Wkunl

Hoe om te stoppen met pesten op facebook

Pesten kan overal gebeuren mensen samenkomen en verliezen hun gevoel van hoffelijkheid en grenzen. Facebook is niet anders gezien haar netwerken doel, ja, pesten op Facebook kan nog meer leed en angst dan gepest in het echte leven leiden omdat het pesten komt uw huis als heiligdom goed, uitbreiding van zowel de omvang en het tijdsbestek van pesten.

Als je een slachtoffer van pesten op Facebook of je hebt meegemaakt dat het gebeurt, hier zijn enkele suggesties voor het stoppen van de pesterijen in zijn tracks.

Stappen

Hoe om te stoppen met pesten op facebook. Maak je facebook account als bully-proof mogelijk.
Hoe om te stoppen met pesten op facebook. Maak je facebook account als bully-proof mogelijk.
 1. 1
  Maak je facebook account als bully-proof mogelijk. Zorg ervoor dat u uw instellingen veilig te maken door alleen het verhuren van uw bekende vrienden zien uw account en interactie met je. Als er iets gebeurt in het echte leven dat je denkt dat zou kunnen overslaan op Facebook, overwegen om preventieve actie om het probleem te persoon te verwijderen voordat ze iets kunnen proberen. Bijvoorbeeld, als iemand die je kent van school of werk die je er pestkoppen je vraagt ​​om hun vriend te zijn, weigeren de aanvraag voor een vriend. Als ze je vragen over het in het echte leven, beleefd en zeggen dat je niet de tijd voor meer dan 20 vrienden en familieleden en dat alle ruimten zijn al gevuld hebben.
  • Het opzetten van een beperkt profiel, zodat u kunt bepalen hoeveel anders dan je geaccepteerd vrienden mensen kunnen zien als ze uw Facebook-pagina vinden. Ga naar de "My Privacy" pagina en klik op "Limited Profile Settings". Wees zeer voorzichtig over welke instellingen u toestaan ​​dat zichtbaar door zomaar iemand, houden de meeste dingen om alleen bevestigde vrienden - lijst van hun namen in het vak beperkte profielen. Als je een ouder bent, helpen uw tiener uit te werken de juiste profiel-niveau.
  • Leer hoe u vrienden die zich niet gedragen als vrienden te blokkeren. Lees Hoe mensen op Facebook te blokkeren en hoe om iemand te blokkeren in Facebook Chat voor details.
 2. 2
  Spot pesten tactiek. Pesten kan tegenkomen op verschillende manieren voor verschillende mensen en online is het niet altijd gemakkelijk om een ​​persoon de werkelijke betekenis te sporen en soms moet je beoordelen of je bent te veel lezen in iets. Maar sommige dingen die zouden kunnen duiden pesten op Facebook onder andere:
  • Wall posts die zeggen intimiderend, kleingeestig, of ronduit nare dingen over jou, je vrienden, en de dingen waar je om geeft. Bijvoorbeeld: "Marcia, mei en mij al haat je Je hebt echt een slechte adem Doe geen moeite komst naar school morgen..."
  • Consistente melden over de dingen die je hebt gepost. Bijvoorbeeld: '???! Waarom heb je zulke domme dingen posten Je bent een verspilling van ruimte "
  • Het gebruik van veel leestekens, zoals WTF?! op een consistente basis, bedoeld om ram huis een boodschap zonder enige subtiliteit.
  • Gebruik van hoofdletters kan een dreigende houding aan te duiden. Online etiquette views meeste gebruik van ALLE HOOFDLETTERS als het equivalent van schreeuwen en als de boodschap wordt vergezeld door negatieve woorden of gevolgen, kan het een poging om u te pesten zijn.
  • Plaatsen van foto's of video's van je online die zijn niet erg vleiend, die laten pesten van je dat er gebeurd is in het echte leven (bijvoorbeeld telefoon foto's van mensen voorbewerken je), of tagging u in foto's die negatieve dingen suggereren.
  • Zij maken gebruik bedreigend, intimiderend, of smerige taal in Facebook-chat.
  • Ze beginnen een Facebook-groep op basis van u, zoals iets als "10 redenen om Hermelien B Hate".
 3. 3
  Kijk voor een patroon. Zorg ervoor dat het pesten commentaar is niet alleen een eenmalige domme, bekrompen of commentaar dat werd gedachteloos toegevoegd. Als er een patroon van het verlaten van vervelende berichten op de muur, het is duidelijk dat de persoon niet van plan om te stoppen. Ook nagaan hoe deze persoon zich gedraagt ​​naar u in het echte leven als je ze weet in je dagelijkse leven. Is dit iets wat ze over te dragen uit hun dagelijkse gedrag?
  • Wees ervan bewust dat het mogelijk is voor een ding om genoeg om intimiderend gedrag, zoals vast te bedreigen je, of het toevoegen compromitteren foto's van u met suggestieve opmerkingen, etc.
 4. 4
  Vertellen de pester te stoppen. In eerste instantie zou het genoeg zijn om de persoon te stoppen last van hebt vragen. Bericht ze eerst zacht. Als ze keep it up, laat een aanvraag, wetende dat je andere vrienden kunnen lezen is het misschien hen schande in ophouden.
  • Als de pester is een bekende van u in een professionele capaciteit, herinner hen van hun behoefte om te blijven professional in de online sfeer. Je zou er goed aan doen om hen eraan te herinneren dat uw muur wordt gelezen door veel mensen ook en dat de perceptie van hen andere mensen waarschijnlijk veranderen als ze lezen meer van het intimiderend opmerkingen.
 5. 5
  Praat met uw vertrouwde vrienden over wat er gebeurt. Kunnen zij in staat om berichten te vragen de pester te stoppen en vertrekken, en om het duidelijk te maken in het openbaar dat het gedrag van de pester is ongewenst en niet getolereerd.
  • Als je een tiener, praat met je ouders. Je ouders kunnen contact opnemen met de betreffende ouders of school en bespreken wat er gebeurt. Ze kunnen ook overwegen juridische stappen als het pesten niet ophoudt.
 6. 6
  Niet bukken om hun spel te spelen. Je zou veiliger voelen reageert in natura van de relatieve "veiligheid" van de computer, maar dit zal alleen het probleem te vergroten, en kan resulteren in flame wars en het echte leven confrontatie. Negeer hun pogingen om u te verleiden tot het reageren en ze te blokkeren van het zijn uw Facebook-vriend. Het negeren is meestal de beste manier voor de deflatie bevrediging van een pestkop.
 7. 7
  Te melden. Er is geen noodzaak om pussyfoot rond als je leuk geweest zijn en dingen niet te stoppen. Meld het pestgedrag, activiteiten, en de pester naar Facebook beheerders. Een overzicht van de feiten en de impact die het pesten heeft op u en vragen dat maatregelen worden genomen, waaronder het verwijderen van eventuele pesterijen berichten, groepen, of andere openbare elementen. Ouders kunnen zich melden namens tieners, voor meer informatie, zie Facebook's eigen instructies op http://www.facebook.com/help/?safety=parents.
  • Als je een begeleider op school, universiteit, of uw werkplek, kunt u overwegen om naar hen voor hulp. Vraag hen voor de school, instelling of bedrijf het beleid op pesten en intimidatie om te zien of Facebook wordt gedekt. Ook al is het niet, de inhoud van het pesten zelf moet het onderwerp van een anti-pest-of anti-intimidatie beleid. Ontdek wat u kunt doen om hulp te krijgen en te ondersteunen, en om het pesten te stoppen te krijgen.
  • Als u niet tevreden bent met de reactie van een adviseur of een andere persoon, of van Facebook, overwegen praten met iemand in uw lokale politiekantoor voor verder advies. Kunnen zij in staat om u direct te helpen, of om u te sturen naar iemand anders die kan helpen.
  • De politie moet worden betrokken als je fysieke bedreigingen, beschimpingen raciale, of als foto's of video's van je worden mishandeld, vernederd, of het tonen van naaktheid zijn betrokken hebben ontvangen.
 8. 8
  Sluit je Facebook-profiel. Als je echt ongelukkig met de Facebook-account en dingen die het gevoel van controle, of je voelt overbelicht, overwegen het verwijderen van uw Facebook-account. U kunt altijd een nieuwe account te openen als je sterker voelt of als je ouder bent.
  • Een andere manier om te gaan kan zijn om een ​​nieuwe Facebook-account onder een andere naam, zoals uw eerste en tweede naam te openen. Het kan nodig zijn om Facebook beheerders om te praten over het openen van een rekening bij een "niet-echte" naam, maar als pesten is het probleem, dan heb je een goede reden om te worden vrijgesteld van de gebruikelijke naam van het beleid.
 9. 9
  Doe niet mee aan facebook pesten zelf. Een einde maken aan cyberpesten via Facebook door erop te wijzen wanneer het verkeerd is en herinneren degenen die deelnemen aan het hoe het schaadt anderen, waaronder tot het punt waar sommige tieners zichzelf hebben gedood als gevolg van pesten in de online omgeving.
 10. 10
  Wees bereid om te wachten op facebook om het pesten groepen / pagina's te wissen. Je zal waarschijnlijk een lange tijd te wachten. Het is jammer dat Facebook niet hun eigen misbruik beleid serieus neemt.

Tips

 • Plaats geen persoonlijke informatie op je Facebook-profiel niet geven (als je dat doet, zet ze op 'Alleen ik', wat betekent alleen JIJ kan zien), persoonlijke informatie omvat uw huisadres, telefoonnummer, naam van de school / werkplek, oriëntatiepunten die kan traceren waar je woont etc. En ALTIJD controleren en krijgt toestemming van je ouders / verzorgers / andere vertrouwde volwassene als je ooit gevraagd om alle persoonlijke gegevens) en sluit uw profiel zodat alleen je vrienden en familie die je kent in het echte leven kan zien wat er op je profiel of kun je je profiel aanpassen, wat betekent dat alleen uw vrienden en familie kunnen zien wat er op je profiel.
 • Soms is de persoon probeert te pesten je misschien een nep-account te starten om berichten te proberen en met je chatten of laat op je muur. In dit geval, probeer niet te raden of dit de pestkop in kwestie. Als de messaging is kleingeestig en achterdochtig, rapporteren de persoon naar Facebook onmiddellijk blokkeren van de mogelijkheid tot interactie met u altijd op hun hoede van een vriend verzoeken van mensen die je niet kent te accepteren;. Als het iemand die ogenschijnlijk zijn een vriend die je wel weet, maar u niet zeker weet, e-mail die vriend om te controleren dat ze je eigenlijk hebben gevraagd om hun vriend op Facebook zijn.
 • Sommige scholen zijn nu houden cyberpesten seminars of lezingen voor ouders om ouders te helpen de problemen te identificeren en weten hoe te reageren. Neem de tijd om een ​​van deze bij te wonen, zodat je bewustzijn wordt vergroot en zodat u er zeker van u weet hoe u uw tiener of zelfs jong volwassen pakken de nieuwe cyber-pesten uitdagingen helpen.
 • Als het pesten zich voordoet op de Facebook-chat / e-mail inbox, niet reageren en gaat offline en als ze blijven je ze kunt ontvrienden en blokkeren ze ook.
 • Voor ouders: Houdt toezicht op uw kinderen gebruik van Facebook en de praktijk opzettelijke ouderschap door het vaststellen van regels en grenzen. Sta niet toe dat je kinderen te worden op Facebook als ze jonger dan 13. Facebook's regels voorkomen dat kinderen onder de 13 jaar van het gebruik ervan, en met goede reden. Echter, dit betekent niet stoppen met kids van liegen, dus het is belangrijk dat u controleren wat je onder de 13 aan het doen is. Er zijn tal van sites die dienen als Facebook voor kinderen, waar 24 uur per volwassene matiging plaatsvindt en pestgedrag wordt snel uitgeroeid. Voor kinderen ouder dan 13, laat hen weten dat u beschikbaar om te praten over eventuele problemen die zich kunnen voordoen bij het gebruik van Facebook bent. Het is een goed idee om ze regelmatig te vragen hoe hun online ervaring gaat, in een vriendelijke en niet-confronterende manier. Ook van wat Sarah Migas gelooft hen eraan te herinneren: ". Een dagboek is de geschikte plaats voor geheimen Technologie is niet." Een bewuste ouder is een ouder who cares.

Waarschuwingen

 • Als je niet het gevoel dat uw school waarschijnlijk zullen ondersteunen u bereiken om hulp, overweeg dan het spreken van een psycholoog of counselor buiten het milieu. U kan ook nodig zijn om te overwegen of het de moeite waard het nemen van juridische stappen tegen een school die niet strikt hoeft te dwingen het is anti-pest beleid waar het waarneemt wat pesten als minder waardig onderzoek dan andere pesten, spreken met een advocaat om advies omdat pesten voor welke reden dan ook is nooit aanvaardbaar. Dit geldt voor leraren die online zijn lastiggevallen zoveel als dit geldt voor studenten die zijn gepest.
 • Rapporteren iedereen die verdacht gedraagt ​​of zich gedraagt ​​onrechte naar Facebook. Het is beter dat ze omgaan met de situatie met hun vaardigheden en verantwoordelijkheden om ervoor te zorgen dat de site is een veilige en plezierige plek om tijd door te brengen.