Wkunl

Hoe je video's importeren in iTunes

De applicatie iTunes is een uitgebreide tool die je helpt om al uw digitale muziek en video's te beheren. ITunes werkt met een Mac of pc en stelt u in staat om zich te organiseren, te kopen en te spelen muziek, films, tv-shows en video's. Deze software kan ook de inhoud van al uw digitale apparaten, waaronder de iPod Touch, iPad, iPhone en Apple TV synchroniseren. De iTunes-applicatie maakt het eenvoudig om inhoud die al op uw computer toe te voegen aan uw iTunes-bibliotheek. Om de video-inhoud te importeren in iTunes, moeten de bestanden worden ook niet. M4v-of. Mov-bestanden. De methodes van het importeren van video's verschillen enigszins tussen Macs en pc's. Volg deze instructies om video's importeren in iTunes.

Stappen

Hoe je video's importeren in iTunes. Open het programma iTunes op uw computer.
Hoe je video's importeren in iTunes. Open het programma iTunes op uw computer.

Standaard methode voor het importeren van video's in iTunes

 1. 1
  Open het programma iTunes op uw computer.
 2. 2
  Klik op het menu "bestand" en kies een van de volgende opties, afhankelijk van het besturingssysteem dat u gebruikt.
  • Als u gebruik maakt van een Mac kies "Voeg toe aan bibliotheek."
  • Als u gebruik maakt van een pc kiezen ofwel "Bestand aan bibliotheek toevoegen" of "Map aan bibliotheek toevoegen."
 3. 3
  Navigeer naar en selecteer het bestand of de map die u wilt importeren in iTunes. Klik op "Open" en de video, film of tv-show zal worden gekopieerd naar iTunes.
  • Zodra uw video's worden gedaan downloadt u kunt ze vinden in de tab 'Films' in de iTunes homepage
 1. 1
  Klik en sleep je video bestanden in uw iTunes-bibliotheek.
  • Met behulp van een Mac opent u iTunes en minimaliseren dat venster, zodat u makkelijk de volgende venster wordt geopend zien. Open de "Macintosh HD"-pictogram op uw bureaublad en zoek uw videobestand. De standaardlocatie voor video's op een Mac is de map 'Movies', die u kunt vinden op de linker menubalk van het venster "Macintosh HD". Klik op het video-bestand, houd de linker knop van je muis en sleep het bestand naar het iTunes-venster. Laat de knop los, het schrappen van de bestand in uw iTunes-bibliotheek. Wanneer het bestand klaar is geladen, kunt u uw video, film of tv-show vinden onder het tabblad "Movies" op de iTunes homepage.
  • Met behulp van een pc opent u iTunes en minimaliseren dat venster, zodat u makkelijk de volgende venster wordt geopend zien. Navigeer naar en selecteer je video file (s) en klik op dat bestand. Houd de rechter knop op uw muis en sleep het bestand naar het iTunes-venster. Laat de knop los, het schrappen van de bestand in uw iTunes-bibliotheek. Wanneer het bestand klaar is geladen, kunt u uw video, film of tv-show vinden onder het tabblad "Movies" op de iTunes homepage.

Het kopen van een nieuwe film of tv-show uit de iTunes Store

 1. 1
  Klik op de "iTunes Store" koppeling en gebruik de zoekbalk in de rechterbovenhoek van het scherm om uw keuze te vinden. Of u kunt klikken op de "Movies" of "TV Shows" links aan de bovenkant van de pagina en blader die rubrieken naar uw keuze te maken.
 2. 2
  Klik op het pictogram van de film of tv-show van uw keuze. Vanaf deze pagina kunt u kopen, of soms huren, uw selectie evenals kiezen of u graag uw film of tv-show in high definition te kijken.
 3. 3
  Vul uw itunes gebruikersnaam en wachtwoord nadat u uw keuze maken. Zodra uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn aanvaard, wordt uw video, film of tv-show begint onmiddellijk downloaden en automatisch in uw iTunes-bibliotheek worden opgeslagen onder de tab 'Films'.

Tips

 • Zorg ervoor dat uw iTunes-voorkeuren worden ingesteld op "Bestanden kopiëren naar de iTunes Music map bij toevoegen aan bibliotheek," Zo niet, zal iTunes gewoon het oorspronkelijke bestand te vinden en af ​​te spelen uit de oorspronkelijke map.

Als u uw iTunes-voorkeuren controleren, opent u iTunes en klik op "Edit", "Preferences" en "Advanced." Van daaruit zul je een doos om te controleren of vinkje voor "Kopieer bestanden naar iTunes Media map bij toevoegen aan bibliotheek" onder andere opties te zien. Klik op "OK" om de wijzigingen die u maakt te slaan.