo niet, vast wat er in de weg.

Tips

 • Als u van plan op het werken op een bestaande computer, krijgt een fles met samengeperste lucht voor de eerste opening - het wordt echt vies daar.
 • Verf ofwel in een spuitcabine of een afgesloten ruimte. Als het buiten, is het gevoelig voor het verzamelen van stof, insecten en bladeren. Zie waarschuwingen betreffende schilderij in gesloten ruimtes.
 • Meten ten minste tweemaal altijd. Als u twijfelt, snijd een bedrag dat u zal toestaan ​​om dingen aan te passen door te snijden later meer. Snijd nooit off te veel materiaal, of knippen een te groot gat. Het is veel gemakkelijker opnieuw snijden tegenover vervaardigen secties compenseren teveel snijden.

Waarschuwingen

 • Werk nooit op een computer terwijl het is ingeschakeld als u schade aan uw componenten riskeren.
 • Vergeet niet dat alle voedingen bevatten verschillende condensatoren binnenkant van hen die macht te behouden, zelfs nadat deze is uitgeschakeld. Open nooit voeding of steek geen metalen voorwerpen in de openingen van het, zoals u kunt een elektrische schok risico.
 • Vermijd laten verven drogen of te genezen binnen leefruimte. Veel verven giftige dampen afgeven totdat volledig uitgehard. Wanneer schilderij binnenshuis (bijvoorbeeld een garage, maar ze wonen gebieden) ervoor te zorgen dat het goed wordt geventileerd.

Dingen die je nodig hebt

 • Roterend gereedschap zoals een Dremel voor het snijden en schuren van metaal en kunststof
 • Jigsaw zo niet met behulp van een roterend gereedschap
 • Schuurpapier en / of schuren gereedschap
 • Acrylscherm op maat gesneden voor case ramen
 • Instrumenten voor het meten en het merken uit die metingen
 • Klemmen zoals 'C' klemmen of quick grip klemmen
 • Verkrijgen van diverse verf levert als het schilderen van uw zaak, die kunnen bestaan ​​uit zelfetsende primer voor blank metaal, primer, uw keuze van kleur verf, blanke lak, en kleefdoeken voor het bereiden van oppervlakken. Gebruik een plastic hechting verf zonder primer voor het verven van kunststof, gewone primer en verf voor het schilderen van eerder gelakt metaal, en zelf-etsende primer en verf voor het schilderen van blank metaal.