Wkunl

Hoe veilig te houden op facebook

Facebook is de snelst groeiende social networking site in de wereld van vandaag met maximaal 250.000 nieuwe gebruikers worden toegevoegd elke dag. Maar het delen van informatie heeft veel risico's, zoals uw naam, die kan worden benaderd door anderen en je profiel kan worden bekeken. Iedereen kan waardevolle informatie en prive-foto's van uw profiel krijgen - uiteindelijk krijgt u in grote problemen. U kunt uw ellende tot een minimum beperkt door de volgende stappen.

Stappen

Hoe veilig te houden op facebook. Deze stappen kunnen u helpen om de goede mensen te scheiden van de slechte.
Hoe veilig te houden op facebook. Deze stappen kunnen u helpen om de goede mensen te scheiden van de slechte.

Keeping veilig op facebook

 1. 1
  Deze stappen kunnen u helpen om de goede mensen te scheiden van de slechte.
 2. 2
  Stel de privacy-instellingen op je profiel om "vrienden." Door dit te doen, zult u in staat om controle te hebben die toegang tot uw informatie en foto's heeft. Voor sommige foto's, kunt u ook een aantal vrienden dat je doet kiezen of willen ze niet zien.
 3. 3
  Let altijd op foto's die andere mensen zetten van je en tag je op. U kunt de gelabelde foto's van je te zien door te gaan naar je profiel, klik op "Foto's" - je moet zien "Foto's van You" en het aantal gelabelde foto's. Klik op dat, en kijk door de foto's. Je moet in staat zijn om niet-tag een onaantrekkelijke foto's van jullie, maar mensen hebben nog steeds de mogelijkheid om het te zien. Aarzel niet voor een tweede te "un-tag 'jezelf van foto's die u niet goedkeurt. Klik eenvoudig" Verslag / Tag verwijderen "onder het" Options "aan de onderkant van het beeld. Ook als je denkt dat de bijzondere foto die u zou kunnen stellen in een compromitterende situatie, raadpleeg dan wie zet het op en vraag hem of haar om het onmiddellijk te verwijderen. Als ze je zogenaamde vriendjes moeten ze voldoen aan uw verzoek.
 4. 4
  Geen foto's van jezelf plaatsen onder invloed van elk type stof. Dit verwijst naar de foto's, zoals: Dancing-on-the-bar foto's of spontane foto's van de laatste keer dat je werd gehamerd met je vriendjes op happy hour. Niet worden gevangen met drugs, vooral als je minderjarig want iedereen kan gewoon uitprinten het beeld en toon het aan je ouders of opdrachtgever.
 5. 5
  Worden voorzichtig van de statussen, foto's, video's, enz.. Je post als uw collega's, collega's, of zelfs je baas is vrienden met u. Indien mogelijk, vermijd het verzenden van of het aanvaarden van vriendschapsverzoeken van mensen die je kent van het werk, vooral je baas. Verlenen ze volledige toegang tot uw persoonlijke leven geven zal alleen negatieve effecten hebben op je werk.
 6. 6
  Voorkomen dat uw telefoonnummer, postadres, of je huis adres in je profiel. Mensen gebruiken vaak woorden zoals namen huisdier of nummers zoals wachtwoorden, dus het is niet aan te raden om ze on-line publiceren.
 7. 7
  Nooit posten informatie over een aanstaande vakantie of een reis als je status. Daarbij is gewoon vragen om uw huis te worden beroofd. Als u foto's en elk detail van uw twee-weekse reis naar Frankrijk moet plaatsen, doe dit dan na je terug naar huis, niet voor of tijdens uw vakantie.
 8. 8
  Wijzig je wachtwoord om zo vaak. Niet vergeten vanzelfsprekendheid zoals uw verjaardag of meisjesnaam van uw moeder te maken. Probeer ten minste een hoofdletter, een kleine letter, twee cijfers en een symbool hebben. Hoe langer en ingewikkelder het wachtwoord, hoe veiliger je bent van het krijgen van uw account gehackt. Altijd onthouden om uit te loggen nadat je klaar bent met Facebook, vooral op een gedeelde computer.
 9. 9
  Hoeft facebook niet te verwarren met een on-line dating site. Het doel van Facebook is om u in contact met mensen die je kent. Maken van je profiel openbaar betekent dat je je informatie te delen met iedereen, ook al heb je ze niet kent, een risico dat je niet zou willen nemen.
 10. 10
  Wees voorzichtig met wie je vriend. Niet vriend iemand uit uw staat / land, tenzij je weet ze vrij goed. Enige vriend mensen weet je. U kunt wederzijdse vrienden toevoegen dat je niet weet als je wilt, maar niet aanbevolen. Enige vriend mensen die je op zijn minst weten wat hun favoriete kleur, broers en zussen naam, huisdieren naam, of iets dergelijks. Zorg ervoor dat ze de juiste persoon door te kijken door middel van hun foto's. Als ze niet vertrouwd zijn, verwijder deze dan als een vriend door het krijgen aan uw vriendenlijst. Blokkeren iedereen die lijkt te bedreigen of lastigvallen.
 11. 11
  Profiteer van online sociale netwerk monitoring diensten. Ongeacht hoe actief je bent, gaat door uw kinderen berichten, berichten, foto's, video's, commentaren onmogelijk is. Vergeet niet: kinderen hebben geen recht op privacy van hun ouders, maar je hoeft niet per se nodig om elke post die ze maken te bekijken, tenzij u reden om achterdochtig te zijn. Je moet hun wachtwoord hebben, zodat u kunt zien of ze krijgen in gevaarlijke situaties of vertonen ongepast spraak of gedrag. U kunt echter, respecteren de individualiteit van uw kinderen en profiteer van online monitoring diensten. Deze diensten u te informeren over wat u moet weten in een gemakkelijk te gebruiken platform. Sommige van deze diensten aan te bieden controle voor Facebook, MySpace, Twitter en mobiele telefoons; steeds uw sociale schild tegen roofdieren, Cyber-pestkoppen, Reputatie kwesties.
 12. 12
  Voordat u klikt op een link van facebook, altijd onthouden om de adresbalk, die altijd "www. Facebook.com /" moet worden weergegeven en niets anders als "www.facebook33.tk" of "www.facebook1.php", enz. controleren dat is een weggevertje van een phisher. Het kan uw e-mail en wachtwoord, evenals post spam links naar Walls je vrienden 'te stelen.

Tips

 • Als u alle ongepaste foto's of opmerkingen dan e-mail Facebook op abuse@Facebook.com.
 • Voeg nooit een vriend verzoeken en suggesties van iedereen die je niet kent, of door iemand die je kent is een stalker, chef, pesten en dubieus. Vergeet niet dat sommige mensen kunnen onjuiste informatie en zelfs een vals beeld op te zetten. Wees voorzichtig met wie je toevoegt.
 • Verwijder alles wat je denkt is ongepast. Dit zou kunnen betekenen muur berichten, afbeeldingen, of de status is. Wat je misschien grappig gisteravond hebben gevonden misschien niet zo grappig de volgende ochtend.
 • Als iemand voortdurend intimiderend u, alle berichten die zijn beteken, smerig, ongepaste en maak je ongemakkelijk sturen, kunt u ze verwijderen uit je vriendenlijst - nog beter te blokkeren.
 • Heeft uw geboortejaar niet weergegeven. Het helpt licht verbeteren beveiligingsinstellingen en het voorkomen van identiteitsdiefstal.
 • Als iemand lijkt te zijn gepest op Facebook Chat, aarzel dan niet om offline te gaan. Dit kan gedaan worden door op de rechter benedenhoek van de pagina en het selecteren van de knop "Go Offline".
 • Zorg ervoor dat je geen kwetsende of gemiddelde te reageren / status van 's.This kan leiden tot allerlei problemen.
 • Als uw kind is op Facebook en jonger bent dan 13, bewaken ze wekelijks moet toch wel zien gebeuren en zorg ervoor dat uw kind alle veiligheidsvoorzieningen het op.
 • Als iemand opdringerig of beledigende onthouden kunt u altijd melden en blokkeren.

Waarschuwingen

 • Als iemand je niet weet tegen je praat, dan niet reageren en hen onmiddellijk te blokkeren. Laat je ouders, als je jonger dan achttien jaar zijn, en vraag hen wat ze moeten doen.
 • als je ooit een vriendenverzoek krijgen van iemand die je niet kent dan zeker om een ​​volwassene te tonen indien jonger dan 18 jaar en melden dat persoon op Facebook.

Dingen die je nodig hebt

 • Een computer,
 • Internet
 • Facebook-account